برگزاری وبینار آموزشی با موضوع تغذیه مناسب در بیماری کرونا در مرکز میثم
واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی بهبود عملکرد سیستم ایمنی و تغذیه سالم را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، انسیه تبرایی گفت: این کلاس آموزشی روز سهشنبه 14 بهمن 99 برای 60 تن از دانش آموزان مدرسه فاطمه عرب بهصورت مجازی برگزار شد.
در این کلاس آموزشی فاطمه چراغی، کارشناس تغذیه مرکز میثم به نکات تغذیهای مانند دریافت کافی ویتامین ث، مصرف سبزیجات نارنجیرنگ، مصرف مواد غذایی با پروتئین بالاتر همانند تخممرغ، استفاده از آجیلهای خام بدون نمک بهخصوص گردو، مصرف ادویهجاتی همانند: زردچوبه به دلیل وجود آنتیاکسیدان که باعث قویتر شدن سیستم ایمنی برای مقابله با این ویروس است اشاره کرد.
نظر دهید