• تاریخ انتشار : 1400/07/17 - 09:37
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 292
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری پنجمین جلسه آموزشی کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران در کارخانه آرد گندم طلایی

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی کاهش مصرف فست فودها و نوشیدنی‌های شیرین را برای کارکنان کارخانه آرد گندم طلایی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، انسیه تبرایی، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز در راستای برنامه تغذیه سالم کارکنان روز یکشنبه 11 مهر 1400 پنجمین جلسه آموزشی را برای 30 تن از کارکنان کارخانه آرد گندم طلایی با موضوع کاهش مصرف فست فودها و نوشیدنی‌های شیرین برگزار کرد.
وی در این جلسه آموزشی در خصوص افزایش مصرف فست فودها بین خانوارها و مضرات مصرف آن‌ها، وجود چربی‌های اشباع فراوان در انواع فست فودها و نقش آن‌ها در بروز و تشدید بیماری‌های قلبی و فشارخون، نقش آن‌ها در بروز سرطان‌ها به علت مواد نگه‌دارنده مضر و بروز چاقی با مصرف این غذاهای ناسالم مطالبی را بیان کرد.
تبرایی در ادامه بر کاهش مصرف آبمیوه‌های صنعتی، انواع نوشابه‌ها، نوشیدنی‌های شیرین تأکید کرد و نقش آن‌ها را در بیماری دیابت و چاقی بخصوص در کودکان توضیح داد.
وی در پایان با توجه به نزدیک بودن نوبت دوم واکسن کرونا کارکنان در خصوص تغذیه قبل و بعد از واکسیناسیون آموزش‌های لازم را ارائه کرد.

  • گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
  • کد خبر : 197801
نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *