محتوای خبری مرکز طبی کودکان

  • تاریخ انتشار : 1397/11/10 - 07:31
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1230
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست مرور پیش نویس های نحوه برخورد با موارد مشکوک به سوء رفتار در مرکز طبی کودکان

نشست مرور پیش نویس های نحوه برخورد با موارد مشکوک به سوء رفتار با حضور صاحبنظران سلامت کودکان در سالن امید این بیمارستان برگزار شد.

گالری عکس

 به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، نشست مرور پیش نویس های راهنمای اخلاقی نحوه برخورد تیم سلامت در مراکز بهداشتی درمانی با موارد مشکوک به سورفتار با کودک و همچنین مدیریت مراکز درمانی در موارد مشکوک به سورفتار و نوزاد با سابقه سومصرف مواد در مادر، روز سه شنبه 9 بهمن 97 ، با حضور کارشناسان، صاحب نظران و نمایندگان نهادهای مختلف در ارتباط با سلامت کودکان و مسائل مرتبط با حوزه های حقوقی، اخلاقی، بالینی، حمایتی و اجرایی در سالن امید بیمارستان برگزار شد. 
در این نشست یک روزه، پس از معرفی برنامه توسط مهسا برزگر صدیق کارشناس ارشد پرستاری بیمارستان، دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان در خصوص سلامت کودکان، مولفه های اجتماعی و وظیفه حرفه مندان گروه پزشکی مطالبی را ارائه کرد. سپس دکتر ملیحه کدیور دبیر برنامه و عضو هیئت علمی دانشگاه، ضمن قدردانی از حضور صاحبنظران در این نشست، گزارشی از فعالیت های صورت گرفت در خصوص پیشگیری از سورفتار با کودکان بیان کرد و به ارائه برنامه های مدیریتی و آموزشی، راهنمای اخلاقی و مدیریت نوزادان با سابقه سو مصرف مواد در مادر در مراکز درمانی پرداخت.
در ادامه دکتر ملیکا حنیفی ها، دستیار کودکان، پیش نویس راهنمای اخلاقی نحوه برخورد تیم سلامت در مراکز بهداشتی درمانی با موارد مشکوک به سورفتار با کودک را به طور اجمالی مرور و محتوای آن را بررسی کرد.
دکتر کاظمی، دکتر ملک زاده، دکتر پوررضا، دکتر دولت آبادی، گلابی، دکتر سیدفاطمی، دکتر میلانی فر، دکتر نیک کار، دکتر شریعت پناهی، دکتر جعفری، دکتر اعتمادسعید، دکتر قاسم زاده، دکتر رشیدپورایی و دکتر موسوی نژاد از واحدهای وزارت دادگستری، مرجع کنواسیون حقوق کودک، حوزه و مرجع تشخیص مصلحت، انجمن حقوق کودک، شورای سیاستگذاری، سازمان بهزیستی، انجمن یاری، نظام پزشکی، انجمن مددکاری، اداره کودکان وزارت بهداشت، به بیان اهمیت این موارد و بحث و گفتگو پرداختند.
دکتر سالاری و دکتر سیاری فرد از مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی و مرکز سیاست طرح های توسعه ای دانشگاه نیز فرایند تهیه این راهنما را بیان کردند. این راهنما قرار است پس از انجام اصلاحات لازم از طریق مرکز تحقیقات اخلاق به کمیته کشوری اخلاق پزشکی برای تصویب ارسال شود.
دکتر غزال شریعت پناهی رئیس اداره سلامت کودکان، پیش نویس فرایند مدیریت در مراکز درمانی موارد مشکوک به کودک آزاری را مرور و بررسی کرد.
اصول مستند سازی موارد مشکوک و نحوه تکمیل فرم های گزارش دهی جلسات در مراکز درمانی توسط دکتر فاطمه خوشنوا فومنی بیان شد و سپس در همین خصوص بحث و تبادل نظر صورت گرفت. دکتر مهسا اسدآبادی نیز به مرور پیش نویس روند مدیریت نوزادان با سابقه سومصرف مواد در مادر در مراکز درمانی پرداخت. سپس راهنمای مدیریتی و چالش های مرتبط مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
در پایان برخی از چالش های موارد مرتبط با اداره کودکان مشکوک به سوءرفتار مطرح و ضمن مرور قوانین موجود، در خصوص نحوه پیگیری آنها بحث شد.

خبرنگار و عکاس: لیلا یوسفی

  • گروه خبری : مرکز طبی کودکان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 84563
لیلا  یوسفی
تهیه کننده:

لیلا یوسفی