دکتر احمدرضا درستی: کسانی که برنامه‌ریزی خوبی برای خواب و تغذیه و فعالیت بدنی روزانه دارند در مواجهه با بیماری کرونا پیروز هستند

مدیر گروه تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی در گفت‌وگو با مستندسازان «افق سلامت در پساکرونا» در دانشگاه گفت: بین تغذیه و کرونا یک ارتباط دوطرفه وجود دارد یعنی کسانی که تغذیه خوبی ندارند و دچار سوءتغذیه شده و ایمنی بدنشان کاهش پیدا کرده بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری هستند. کسانی هم که تغذیه خوبی داشتند ولی به علت ترس از بیماری کرونا دچار بیماری می‌شوند. شستن دست‌ها و صورت و نوشیدن آب کافی و تغذیه مناسب در دوران کرونا، کمک به‌سلامتی و ایمنی بدنمان می‌کند. به گفته علم تغذیه، افراد باید بین 6 تا 11 واحد (هر واحد 30 گرم) در روز از گروه نان و غلات و مواد نشاسته‌ای مصرف کنند. خوردن سبزی‌ها و میوه‌های زمستانی باعث می‌شود که ویتامین C موردنیاز بدن تأمین شود. یکی از عوامل ایمنی در جریان کرونا، کمبود ویتامین D در بدن است درنتیجه خوردن به‌اندازه ماهی و تابش نور مستقیم آفتاب به بدن می‌تواند ویتامین D بدنمان را تامین کند. سیب، بهترین میوه برای حفظ سلامتی بدن است.

مجید بابایی
تهیه کننده:

مجید بابایی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *