دکتر خدیجه میرزایی: مصرف میوه‌های رنگی باعث افزایش سیستم ایمنی می شوند و معجون سلامتی بدن هستند

دانشیار گروه تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی در گفت وگو با مستندسازان «افق سلامت در پساکرونا» در دانشگاه گفت: افرادی که تغذیه مناسبی دارند، دچار اضافه وزن و کمبود وزن نمی شوند. افرادی که درصد چربی بدن آنها به اندازه کافی باشد از شرایط التهابی کمتری برخوردار هستند. افراد سالمند و خانم های باردار بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری هستند و به علت در خانه ماندن دچار سوء تغذیه دو وجهی می شوند، یعنی هم اضافه وزن پیدا می کنند و هم دچار کمبود ویتامین D می شوند. توصیه می کنیم که تنقلاتی را که ارزش غذایی بالایی ندارند را از سبد خانوار حذف، و به جای آن از سبزیجات تازه و میوه های تازه استفاده شود. مصرف مایعات و نوشیدنی های گرم مثل چای و انواع دم‌نوش‌ها می تواند سیستم ایمنی را در مقابل بیماری کرونا تقویت کند. حتما باید غذایی که مصرف می کنیم متعادل با نیاز های بدن و متناسب با شرایط کاری و جسمی ما باشد.

کلمات کلیدی
مجید بابایی
تهیه کننده:

مجید بابایی

2 نظر برای این مقاله وجود دارد

کبری حسن زاده

کبری حسن زاده

99/09/01 - 14:18

باتشکر از خانم دکتر ازصحبتهایشان بهرهمند شدیم

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
ساناز مهران فر

ساناز مهران فر

99/09/01 - 22:34

با سپاس از نظرات و توصیه های ارزشمند خانم دکتر میرزایی عزیز، بسیار نکات کلیدی و پر اهمیتی بیان شد. با امید به روزی که با بکارگیری توصیه‌ های تغذیه ای ارزشمند بزرگواران سطح ایمنی جامعه افزایش پیدا کند و طبق فرمایشات خانم دکتر افراد در صورت مواجه با بیماری از سطح ایمنی بالاتری برخوردار باشند.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *