دکتر سید علی کشاورز: تقویت سیستم ایمنی بدن در گرو داشتن رژیم غذایی متعادل است

مدیرگروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی در گفت‌وگو با مستندسازان «افق سلامت در پساکرونا» در دانشگاه گفت: به گفته یکی از بزرگان علم تغذیه دنیا، پدر بیماری هر چه باشد، مادر آن سوءتغذیه است، بنابراین یکی از ارکان سلامتی انسان تغذیه است. افرادی که کم‌خون هستند بیشتر در معرض ابتلا به کرونا قرار می‌گیرند. از آنجاکه انواع ویتامین‌ها در سبزی‌ها و میوه‌ها وجود دارد در نتیجه سبزی‌ها و میوه‌ها، معجون سلامتی هستند. ثابت‌شده است که شکر و قندهای ساده نقش بسیاری در تضعیف سیستم ایمنی بدن دارند درنتیجه در دوران کرونا تا جایی که می‌توانیم باید مصرف قند و شکر را حذف و یا محدود کنیم. قرقره کردن آب‌نمک در روز می‌تواند برای ضدعفونی دهان و گلو بسیار مفید و مؤثر باشد و خطر ابتلا به بیماری را کم می‌کند. پختن کامل غذا خیلی از آلودگی‌های میکروبی و سموم میکروبی را از بین می‌برد.

مجید بابایی
تهیه کننده:

مجید بابایی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *