• تاریخ انتشار : 1399/04/10 - 00:12
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 401
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری اولین جلسه کمیته برون‌سپاری بخش‌های بیمارستانی در معاونت درمان دانشگاه

دکتر سید فرشاد علامه، معاون درمان دانشگاه در جلسه کمیته برون‌سپاری معاونت درمان گفت: تا جایی که می‌شود باید از واگذاری‌های غیرضروری بکاهیم و دقت کنیم تا در وهله اول بیماران و سپس کارکنان، بیمارستان و دانشگاه کمترین آسیب را از این واگذاری‌ها متحمل شوند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، در این جلسه که دوشنبه 9 تیر 1399 با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان، دکتر علی گنجعلی خان مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان‌ها، دکتر مهرداد احمدی سرپرست مدیریت نظارت و اعتباربخشی، مهندس درویش مسئول برنامه برون‌سپاری معاونت درمان و سایر اعضای کمیته در معاونت برگزار شد در خصوص وضعیت فعلی خدمات واگذاری شده، چگونگی نظارت، چالش‌های موجود و لزوم بازنگری آن تبادل‌نظر شد.
معاون درمان دانشگاه با تأکید بر لزوم بازنگری فرآیند برون‌سپاری‌های حوزه درمان دانشگاه گفت: بدیهی است وظیفه اصلی همه ما ارائه خدمات باکیفیت به بیماران است، ازاین‌رو در مسیر برون‌سپاری واحدهای درمانی تعامل دوسویه معاونت‌های توسعه و درمان به‌منظور تحقق اهداف دانشگاه و بیمارستان‌ها چه در ارائه خدمات باکیفیت و چه توجه به سودآوری بسیار کمک‌کننده است. در همین راستا سنجش توانایی فنی و علمی پیمانکار با معاونت درمان و سنجش توانایی مالی آنان با حوزه توسعه است، البته بهتر است نظر کارشناسان اداره اقتصاد درمان نیز مبنی بر عملیاتی بودن درصدهای پیشنهادی پیمانکاران بر اساس محاسبه هزینه درآمد استخراج و از این معاونت به معاونت توسعه اعلام شود.
وی در ادامه از کارشناسان معاونت درمان خواست تا با نظارت‌های دقیق‌تر از بخش‌های واگذارشده اشکالات موجود را استخراج کنند و افزود: اینکه چه بخشی و به چه کسی واگذار شود موضوع بسیار مهمی است که معاونت درمان دانشگاه مسئول پاسخگویی به آن است. گرچه در برخی موارد هم به دلیل کمبود تقاضا دستمان در انتخاب پیمانکار خیلی باز نیست ولی در این موارد هم انتظارات ضروری دانشگاه را به پیمانکار اعلام و اجرای دقیق آن را نظارت و ارزیابی می‌کنیم. قطعاً نظارت‌های مستمر معاونت درمان پس از قرارداد واگذاری هم بسیار مهم است و درصورتی‌که افراد استانداردهای لازم و شروط قرارداد را رعایت نکنند ابتدا اخطار کتبی و در صورت عدم توجه پیمانکار، قرارداد واگذاری واحد مربوطه بازنگری خواهد شد.
دکتر علامه همچنین بر به‌کارگیری نیروهای حرفه‌ای در بخش‌های واگذارشده تأکید کرد و افزود: تا جایی که می‌شود باید از واگذاری‌های غیرضروری بکاهیم و دقت کنیم تا در وهله اول بیماران و سپس کارکنان، بیمارستان و دانشگاه کمترین آسیب را از این واگذاری‌ها متحمل شوند. قطعاً منافع پیمانکارانی که عملکرد خوبی دارند و به مفاد قرارداد عمل می‌کنند نیز موردتوجه است.
 مهندس درویش با مروری بر واگذاری‌های انجام‌شده در بیمارستان‌های تابعه، به مزایا و معایب برون‌سپاری اشاره کرد و در خصوص فرآیند پاسخگویی معاونت درمان به درخواست بیمارستان‌ها مبنی بر واگذاری بخش‌ها یا تمدید قراردادهای فعلی توضیحاتی داد.
وی همچنین با اشاره به اهمیت نظارت کارشناسان معاونت درمان از واحدهای واگذارشده به بخش خصوصی گفت: ما در نظارت از واحدهای واگذاری شده مانند سایر بخش‌های بیمارستان عمل می‌کنیم. بی‌شک ناظر اصلی اجرای صحیح این قراردادها با خود مسئولان بیمارستان‌های مربوطه است و کارشناسان معاونت‌های توسعه و درمان نیز در تکمیل این فرآیند بر تحقق اهداف موردنظر دانشگاه، رعایت استانداردهای لازم و اجرای پروتکل‌ها از این بخش‌ها بازدید و بازخورد آن را جهت تصمیم‌گیری به مقامات مسئول اعلام می‌کنند.

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 158619
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *