• تاریخ انتشار : 1397/10/10 - 13:57
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1689
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری جلسه ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت دانشگاه با حضور سه معاون دانشگاه

معاون درمان دانشگاه با تاکید بر لزوم اجرای راهنماهای بالینی در بیمارستان های تابعه گفت: اجرای گایدلاین ها موجب ارتقای خدمات درمانی در مراکز بیمارستانی خواهد شد.

گالری عکس
در این جلسه که روز دوشنبه 10 دی‌ 97 در اتاق شورای ساختمان مرکزی دانشگاه تشکیل شد، معاونان توسعه، درمان و غذاوداروی دانشگاه، روسای بیمارستان‌های امام خمینی (ره) و شریعتی، رئیس داروخانه‌های بیمارستانی، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، مشاور معاون درمان و نماینده‌ای از ستاد روابط عمومی دانشگاه حضور داشتند.
دکتر رضایی، ابتدا به بیان محورهای این جلسه پرداخت و بر تأکید وزارت متبوع بر تداوم سیاست‌های 17 گانه طرح تحول نظام سلامت و جدیت دانشگاه بر اجرای این سیاست‌ها اشاره کرد.
معاون درمان دانشگاه با تأکید بر لزوم اجرای راهنماهای بالینی در بیمارستان‌های تابعه گفت: اجرای گایدلاین ها موجب ارتقای خدمات درمانی در مراکز بیمارستانی خواهد شد. برای پیشبرد این منظور لازم است در بیمارستان‌ها فرد مسئول تعیین شود. البته در همین زمینه رایزنی‌هایی با دانشکده پیراپزشکی و گروه تخصصی فن‌آوری سلامت انجام‌شده است تا با استفاده از فن‌آوری اطلاعات زیرساخت اجرای گایدلاین ها فراهم شود. در راستای مدیریت منابع مذاکرات خوبی با دانشکده‌های پزشکی و بهداشت داشته‌ایم و امیدواریم مباحث اقتصاد سلامت به‌صورت علمی در گروه‌های پزشکی ترویج شود.
دکتر رضایی ورود رزیدنت‌های سال بالا به بخش اورژانس را بسیار بااهمیت خواند و تأکید کرد: به نظر می‌رسد باید قدم‌هایی را برای پاسخگو کردن گروه‌های پزشکی برداریم. در این مسیر نیاز است با کمک دانشکده پزشکی قوانین آموزشی ما به سمتی برود که کاستی‌های موجود رفع شود. این اتفاق در اولویت نخست به کیفیت خدمات درمانی و در گام بعدی به کاهش هزینه‌ها می‌انجامد و باید آن را جدی گرفت.
معاون درمان دانشگاه در خصوص بازنگری کمیته‌های طرح تحول نظام سلامت بر اساس آخرین مصوبه جلسه کلان مناطق گفت: این بازنگری به خود دانشگاه‌ها سپرده‌شده و در دانشگاه علوم پزشکی تهران، طبق پیشنهاد جدید 4 کمیته دارو و تجهیزات، اقتصاد درمان، پشتیبانی و فناوری اطلاعات تعریف‌شده است که هرکدام از حوزه‌های مربوطه با وظائف ذاتی خود کمیته‌ها را هدایت می‌کنند.
دکتر بیگلر معاون توسعه دانشگاه، نیز بازنگری در کمیته‌های ستاد تحول را ضروری دانست و گفت: باید با هماهنگی وزارتخانه این اقدام را پیگیری کنیم.
دکتر صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گزارشی جامعی از اقدامات مدیریت منابع و مصارف این مرکز ارائه کرد و گفت: در راستای اجرای سیاست‌های ابلاغی وزارت بهداشت، با حذف مکمل‌های خارجی و پرهزینه از فرمولاری، بازنگری فرآیند درخواست داروهای پرهزینه، جایگزینی اقلام باکیفیت تولید داخل، تحلیل بسته‌های خدمتی گلوبال و جلوگیری از زیان دهی بسته‌های گلوبال با هماهنگی کادر درمان، الزام انجام ویزیت اورژانس توسط دستیاران سال 3 و 4 باهدف تسریع تعیین تکلیف بیماران و پوشش بیمه، اصلاح فرآیند دریافت ودیعه، ایجاد پنل جایگزین استاندارد برای ثبت درخواست‌های آزمایش در HIS و حذف درخواست‌های تکراری آزمایش‌ها، ساماندهی پذیرش بیماران ارجاعی سازمان زندان‌ها، تهیه کارنامه عملکرد بخش‌ها و ارائه آن به روسای بخش‌ها، ابلاغ پروتکل‌های اصلاحی و جایگزینی اقلام یک‌بارمصرف با چند بار مصرف، توانستیم مبلغ قابل‌توجهی صرفه‌جویی در هزینه‌های مجتمع ایجاد کنیم.
دکتر حاجی محمودی معاون غذا و داروی دانشگاه مشکل تجهیزات پزشکی را یک مشکل کشوری خواند و گفت: در حال حاضر داروخانه‌های بیمارستانی جهت رفع نیازهای دارو و تجهیزات هر مرکز به‌صورت شبکه‌ای عمل می‌کنند و کمبودهای یک مرکز را با موجودی سایر بیمارستان‌های دولتی تأمین می‌کنند.
 دکتر مرعشی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه گزارشی از اقدامات این مرکز برای یکپارچگی و نگاشت اطلاعات ‌پایه بر مبنای انواع بخش‌ها، انواع گروه‌های خدمت و انواع تخفیف‌ها و استخراج موارد اختلاف بیمارستان‌ها ارائه کرد و گفت: یکسان‌سازی داده‌ها تا پایان سال جاری و پیاده‌سازی کامل شاخص‌ها برای گزارش‌گیری تا اوایل سال 98 انجام خواهد شد. وی همچنین در خصوص راه‌اندازی سامانه انبار داده طبق دستور رییس محترم دانشگاه و مراحل پیشرفت آن توضیحاتی داد.
در پایان معاون درمان دانشگاه، این اقدام مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در یکپارچه‌سازی داده‌ها و ایجاد مدیریت هوشمند دانشگاه را کاری بزرگ و ماندگار خواند.
خبرنگار و عکاس: باهو



  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 83572
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو