• تاریخ انتشار : 1399/11/18 - 15:52
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 382
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه فرمولاری آزمایشگاه اورژانس معاونت درمان دانشگاه

در جلسه فرمولاری آزمایشگاه اورژانس معاونت درمان، بر تاثیر فرمولاری بر کاهش تجویز نامناسب‌ها و نابجا، پیشگیری از تفسیر اشتباه و... تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه فرمولاری آزمایشگاه اورژانس با حضور دکتر علی گنجعلیخان مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان‌ها، دکتر شعبان علیزاده رئیس اداره امور آزمایشگاه‌ها و سایر اعضا سه‌شنبه ۱۴ بهمن ۹۹ برگزار شد.
در این جلسه دکتر علیزاده ضمن خوشامدگویی به مهمانان گفت: هزینه‌ تست‌های آزمایشگاهی بسیار و انجام برخی تست‌های آزمایشگاهی غیرضروری است. در انجام تست‌ها باید به اهمیت تشخیص بیماری و هزینه‌های مالی تحمیل‌شده به بیمارستان توجه شود و همچنین به بهانه مسائل مالی نباید به ایمنی و سلامت بیمار آسیب برسد.
وی افزود: بحث سلامت الکترونیک LIS (Ehealth) و HIS تکنولوژی پیشرفته و مهم در انتخاب آزادانه زمان و مکان انجام تست هستند. گاهی اوقات اهمیت زمان و مکان مناسب برای ارائه نتایج آزمایش درک نمی‌شود. مسئول فنی نقش بسیار مهم و راهبردی در تعاملات بین‌رشته‌ای دارد و در حال حاضر این تعاملات و نقش آن‌ها نیاز است پررنگ‌تر شود. ارتباطات باید دوطرفه باشد که در حال حاضر در این زمینه با چالش‌هایی مواجه هستیم.
دکتر علیزاده اظهار داشت: آزمایشگاه کارخانه تولید داده است. پزشک و مسئول فنی باید تعاملات درستی داشته باشند تا از این داده‌ها درست استفاده شود. فرمولاری منجر به کاهش تجویز نامناسب‌ها و نابجا، پیشگیری از تفسیر اشتباه، کسب اطمینان از مداخلات به‌واسطه پاراکلینیک، پیشگیری از تحمیل هزینه به بیمار می‌شود. قانون‌گذار در اجرای بند ۵ سیاست کلی وزارت بهداشت هفت مرحله را برای فرمولاری آزمایشگاه در نظر گرفته که شامل ساماندهی سطوح مختلف، نظارت و پایش، چک‌لیست‌ها، نگاه راهبردی در آزمایشگاه و درآمدهای آزمایشگاه است. پنج قدم در اجرای فرمولاری تجویز، مدیریت استراتژی فرمولاری، بهینه گزینی، تشکیل کمیته فرمولاری و تعامل مسئول فنی آزمایشگاه با مسئولان اورژانس است.

نزدیکی واحدهای درمانی با معاونت درمان منجر به بهبود ارتباطات
رئیس بخش اورژانس بیمارستان شریعتی ضمن تشکر از رویکرد علمی و عملیاتی معاونت درمان در نزدیکی واحدهای درمانی با معاونت درمان که منجر به بهبود و ارتباطات بهتر شده است. پیشنهاد‌های خود را مربوط به دسته‌بندی‌های بالینی در انجام آزمایش‌ها بر اساس تشخیص‌های علمی و احتمالی بیان کرد.
در این جلسه بحث و تبادل‌نظر در خصوص مسائل مطرح‌شده صورت گرفت.

 

  • گروه خبری : معاونت درمان
  • کد خبر : 170001
الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *