• تاریخ انتشار : 1398/12/06 - 13:03
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 233
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مقابله با کرونا ویروس

برگزاری جلسه فوری تصمیم‌گیری در خصوص پذیرش مادران باردار مشکوک به کرونا ویروس در معاونت درمان دانشگاه

با حضور نمایندگان دانشگاه‌های علوم پزشکی شهر تهران در خصوص چگونگی پذیرش و بستری مادران باردار مشکوک به کرونا ویروس تبادل‌نظر شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، در این جلسه اضطراری که با هماهنگی گروه مامایی معاونت درمان دانشگاه سه‌ شنبه ۶ اسفند ۹۸ در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد، دکتر اشرف آل یاسین مدیر گروه زنان، دکتر مصطفی امینی مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان‌ ها، دکتر مهرداد احمدی مدیر مرکز مدیریت خطر حوادث و پدافند غیرعامل دانشگاه، دکتر افسانه تهرانیان رئیس گروه مامایی معاونت درمان، نمایندگانی از دانشگاه‌ های علوم پزشکی ایران و شهید بهشتی و الهه نظری، مژگان اکبری و ریحانه اسماعیلی کارشناسان گروه مامایی معاونت درمان دانشگاه حضور داشتند.
دکتر امینی در این جلسه با اشاره به وضعیت شیوع بیماری کرونا در بیمارستان‌ های دانشگاه و سیاست دانشگاه در خصوص روند پذیرش این بیماران گفت: در حال حاضر بیمارستان یاس برای پذیرش بیماران کرونا آماده و تجهیز شده و با برنامه‌ ریزی و نظارت مدیریت امور پرستاری دانشگاه و همکاری بیمارستان‌ های تابعه نسبت به تامین کادر پرستاری برای مراقبت از بیماران این مرکز هماهنگی‌ های لازم انجام‌ شده است. وظیفه همه ما در ستاد دانشگاه و معاونت درمان حفاظت از ایمنی کادر درمان بیماران کروناست و به‌ عنوان پیشگام در خط مقدم مقابله با بحران کرونا به‌ صورت شبانه‌ روزی تلاش می‌ کنیم.
وی با اشاره به‌ احتمال مراجعه مادران باردار پرخطر مشکوک به کرونا گفت: نیاز است مادران باردار مشکوک به کرونا در بخش‌ هایی مجزا از سایر بیماران کرونا و در بیمارستان‌ هایی که تمامی تخصص‌ های موردنیاز را دارند به‌ صورت کاملاً حفاظت‌ شده مورد درمان قرار گیرند. حفظ ایمنی تیم درمان مادر پرخطر مشکوک به کرونا از اولویت‌ های ماست و برای تامین آن تلاش می‌ کنیم.
دکتر آل یاسین نیز با توجه به اهمیت ایمنی تیم درمان مادر باردار مشکوک به کرونا افزود: باید در این خصوص به‌ فوریت دستورالعملی تنظیم و به بیمارستان‌ ها ابلاغ شود تا همه بیمارستان‌ ها در مواجهه با موارد احتمالی بدانند چه‌ کاری باید انجام دهند.
وی با اشاره به حساسیت موضوع و نیاز جامعه به حضور فعال متخصصین گفت: امروز بیش از هر زمانی دیگری به دانش و تخصص کادر درمان نیاز است. من خود به‌ عنوان پیشگام در این مسیر هر تلاشی بتوانم برای کمک به مادران باردار انجام می‌ دهم.
همچنین نمایندگان دانشگاه‌ های علوم پزشکی ایران و شهید بهشتی نیز در خصوص لزوم جداسازی مادران باردار مشکوک به کرونا و اختصاص بیمارستان‌ های مشخصی برای پذیرش و بستری این بیماران تاکید و در خصوص اقدامات خود در این مهم توضیحاتی دادند.

 

  • گروه خبری : معاونت و مراکز ستادی,معاونت درمان
  • کد خبر : 151342
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *