• تاریخ انتشار : 1395/04/29 - 13:55
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 663
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری جلسه مشترک مدیریت مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه با دبیران کمیته‌های بحران و بلایای بیمارستان‌های تابعه

دکتر ذنوبی یکی از اهداف مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه را تلاش جهت افزایش ظرفیت پذیرش بیمارستان‌های تحت پوشش خواند.

گالری عکس
در این نشست که روز چهارشنبه 23 تیر 95 در بیمارستان نجمیه تهران برگزار شد، رییس و جمعی از مسئولین بیمارستان نجمیه، کارشناسان مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه و همچنین دبیران کمیته‌های بحران و بلایای مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران حضور داشتند.
در ابتدا دکتر صمدی نیا رییس بیمارستان نجمیه با اشاره به تاریخچه این مرکز گفت: بیمارستان نجمیه در سال 1306 تأسیس و حدود سی سال قبل مدیریت آن ابتدا به وزارت بهداشت و سپس به دلیل آغاز دفاع مقدس به سپاه واگذار شد؛ که پس از شکل‌گیری دانشگاه بقیه‌الله و متعاقب آن تشکیل بیمارستان‌های بقیه‌الله و جماران این بیمارستان نیز به دانشگاه بقیه‌الله واگذار و به بیمارستان جنرال تبدیل شد. در حال حاضر با 131 تخت فعال و 6 اتاق عمل در حال خدمت‌رسانی به بیماران است.
وی یکی از افتخارات بیمارستان نجمیه را ارائه خدمات درمانی به 6 هزار مجروح دوران دفاع مقدس عنوان کرد و افزود: پیکر مطهر بسیاری از فرماندهان دفاع مقدس پس از شهادتشان به این بیمارستان اعزام و از این محل تشییع می‌شد و خون پاکشان که بر زمین این بیمارستان ریخته شده بر قداست این محیط می‌افزاید.
رییس بیمارستان نجمیه بابیان فعالیت‌های این مرکز در حوزه بحران در طول سنوات گذشته گفت: در چند سال اخیر به دلیل توجه ویژه وزارت بهداشت و سپاه به مسئله بحران، تلاش‌های زیادی از سوی مسئولین وقت بیمارستان صورت گرفته که در ابتدا به‌صورت آمادگی‌ها، آموزش‌های فراگیر، الزامات اعتباربخشی و استانداردهای مختلف در این حوزه و برگزاری مانورهای بحران برای مقابله با آتش‌سوزی در سطوح یک و دو بوده است. ولی در دی‌ماه سال 94 با همکاری مجموعه آتش‌نشانی حسن‌آباد این مانور به شکل فراگیری با درگیر کردن 4 بخش به حریق فرضی انجام شد.
در ادامه دکتر ذنوبی کارشناس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه در خصوص مراحل برگزاری این نشست گفت: در اولین جلسه بحران که در سال 95 برگزار شد ما نقشه راهی را مطرح کردیم که امروز تقریباً به سومین گامش رسیده‌ایم؛ و با طرح موضوع پراهمیت ارزیابی خطر در بیمارستان قرار شد دبیران کمیته‌های بحران و بلایا فایل‌های مربوطه را تکمیل کنند؛ و برنامه ما برای دو جلسه آینده کار گروهی بر روی قسمت سازه‌ای و غیر سازه‌ای است که در این جلسه به‌صورت عملکردی در قلب 6 گروه این بخش را تمرین می‌کنیم و در جلسه آتی که با حضور مهندس مرادیان از مدرسین این بخش در مرکز قلب تهران به‌صورت عملیاتی بر روی قسمت سازه‌ای و غیر سازه‌ای کار می‌کنیم.
وی تأکید کرد: دبیران کمیته‌های بحران و بلایای بیمارستان‌ها ابلاغ جدید خود را برای سال 95 با تائید ریاست بیمارستان خود هر چه سریع‌تر به معاونت درمان ارسال کنند و همچنین در خصوص ایجاد پست سازمانی برای دبیران کمیته بحران و بلایا در مراکز افزود: با پیشنهاد معاونت توسعه و موافقت معاونت درمان این پست در بیمارستان دکتر شریعتی ایجادشده و امیدواریم سایر مراکز هم برای این منظور اقدام کنند.
دکتر ذنوبی یکی از اهداف مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه را تلاش جهت افزایش ظرفیت پذیرش بیمارستان‌های تحت پوشش خواند و ادامه داد: در این نشست‌ها می‌خواهیم دبیران کمیته‌های بحران و بلایا از نزدیک با یکدیگر آشنا شوند تا در مواقع بحران دسترسی شان به هم راحت‌تر صورت گیرد./ق
عکس و خبر: باهو

  • گروه خبری : معاونت درمان
  • کد خبر : 61509
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو