• تاریخ انتشار : 1394/11/21 - 15:33
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1799
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه مشترک معاونت درمان دانشگاه و متخصصان مقیم

در راستای بررسی مسائل مربوط به بسته مقیمی در طرح تحول نظام سلامت، جلسه مشترکی با حضور معاون درمان و جمعی از متخصصین مقیم بیمارستان‌های تابعه در معاونت درمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، این جلسه روز دوشنبه 19 بهمن 94 با حضور دکتر علی پور معاون درمان، دکتر شباب مدیر درمان، تعدادی از پزشکان مقیم بیمارستان‌های دولتی تحت پوشش و کارشناسان ستاد هدایت دانشگاه در معاونت درمان برگزار شد.
دکتر علی پور معاون درمان دانشگاه گفت: در آخرین جلسه ماهیانه مشترک اعضا ستاد طرح تحول نظام سلامت و روسای بیمارستان‌ها به‌منظور حل برخی مسائل مربوط به بسته مقیمی مقرر شد جلسه‌ای با متخصصین مقیم تشکیل و در این خصوص تبادل‌نظر شود.
وی هدف از مقیمی را حضور متخصصین به‌صورت 24 ساعته در بیمارستان‌های آموزشی درمانی خواند و گفت: حضور به‌موقع بر بالین بیماران اورژانس، تعیین تکلیف صحیح بیماران در زمان مناسب و ثبت درست مستندات از مهم‌ترین مسائل مطرح‌شده دربسته مقیمی است.
دکتر شباب مدیر درمان دانشگاه بابیان چکیده‌ای از نکات آمده دربسته مقیمی گفت: تمامی پزشکان مقیم موظف به رعایت پروتکل‌های مصوب کمیته تعیین تکلیف بیماران اورژانس بوده و تمام بیماران بستری در اورژانس پیش از ترخیص باید توسط متخصص مقیم ویزیت شوند. در صورت تشخیص ستاد هدایت در موارد بحرانی پزشک مقیم برای انجام خدمات درمانی اورژانسی به سایر بیمارستان‌ها یا اورژانس‌ها اعزام خواهد شد.
مدیر درمان دانشگاه در خصوص چگونگی ارزیابی پزشکان مقیم گفت: در چک‌لیست ارزیابی متخصصین مقیم تا 40 نمره توسط رییس بیمارستان، 30 نمره توسط معاونت آموزشی و 30 نمره هم توسط معاونت درمان داده می‌شود. وی در ادامه به‌حق الزحمه مقیمی اشاره کرد و افزود: طبق آخرین مصوبه پنج میلیون ریال تعیین‌شده که علاوه بر حقوق، مزایا و کارانه است و به میزان 50 درصد از سوی بیمارستان قابل کاهش یا افزایش است و نمره ارزیابی بر آن اثر دارد.
دکتر شباب همچنین در مورد مهم‌ترین شاخص تعیین میزان رضایت از پزشکان مقیم گفت: انجام به‌موقع ویزیت بیماران، تعیین تکلیف بیماران اورژانس در حداقل زمان ممکن، مستندسازی پرونده بیماران بستری در اورژانس، حضور فیزیکی منظم در ساعات مقیمی، حضور به‌موقع در اتاق عمل و انجام اعمال جراحی اورژانس با حضور متخصص مقیم، رعایت اندیکاسیون های بستری بیماران در بخش مراقبت ویژه به‌خصوص ICU رعایت اخلاق حرفه‌ای و شئونات اسلامی، رعایت راهنماهای بالینی و پروتکل‌های ابلاغی از سوی وزارت بهداشت و دانشگاه، مشارکت در نظام ارجاع پزشک خانواده روستایی از مواردی است که در ارزیابی متخصصین مقیم موردتوجه است.
توضیح این‌که در این جلسه پزشکان مقیم علاوه بر طرح برخی سؤالات در مورد قوانین حاکم بربسته مقیمی، مشکلات موجود در سطح بیمارستان‌ها در زمان کشیک مقیمی ازجمله فضای فیزیکی نامناسب، دیرکرد پرداخت، پایین بودن مقادیر پرداختی، شفاف نبودن حیطه شرح وظائف، اشکالات روش ارزیابی کارکرد مقیم، کمبود امکانات و تجهیزات مطالبی را بیان کردند که ضمن پاسخگویی از سوی معاونت درمان به سؤالات قرار شد مسائل موردبحث با مسئولین بیمارستان‌ها، گروه‌های تخصصی و مسئولین دانشگاه طرح و پیگیری شود./ق
خبر: باهو 

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 58017
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو