• تاریخ انتشار : 1397/05/16 - 13:30
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 3560
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه هم اندیشی قطب ها با موضوع برنامه ترویج زایمان طبیعی در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر مهدی رضایی، معاون درمان دانشگاه در جلسه هم اندیشی قطب ها در برنامه ترویج زایمان طبیعی گفت: اهتمام به سلامت مادر و نوزاد، سلامت نسل آینده را تضمین می کند و بایستی بعنوان یک مسئولیت اجتماعی به آن بنگریم.

گالری عکس
این جلسه روز سه شنبه 16 مرداد 97 با حضور معاون درمان دانشگاه، مدیر نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان، مدیران گروه های تخصصی زنان و روسای ادارات مامایی در دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی، مدیر گروه مامایی و بهداشت باروری دانشگاه، کارشناسان مامایی و مادران وزارت بهداشت، رییس و کارشناسان اداره سلامت مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.
معاون درمان دانشگاه با تاکید بر اهمیت موضوع سلامت مادر و نوزادو ترویج زایمان طبیعی گفت: ما نسبت به نسل آینده مسئولیم و نمی توانیم نسبت به سلامت آیندگان بی تفاوت باشیم. اهتمام به سلامت مادر و نوزاد، سلامت نسل آینده را تضمین می کند و بایستی بعنوان یک مسئولیت اجتماعی به آن بنگریم. 
وی در ادامه با اشاره به فواید کار گروهی و بهره گیری از تفکر جمعی گفت: در استان تهران به دلیل فعالیت همزمان سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی در پاسخگویی به نیازهای درمانی مراجعین از سراسر کشور جهت هماهنگی و پیگیری مسائل مربوط به درمان مردم، برگزاری جلسات قطب ها در هر بخش ضرورریست و ارزش افزوده خوبی در پی دارد.
معاون درمان دانشگاه همچنین با پرداختن به موضوع ترویج زایمان طبیعی افزود: برخی از مشکلات در این بخش مربوط به مسائل فرهنگی جامعه است. نیاز است با همکاری سایر نهادها مثل صدا و سیما و آموزش و پرورش نسبت به فرهنگسازی در راستای آگاه سازی مادران کشور جهت آموزش و ترویج فرهنگ زایمان طبیعی چاره جویی کنیم.
دکتر رضایی با اشاره به تعامل خوب میان ماماها و متخصصین زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، افزود: بر اساس تجارب بین المللی تقویت گروه مامایی می تواند در برنامه ترویج زایمان طبیعی کمک کننده باشد. ما در حال حاضر شبکه های بهداشتی خوبی حتی در دورترین نقاط کشور داریم که می توانیم با ایجاد یک ارتباط مناسب و تعامل سازنده میان گروه های مامایی و متخصصین زنان و زایمان بسیاری از مشکلات موجود در این حوزه را حل کنیم.
در ادامه دکتر تهرانیان با اشاره به دستورالعمل جدید وزارتی ترویج زایمان طبیعی توضیحاتی داد و گفت: یکی از چالش های موجود در برنامه ترویج زایمان طبیعی و با توجه به این که این موضوع در اعتباربخشی بیمارستانها موثر است، دستیابی به شاخص سزارین نخست زا بر اساس استاندارد وزارت بهداشت در سال 97 است.
وی  همچنین با اشاره به یکی دیگر از بندهای این دستورالعمل با عنوان ' ارائه خدمات زایمان طبیعی با تاکید بر رویکرد کار تیمی متخصص زنان، ماما،  هیئت علمی مامایی با مسئولیت مشترک' افزود: در یک کار تیمی باید حیطه وظائف افراد کاملا مشخص باشد و بدانیم که دقیقا از هر فرد چه انتظاری داریم.
دکتر آل یاسین مدیر گروه تخصصی زنان دانشگاه نیز بر ضرورت اجرای دستورالعمل استاندارد کشوری سزارین نخست زا در تمامی بیمارستان ها تاکید کرد.
توضیح اینکه در این جلسه اعضا در خصوص نحوه اجرای استاندارد سزارین نخست زا با حفظ کیفیت خدمات و تقویت کارتیمی  به بحث و تبادل نظر پرداختند.
عکس وخبر: باهو

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 79050
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو