• تاریخ انتشار : 1396/10/24 - 12:21
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2312
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری جلسه هم اندیشی معاونت درمان و مدیریت آمار و فناوری اطلاعات

جلسه هم اندیشی معاونت درمان و مدیریت آمار و فناوری اطلاعات در خصوص ارتقای بهره گیری از قابلیتهای آی تی در حوزه درمان برگزار شد.

گالری عکس

این جلسه روز شنبه 23 دی ماه 96 با حضور دکتر رضایی معاون درمان، دکتر زراعتی مدیر آمار و فنآوری اطلاعات دانشگاه و تعدادی از مسئولین و کارشناسان معاونت درمان و مدیریت آمار و فناوری اطلاعات و با هدف هم اندیشی در خصوص ارتقای بهره گیری از قابلیت های آی تی در حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران در معاونت درمان برگزار شد.
ابتدا دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه با تاکید بر اهمیت کاربرد آی تی در حوزه درمان گفت: یکی از مهم ترین دغدغه های ما در این معاونت نیاز به استفاده درست و به هنگام از اطلاعات جمع آوری شده از مراکز تحت پوشش است. چرا که بسیاری از اقدامات قابل انجام در این بخش متوقف به مسئله ساماندهی HIS است و نیاز به زیر ساخت آی تی دارد. و دلایل ما برای تمرکز در این خصوص، رفع مشکلات نظارتی، ثبت خدمات آنلاین در اورژانس بیمارستان ها و جمع آوری بانک اطلاعاتی پرونده های کمیسیون پزشکی است.
وی همچنین هدف از این نشست را تعامل حوزه درمان و آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در به سرانجام رساندن برنامه های مشترک خواند و افزود: در نشست هایی که با مدیران معاونت درمان داشتیم در نهایت در ذیل چهار راهبرد کلان در برنامه چهارساله معاونت درمان، بیست برنامه عملیاتی تعریف کردیم. پنج مورد از این برنامه ها فرابخشی است و نیاز به مشارکت و همفکری واحدهای دیگر دانشگاه به ویژه معاونت توسعه و مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دارد. نیاز است با هم به فهم مشترکی در استخراج اطلاعات و بهره برادری از آن ها که با زحمت بسیار زیادی به دست می آید برسیم.
معاون درمان دانشگاه در ادامه گفت: آن چه اهمیت دارد این نکته است که، در اجرای تمام این طرح ها، کشورعزیزمان ایران اولویت اول و دانشگاه علوم پزشکی تهران اولویت دوم همه ماست. و می خواهیم در مدت مسئولیتمان بهترین قدم ها را در اعتلای هر چه بیشتر، این دو مهم برداریم.
دکتر رضایی در بحث پروژه تصویربرداری مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) افزود: شرکتی از وزارت متبوع جهت انجام پروژه معرفی و ارزیابی اولیه انجام شد. به اعتقاد من با توجه به نیاز مبرم در این بخش، اجرای این برنامه ظرفیت خوبی برای دانشگاه و مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) است. که در بخش فنی، نیاز به ورود و همکاری مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه است و ما در معاونت درمان در بحث کاربری سیستم در حوزه درمان کمک می کنیم.
دکتر زراعتی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در این نشست گفت: این مدیریت در بخش آمار به جمع آوری data  و توزیع آن و در بخش آی تی به ارائه خدمات آی تی و دسترسی های مورد نیاز به واحدهای تابعه می پردازد.
وی با تاکید بر این که مدیریت آمار و فناوری، مرجع جمع آوری اطلاعات در دانشگاه است، افزود: اگر کانال جمع آوری اطلاعات یکسان باشد، نتایج جستجوی اطلاعات یکسان خواهد بود. معاونت درمان دانشگاه نیز مرجعی است که صلاحیت گزارش های آماری در حوزه درمان را اعتبار سنجی می کند. در حقیقت ما در مدیریت آمار و فناوری اطلاعات، اطلاعات را برای تحلیل به معاونت درمان می دهیم. بنابراین باید انتظارات خود را از HIS به ما اعلام کنید. دکتر شباب مدیر درمان دانشگاه در این جلسه گفت: بخش اجرایی شورای عالی پزشکی کشور از سوی وزارت متبوع به این معاونت واگذار شده و پرونده های پزشکی از سراسر کشور در این شورا مورد بررسی قرار می گیرد. با توجه به گستردگی کار و محرمانه بودن اطلاعات نیاز است بانک اطلاعاتی جامعی طراحی شود که ظرفیت و امکان توسعه در سطح کشور را دارا بوده و متکی به فرد نباشد.
پیرامون مقدم دبیر کمیسیون پزشکی دانشگاه نیز با اشاره بر فرآیند فعالیت های این کمیسیون گفت: آن چه سامانه ثبت فرم های کمیسیون پزشکی برای ما اهمیت دارد حفظ و حراست از اطلاعات محرمانه ای است که در این پرونده هاست. و با توجه به رایزنی های انجام شده با وزارت متبوع قرار است این سامانه ابتدا در سطح وزارت بهداشت و در مرحله بعد از طریق دفتر نهاد ریاست جمهوری به تمام سازمان های کل کشور تعمیم داده شود.
در جریان این نشست اسماعیل بیگی مسئول آی تی معاونت درمان دانشگاه در خصوص سامانه فرآیندها و به طور خاص سامانه ثبت فرآیندهای کمیسیون پزشکی دانشگاه توضیحاتی داد.

عکس و خبر: باهو

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 73733
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو