• تاریخ انتشار : 1400/03/06 - 19:52
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 344
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه هم‌اندیشی نحوه کدگذاری و اجرای رژیم غذایی بیماران بستری در معاونت درمان

جلسه هم‌اندیشی نحوه کدگذاری و اجرای رژیم غذایی بیماران بستری به همت واحد تغذیه بالینی معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه نحوه کدگذاری و اجرای رژیم غذایی بیماران بستری در روز چهارشنبه 5 خرداد 1400 با حضور علی تنها رئیس اداره نظارت بر امور عمومی معاونت توسعه، شیما هادوی مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان، صبا سلام زاده کارشناس تغذیه اداره نظارت و مسئولین تغذیه بیمارستان‌های تحت پوشش در سالن کنفرانس معاونت بهداشت برگزار شد.

هادوی مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان در خصوص اهمیت و هدف تشکیل این جلسه گفت: ازآنجایی‌که تغذیه درروند درمان بیماران تأثیر بسزایی دارد و اجرای رژیم‌های غذایی برای بیماران مشاوره تغذیه‌شده در بیمارستان همیشه مغفول مانده بود، در این جلسه ضمن بررسی راه‌های اجرایی کدگذاری رژیم‌های غذایی باهدف آموزش به بیمار و رعایت رژیم غذایی تنظیم‌شده برای بیمار در بیمارستان، به بررسی موانع و چالش‌های موجود پرداختیم.

وی افزود: این امر در درجه اول به درمان بیماران کمک و از بروز سوءتغذیه بیماران بستری جلوگیری می‌کند و سپس رضایت بیماران و حتی کاهش دورریز غذا را به دنبال خواهد داشت؛ که با کاهش دورریز غذا در هزینه‌ها نیز صرفه‌جویی خواهد شد.

اجرای پایلوت این روش در سه بیمارستان سینا- یاس و مرکز طبی کودکان از مصوبات این جلسه بود.

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 178819
الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *