• تاریخ انتشار : 1396/09/20 - 11:32
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 848
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری جلسه کمیسیون ماده 20 با حضور دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه

معاون درمان دانشگاه در جلسه کمیسیون ماده 20 بر نظارت دقیق بر مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران تأکید کرد.

گالری عکس

این جلسه روز یک‌شنبه 19 آذر 96 با حضور معاون درمان دانشگاه، مدیر درمان دانشگاه، رییس و کارشناس مسئول اداره امور آزمایشگاه‌های معاونت درمان و جمعی از اعضاء هیئت‌علمی دانشگاه در گروه علوم آزمایشگاهی برگزار شد.
دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه ضمن تأکید بر نظارت دقیق و همه‌جانبه بر مراکز آزمایشگاهی تحت پوشش گفت: ما به نمایندگی از دولت و ملت ایران وظیفه‌داریم به‌گونه‌ای بر مراکز تابعه دانشگاه نظارت کنیم که مردم بتوانند از خدمت باکیفیت در این مراکز بهره‌مند شوند. به‌هرحال ما در هر جایگاهی که قرار داریم وظیفه ماست که در حفظ و اعتلای اعتبار دانشگاه بکوشیم.
 وی همچنین در خصوص سیاست‌های موجود در حوزه صدور مجوز آزمایشگاه افزود: بحث سیاست‌گذاری در حوزه سلامت مقوله پیچیده‌ای است که در کشور ما عمدتاً بر عهده وزارت بهداشت است و ما در دانشگاه ضمن این‌که در چارچوب آیین‌نامه‌های وزارتی عمل می‌کنیم باید مواردی را که می‌بینیم و ایده‌های خوب و روزآمد اساتید این حوزه را به وزارت متبوع انعکاس دهیم.
معاون درمان دانشگاه بابیان این نکته که بازار سلامت با سایر بازارهای اقتصادی همسان نیست گفت: در نظام سلامت که آزمایشگاه بخشی از آن است در بحث صدور مجوزها دیدگاه‌ها و الگوهای متفاوتی مطرح است. در برخی از نقاط دنیا بحث دسترسی مردم به این خدمات حائز اهمیت است و در نقاط دیگر به آن به‌عنوان بازار آزاد اقتصادی نگاه می‌شود. درمجموع آنچه در تمام کشورهای جهان یکسان است اصولی که بر بازار سلامت حاکم است با اصول سایر بازارهای اقتصادی متفاوت است. به‌گونه‌ای که حتی در برخی از کشورهای توسعه‌یافته بر مجوز کار متخصصین در سطح جامعه نیز محدودیت‌هایی اعمال می‌شود.
دکتر حاجی نوری رییس اداره امور آزمایشگاه‌های معاونت درمان دانشگاه در این کمیسیون با توجه به اولین حضور دکتر رضایی به‌عنوان معاون درمان و رییس کمیسیون ماده 20 به توضیح در خصوص چگونگی برگزاری این کمیسیون، معرفی اعضا و مقررات حاکم بر آن پرداخت و افزود: مهم‌ترین وظیفه کمیسیون ماده 20 احراز صلاحیت افرادی است که متقاضی تأسیس آزمایشگاه هستند؛ که البته در مرحله اول صدور مجوز با استناد به مدارک موجود عمدتاً مشکلی به وجود نمی‌آید ولی در مراحل تمدید مجوز یا جابه‌جایی مسئول فنی باید، سوابق فردی متقاضیان به‌دقت بررسی شود.
دکتر آشتیانی عضو کمیسیون و نماینده آسیب‌شناسی بالینی و تشریحی بابیان این مطلب که این دانشگاه به من هویت داده است، افزود: افتخار من این است که در دانشگاه علوم پزشکی تهران خدمت می‌کنم. من و همکارانم باعلاقه‌ای که به کشور و دانشگاه داریم، در حوزه بازرسی مراکز آزمایشگاهی تابعه با معاونت درمان همکاری می‌کنیم.
خلعت بری کارشناس مسئول اداره امور آزمایشگاه‌ها توضیح داد: جلسه کمیسیون ماده 20 به‌منظور بررسی پرونده متقاضیان واجد شرایط جهت تأسیس و تصدی مسئولیت فنی آزمایشگاه در محدوده جغرافیایی دانشگاه علوم پزشکی تهران هر 2 ماه در دفتر معاون درمان دانشگاه برگزار می‌شود. درخواست‌ها به‌صورت الکترونیک در سایت آزمایشگاه مرجع سلامت ثبت می‌شود تا نتایج آنلاین توسط وزارت بهداشت قابل‌دسترسی و رؤیت باشد.
وی در ادامه پرونده‌های الکترونیک متقاضیان تأسیس آزمایشگاه را از سایت آزمایشگاه مرجع سلامت به‌منظور بررسی و صدور مجوز لازم، به تفکیک خواند و به تایید اعضا رساند.
عکس و خبر: باهو

  • گروه خبری : معاونت درمان
  • کد خبر : 72832
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو