• تاریخ انتشار : 1397/08/05 - 13:20
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1773
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری دومین جلسه معاونان درمان بیمارستان های تابعه با حضور معاون درمان دانشگاه

دکتر مهدی رضایی معاون درمان دانشگاه در نشست معاونین درمان بیمارستان های تابعه گفت: با اتخاذ سیاست های حمایتی دولت و وزارت بهداشت نگرانی در تهیه دارو و ملزومات پزشکی مراکز درمانی تا حدود زیادی مرتفع شده و در حال حاضر در این زمینه بحرانی وجود ندارد.

گالری عکس

این جلسه روز شنبه 5 آبان 97 در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد و در آن معاون درمان دانشگاه، مشاور معاون درمان، مدیران درمان و  نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان و همچنین معاونین درمان بیمارستان های دولتی تحت پوشش حضور داشتند.
معاون درمان دانشگاه در این جلسه گفت: با اتخاذ سیاست های حمایتی دولت و وزارت بهداشت نگرانی در تهیه دارو و ملزومات پزشکی مراکز درمانی تا حدود زیادی مرتفع شده و در حال حاضر در این زمینه بحرانی وجود ندارد. تلاش دانشگاه برا این است با دستور کار مصرف منطقی و رعایت استانداردها در تجویز دارو و ملزومات پزشکی در مراکز درمانی مولفه های اقتصادی را در ارائه خدمات درمانی تقویت کنیم.
وی با تاکید بر فعال سازی کمیته های بیمارستانی اقتصاد درمان، افزود: ماموریت اصلی حوزه درمان کشور در سال 97 مدیریت منابع بوده و به دلیل اهمیت بسیار، این موضوع همتراز با طرح تحول نظام سلامت از سوی شخص وزیر محترم بهداشت مورد توجه ویژه است. امیدواریم بیمارستان ها نیز در این خصوص جدیت به خرج دهند. تمامی مداخلات مربوط به مدیریت منابع و مصارف در کمیته بیمارستانی اقتصاد درمان، امکان پذیر و مورد حمایت دانشگاه است.
معاون درمان دانشگاه در جریان این نشست از دور جدید ارزیابی وزارت متبوع خبر داد و افزود: رئوس برنامه های مدیریت منابع در بیمارستان ها شامل: فعال شدن کمیته های اقتصاد درمان، تهیه داشبورد مدیریت عملکردی بخش ها، کارنامه عملکرد پزشکان، اجرای راهنمای های بالینی، کنترل اقلام مصرفی، هتلنیگ و اتاق عمل، استفاده مجدد از وسایل پزشکی و آموزش فراگیران در بسته های کاهش هزینه ها می شود. به زودی پایش بیمارستان ها در تحقق برنامه های مدیریت منابع انجام می شود.
دکتر رضایی با تاکید بر اجرای گاید لاین های بالینی از معاونین درمان بیمارستان های تابعه خواست تا ساز وکار اجرایی راهنماهای بالینی را در بیمارستان ها مشخص کرده و در تعامل با گروه های آموزشی زمینه اجرای ان را فراهم کنند.
وی در پایان با استناد به مصوبه ستاد کشوری طرح تحول نظام سلامت گفت: بر این اساس توزیع 10 درصد منابع یارانه ای دانشگاه با نظر حوزه درمان دانشگاه هاست که با توجه به عملکرد بیمارستان ها در اجرای دستورالعمل های طرح تحول نظام سلامت و مدیریت هزینه ها باز توزیع می شود.
دکتر سعیدپور مشاور معاون درمان دانشگاه در این جلسه گفت: برای ارتقای بهره وری در نظام سلامت باید به سمت حذف هزینه های غیر منطقی برویم. و این مهم با مدیریت صحیح و تدوین راهنماهای بالینی مطابق با استانداردهای بین المللی، بدون آسیب به سلامتی مردم قابل دستیابی است.
وی هدف از تدوین گایدلاین های بالینی را تاثیر کذاری بر عملکرد تشخیص بالینی و ابزاری برای ارزیابی ارائه دهندگان خدمت خواند و افزود: بر اساس تحقیقات انجام شده در کشور، بخش قابل توجهی از پرت هزینه های سلامت مربوط به تجویز های غیرمنطقی در بحث آنتی بیوتیک و خدمات پاراکلینیکی چون MRI است. در این راستا و به منظور کاهش هزینه های غیر ضروری وزارت بهداشت سیاست های ده گانه ای را ابلاغ کرده که به زودی مورد پایش قرار می گیرند.

خبرنگار و عکاس: باهو

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 81374
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو