• تاریخ انتشار : 1397/02/20 - 13:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2124
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری نشست مشترک اعضای کارگروه های شش گانه در اجرای برنامه های راهبردی معاونت درمان دانشگاه

با حضور دکتر مهی رضایی،‌ اولین جلسه تخصصی اعضای کارگروه های شش گانه برنامه عملیاتی معاونت درمان برگزارشد.

گالری عکس

در این جلسه که با حضور دکتر مهدی رضایی معاون درمان دانشگاه، روز پنج شنبه 20 اردیبهشت ماه 1397 و در سالن اجتماعات موزه علوم پزشکی تهران برگزار شد،‌اعضای شش کارگروه برنامه های چهارساله معاونت درمان مرکب از تعدادی از روسا،‌مدیران،‌مترون ها و کارشناسان بیمارستان ها و مدیران و کارشناسان ستادی دانشگاه و معاونت درمان گرد هم آمدند و در خصوص برنامه های مربوطه به بحث و تبادل نظر پرداختند.
ابتدا در نشست مشترک اعضای کارگروه ها،‌آیاتی چند از کلام الله قرآن مجید، توسط قاری قرآن، دکتر مومنی مدیر پشتیبانی معاونت درمان  تلاوت شد.
 در ادامه دکتر رضایی با اشاره به ابلاغ برنامه عملیاتی معاونت ها در سال 96 گفت:پس از استقرار دوره مدیریتی جدید دانشگاه در سال 96 ،‌از تمام معاونت ها خواسته شد تا برنامه های چهارساله خود را تدوین و آن را جهت تصویب به هیئت رئیسه دانشگاه ارسال کنند. خوشبختانه با بهره گیری از خرد جمعی همکاران معاونت درمان،‌شش برنامه راهبردی به عنوان پیش نویس در حوزه معاونت درمان تعریف شد البته این کافی نبود و مخصوصا در حوزه عملیاتی که عمدتا ما در حوزه بیمارستانی باید تحقق یابد لازم بود از نقطه نظرات عزیزان و صاحب نظران در بیمارستان ها بهره بگیریم. خوشبختانه مراحل طی شد و با همفکری و درایت دکتر فتوحی و کمکهای ایشان این برنامه ها تدوین و به تصویب هیئت رئیسه دانشگاه رسید.
معاون درمان دانشگاه همدلی و همراهی را لازمه اجرای چنین برنامه هایی دانست و افزود:با این توصیف که با کنار هم قرار گرفتن ستادو صف می توانیم برنامه هایی تعریف کنیم که گرهی از مشکلات موجود را بگشاید و  با توجه به شناختی که نسب به مسئولین بیمارستان ها داشتم در طی این مسیر از برخی از این عزیزان دعوت به همکاری کردیم. باید بدانیم که در حوزه درمان کارهای مهمی هست که باید انجام شود ولی متاسفانه تا کنون مورد کم توجهی قرارگرفته است.
وی با اشاره به اولین جلسه برنامه عملیاتی معاونت درمان در اسفند 96 گفت: برای برداشتن گام های اساسی تر برآنیم تا با نشست مستمر اعضای کارگروه های ششگانه، مطابق با شش برنامه راهبردی معاونت درمان به اهداف تعیین شده دست یابیم. و از پیکره کارشناسی معاونت درمان انتظار داریم در این مسیر نقش فعالانه ای داشته باشند.
دکتر رضایی با معرفی دکتر سعیدپور به عنوان مشاور معاوندرمان در اجرای برنامه عملیاتی معاونت درمان افزود: ایشان phd مدیریت بیمارستانی دارند و از اعضای هیئت علمی دانشگاه هستند و امیدواریم با استفاده ار تجربیات فردی و علمی ایشان در پیشبرد برنامه های راهبردی معاونت درمان بهره بگیریم.  
معاون درمان دانشگاه در پایان سخنان خود با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی افزود: تردیدی نیست که قبل از هر اقدامی باید به قدر کفایت فکر کنیم وبتوانیم از روش های شناخته شده علمی استفاده کنیم. بعلاوه مشکلات ما منحصر به فر نیست و قطعا تجارب بین المللی وجود دارد که می توانیم با بهره گیری از آن ها تصمیم گیری بهتری در رفع مشکلات موجود برسیم.   
در ادامه دکترفتوحی، مدیر مرکز تحقیق و توسعه دانشگاه گفت: حدود 16 سال است که از زمان دکتر ظفرقندی تا کنون دانشگاه علوم ژزشکی تهران برنامه مکتوب دارد و بر اساس آن پیش می رود. در این مسیر، مرکز تحقیق و توسعه دانشگاه (R&D) به عنوان سرعت دهنده به معاونت ها و دانشکده ها با نگاه ساده و روان کمک می کند تا بتوانند برنامه های خود را تدوین و محقق کنند. برنامه نوشتن یعنی این که اول فکر کنیم و آنرا مکتوب کنیم تا دیگران بتوانند ان را نقد کنند. چرا که آن چه که در ذهن می ماند قابل نقد نیست.
در پایان دکتر سعید پور با تاکید بر اهمیت برنامه استراتژیک در سازمان ها گفت: وجود یک برنامه کلی مشخص سبب می شود همه در قالب برنامه های مدون و در راستای نیل به اهداف غایی سازمان حرکت کنند.  
وی در ادامه به معرفی اعضای هر یک از کارگروه ها در شش برنامه راهبردی معاونت درمان ( شامل: ارتقای کیفیت خدمات درمانی،‌تحقق عدالت دسترسی بهره مندی از خدمات درمانی و افزایش رضایتمندی جامعه،‌بهبود نظام مدیریت خدماتی درمانی در مراکز بیمارستانی،‌استقرار مدیریت هزینه اقتصاد درمان،‌گسترش عمل تعهد حرفه ای در حوزه درمان و توسعه فناوری اطلاعاتدرحوزه درمان) پرداخت.

توضیح اینکه جمع بندی نظرات و برآیند افکار اعضای کارگروه ها توسط دبیران هر یک در جلسه اختتامیه اعلام شد.
عکس و خبر: باهو

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 76701
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو