• تاریخ انتشار : 1399/02/16 - 21:56
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1937
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

پنجم ماه می، روز جهانی ماما گرامی باد

دیدار صمیمانه معاون درمان دانشگاه با مدیران و ماماهای بیمارستان های امام خمینی(ره) و شریعتی در روز جهانی ماما

دکتر سید فرشاد علامه، معاون درمان دانشگاه در روز جهانی ماما با حضور در دو بیمارستان خدمت دهنده کرونای دانشگاه از ماماهای نمونه و تلاشگر در کووید 19 این مراکز قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، دکتر سید فرشاد علامه، معاون درمان دانشگاه سه شنبه 16 اردیبهشت 1399 مقارن با پنجم می میلادی روز جهانی ماما، به همراه دکتر مصطفی امینی مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها، سیمین رنجبران مدیر پرستاری، الهه نظری مسئول و لیدا احمدی، ریحانه اسماعیلی و مژگان اکبری کارشناسان مامایی معاونت درمان دانشگاه در دیداری صمیمانه با مسئولان و ماماهای بیمارستان های امام خمینی(ره) و شریعتی ضمن تبریک این روز از ماماهای نمونه و تلاشگران کووید 19 دانشگاه قدردانی کرد.
وی در سخنانش با سپاسگزاری از گروه مامایی این دو مرکز افزود: از اینکه با همه محدودیت ها در بحران کرونا خوش درخشیدید و در خط مقدم این بحران بوده و هستید از شما تشکر می کنم. از طرفی هم مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) و هم بیمارستان شریعتی سانتر مادران پرخطر هستند و حرف اول این حوزه را در کشور می زنند که از این منظر نیز زحمات شما ارزشمند و قابل تقدیر است. من امروز آمدم تا از نزدیک از زحمات شما تشکر کنم و هم حامل پیام تبریک و لوح سپاس رئیس محترم دانشگاه هستم. امیدوارم خداوند اجر همه تان را بدهد.
در پایان معاون درمان دانشگاه با اشاره به تاکید رئیس دانشگاه بر ضرورت ارائه خدمات به بیماران غیر کرونایی در ادامه مسیر بحران کرونا افزود: تمام بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران آماده خدمت رسانی به تمامی بیماران غیر کرونایی با حفظ مراقبت های ویژه، رعایت استانداردهای حفاظت فردی کارکنان، بیماران و فاصله گذاری مناسب هستند.
رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی در این مراسم گفت: هدف همه ما تشکر و خسته نباشید به شما است به دلیل همه زحماتی که طی یک سال گذشته و به خصوص در بحران کرونا کشیدید. از این که علی رغم نگرانی برای سلامتی خود و خانواده هایتان با فداکاری در صحنه ماندید و نگذاشتید سلامت مادران باردار و نوزادانشان به خطر بیافتد. ما سال 98 در کنار هم فراز و نشیب های فراوانی را پشت سر گذاشتیم که کرونا آخرینش بود. ولی به طریق اولی در بخش زنان و زایمان استرس و اضطراب زیادی همواره برای کسانی که در این بخش کار می کنند وجود دارد. البته در کنار این نگرانی ها شادی هم هست. این که امید سلامتی مادر و نوزاد را به خانواده ها می دهید ارزش کارتان را دوچندان می کند.
وی با اشاره به برگزاری جشن سالانه نوزاد نارس در این مرکز درمانی افزود: دیدن مراحل رشد این نوزادان خستگی را از چهره کادر درمانی می گیرد.  واقعا اگر تلاش شما نبود شاید این نوزادان زنده نمی ماندند و در بینمان نبودند.
دکتر خسرو صادق نیت از معاونت درمان دانشگاه خواست تا به ارتقای کیفیت خدمات مامایی در بیمارستان ها کمک کنند و افزود: با راه اندازی ساختمان مهدی کلینیک بسیاری از محدودیت های فضای فیزیکی گروه زنان، زایمان و مامایی این مجتمع رفع و در شان توان علمی و مهارت آنان می شود. 
دکتر سعیدرضا مهرپور رئیس بیمارستان شریعتی با قدردانی از تیم مامایی این مرکز گفت: گروه مامایی بیمارستان شریعتی با تعداد کم و محدودیت فضای فیزیکی حتی در شرایط بحران کووید 19 با تلاشی مضاعف در صحنه بودند و به مادران باردار و به ویژه مادران باردار پرخطر مراقبت های لازم را ارائه کردند که بسیار با ارزش است.
وی در ادامه افزود: از ابتدای بحران بخش LDR و زایمان طبیعی بیمارستان شریعتی کاملا از بخش کرونا جدا بود و به مادران باردار خدمات لازم ارائه می شد. تمهیدات لازم برای جداسازی بخش های کرونا و غیر کرونا و ارائه خدمات ایمن به بیماران غیر کرونا برای ادامه مسیر بحران در این مرکز با همکاری مسئولان و کارکنان دیده شده است و آماده پذیرش تمامی بیماران و مادران باردار هستیم. نگرانی ما این است مبادا به دلیل عدم مراجعه بهنگام مادران باردار به خاطر ترس از ابتلا به کرونا، آسیبی به مادران باردار و نوزادان ایشان وارد شود. توصیه می کنم مادران باردار در صورت نیاز به پایش و مراقبت های ضروری به مراکز درمانی مراجعه کنند تا خطری خود و فرزندشان را تهدید نکند.

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 155920
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *