• تاریخ انتشار : 1400/12/03 - 15:12
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 266
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

معاون درمان دانشگاه: برای جلوگیری از بروز تعاریف متفاوت در سامانه HIS بیمارستان ها، باید کارشناسان مدیریت فناوری اطلاعات (IT) کدهای یکسان در اختیار بیمارستان های دانشگاه قرار دهند

جلسه بررسی فرآیند ارائه، ثبت و کدینگ خدمات درمانی در سامانه HIS بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه بررسی نرم افزار مدیریتی بیمارستان ها با حضور دکتر سعید ناطقی، معاون درمان دانشگاه، دکتر علی گنجعلی خان، مدیر تعالی بالینی بیمارستان ها، دکتر عزیز رسولی، مدیر نظارت و اعتباربخشی، دکتر خورشید وسکوئی، مدیر حوادث وفوریتهای پزشکی، سیمین رنجبران، مدیر امور پرستاری، دکتر شیوا خوشنویس، معاون نظارت و اعتبار بخشی، مرجانه تقوی، رئیس اداره نظارت و اعتباربخشی امور بیمارستان ها، سارا صالحی، کارشناس نظارت بر امور بیمارستان ها و عادلی، نماینده معاونت درمان دانشگاه شهید بهشتی شنبه بیست و سوم بهمن 1400 برگزار شد.

در این جلسه در رابطه با فرآیند های ارائه، ثبت و کدینگ خدمات درمانی در سامانه HIS صحبت شد.

دکتر ناطقی در رابطه با یکسان سازی HIS بیمارستان ها گفت: برای جلوگیری از بروز تعاریف متفاوت در سامانه HIS بیمارستان ها، باید از کارشناسان مدیریت فناوری اطلاعات (IT) بیمارستان بخواهیم کدهای یکسان در اختیار بیمارستان های دانشگاه قرار دهند.

وی ادامه داد: این روند، یک فرآیند منطقی، عاقلانه و درست است، باید در صورت نیاز از نظر رویکردی آیتم های دیگری را نیز به این سامانه اضافه کنیم.

عادلی در رابطه با مراحل توسعه سامانه گفت: مراحل توسعه سامانه به این صورت بود که در ابتدا شناسایی فرآیند ها و فعالیت ثبت اطلاعات و پس از آن یکسان سازی ثبت خدمات درمانی و دارویی را به کمک همکاران به پایان رساندیم. در ادامه استاندارد سازی کدینگ و خدمات درمانی و دارویی را به صورت متمرکز انجام دادیم و تجمیع کلیه اطلاعات HIS بیمارستان های دانشگاه را به همراه ده سامانه دیگر در دانشگاه انجام دادیم.

وی در این رابطه افزود: با توجه به ورود  HISها با فاصله زمانی متفاوت در بیمارستان ها، این عمل منجر به تفاوت در تعاریف شده بود، در نتیجه یکسان سازی آنها کار نسبتا دشواری بود که با یاری همکاران این کار انجام شد.

همچنین در رابطه با نمایش زنده وضعیت بیمارستان ها گفت: در حقیقت داشبرد زنده وضعیت بیمارستان به عنوان یک داشبرد مدیریتی و به منظور رصد عملکرد مراکز توسط مسئولین بیمارستانی از جمله رئیس، مدیر، مترون، مسئول اورژانس و مسئول درمانگاه و همینطور مسئولین دانشگاهی مورد بررسی قرار میگیرد. اطلاعات این داشبرد ها با توجه به نوع اطلاعات آن با فاصله دو تا بیست دقیقه در سامانه درحال بروز رسانی است. این شاخص به صورت دیروز، روز جاری و ماه جاری و به تفکیک کل بیمارستان ها و دانشگاه قابل مشاهده هستند.

در ادامه مقرر شد، در راستای اجرائی شدن این سامانه، نرم افزار مدیریت بیمارستان ها جلسات هماهنگی دانشگاهی صورت گیرد.

  • گروه خبری : معاونت درمان
  • کد خبر : 208840
فائزه فهیمی تبار
تهیه کننده:

فائزه فهیمی تبار

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *