• تاریخ انتشار : 1396/12/09 - 14:06
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1047
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

نشست مشترک مدیران معاونت درمان واعضای تیم اجرایی بیمارستان رازی با حضور معاون درمان دانشگاه

با حضور دکتر مهدی رضایی، معاون درمان دانشگاه جلسه مشترک مدیران معاونت درمان و مسئولان بیمارستان رازی برگزار شد.

گالری عکس

این جلسه روز چهارشنبه 9 اسفند 96 در دفتر ریاست بیمارستان رازی برگزار شد و در آن دکتر رضایی، معاون درمان، دکتر عباسی مدیر نظارت و اعتباربخشی، دکتر مومنی سرپرست امور داخلی و دبیرخانه تحول نظام سلامت، دکتر میرزایی رئیس گروه آمار و مدارک پزشکی، دکتر نیازی کارشناس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، طالب کارشناس مسئول پرستاری، مهندس نقش‌بند کارشناس نظارت بر بیمارستان ها از معاونت درمان و دکتر عابدینی رئیس بیمارستان، دکتر صادقی نیا معاون درمان، رضایی مدیر درمانگاه های بیمارستان، محمدی مدیر پرستاری و عبداله نژاد مسئول بهبود کیفیت از بیمارستان رازی حضور داشتند.
ابتدا دکتر عابدینی رئیس بیمارستان رازی با ارائه گزارشی از تاریخچه، عملکرد و پروژه‌های درحال ساخت، مشکلات و چالش های موجود، در خصوص ساختمان در حال ساخت درمانگاه ابراز نگرانی کرد و گفت: اینجا میراثی است که برای ما به عنوان یک بیمارستان تک تخصصی پوست به یادگار مانده و ما موظف هستیم که در حفظ آن بکوشیم. من در به کار گیری افراد به عنوان کادر درمانی در این مرکز دقت می کنم تا نام و اعتبار بیمارستان خدشه دار نشود.
وی همچنین از رضایتمندی بیماران بستری از کادر پرستاری بیمارستان ابراز رضایت کرد.
رئیس بیمارستان رازی با بیان نکته که تیم اجرایی بیمارستان با ارائه راهکارهایی بر آن است، تا حد امکان از ادحام جمعیت مراجعه کننده به درمانگاه را بکاهد افزود: اغلب این ازدحام به علت مراجعه کسانی است که به صورت اینترنتی وقت رزرو می کنند و باید برای دریافت تاییدیه و ثبت نوبت به صورت حضوری به این مرکز بیایند، که البته این مسئله نیز با اصلاح فضای فیزیکی موجود قابل رفع است. و در بخش دیگر بیمارستان اقدام به فعال کردن کلینیک های آموزشی در کنار کلینیک های ویژه کرده که اینهم تا حد زیادی به رفع این مشکل کمک می کند.
دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه پس از شنیدن توضیحات رئیس بیمارستان رازی با ابراز تاسف از این که در تدوین پروژه ها دقت و اندیشه کافی صورت نمی گیرد، بر ضرورت بازنگری مطابق با نیازها به فوریت از سوی مسئولین این بیمارستان تاکید کرد و گفت: هر زمان جلوی ضرر را بگیریم، منفعت است. این یک خودانتقادی است. نباید تصمیماتی بگیریم که ما را در طولانی مدت دچار چالش کند. به نظر من، این که پول بیت المال را به صورت غیر کارشناسی در جایی هزینه کنیم که امکاناتش غیر قابل استفاده باشد، جرم است. اگر می خواهید مثل گذشته به عنوان یک مرکز تک تخصصی پوست شناخته شوید، باید به این سمت برنامه ریزی کنید و در این راه از مشورت با اساتید بخش ها بهره بگیرید. شما در این حوزه در کشور خاص هستید و نیاز است بین المللی هم فکر کنید.
وی از رئیس بیمارستان خواست تا با تشکیل یک تیم فوری در خصوص اصلاحات مورد نیاز در قالب طراحی فضای فیزیکی مناسب و توجه به توسعه بخش های سرپائی به جای افزایش تخت های بیمارستانی در این مرکز بازنگری لازم صورت گیرد و تا حصول نتیجه تحت هیچ شرایطی کوتاه نیایند. و اطمینان داد که در این مسیر، رضایت کامل رئیس محترم دانشگاه و معاونت درمان را همراه خواهند داشت.
معاون درمان دانشگاه همچنین، بر این که ارائه هر خدمت درمانی در مراکز تابعه نیازمند به اخذ مجوز های قانونی از معاونت درمان دانشگاه است، تاکید کرد.
دکتر رضایی با اشاره به حساسیت و تاکید وزیر بهداشت بر موضوع جلوگیری از ازدحام جمعیت در درمانگاه بیمارستان ها و به طور خاص در خصوص بیمارستان رازی افزود: آقای دکتر هاشمی وزیر محترم بهداشت خواهان استفاده از حداکثر ظرفیت مراکز در ارائه خدمات درمانی به مراجعین است. با توجه به این که در تهران بیشتر بیمارستان های دولتی آموزشی هستند، چنین حق انتخابی نداریم که درمان مردم را به بهانه آموزش تحت الشعاع قرار دهیم. و در این راه هر تمهیدی نیاز است، به کار برید ولی کار مردم و مراجعین به هیچ وجه نماند.
وی در ادامه بر لزوم راهکارهای انگیزشی برای اعضای هیئت علمی تاکید کرد و افزود: کلینیک های ویژه با توجه به دستورالعمل جدید وزیر بهداشت فرصت مغتنمی در این مسیر است. ما علاقه داریم کلینیک های ویژه با حضور اساتید رونق بیشتری بیابد. بنابراین باید اقداماتی تدبیر شود که اعضای هیئت علمی نسبت به بیمارستان ها احساس تعلق خاطر بیشتری کنند. البته در حال حاضر با توجه به زحمات دکتر کریمی رئیس محترم دانشگاه، که پرداخت کارانه پزشکان و پرستاران به صورت ماهانه صورت می گیرد، انگیزه ها بیشتر از قبل شده است.
معاون درمان دانشگاه، همچنین با ابراز رضایت از اینکه کادر پرستاری بیمارستان رازی، کار بالین بیماران بستری را خود انجام می دهند این عمل را ارزشمند خواند، و از محمدی مدیر امور پرستاری دانشگاه قدردانی کرد.
دکتر رضایی در پایان این جلسه، ضمن تاکید بر تقویت کمیته های تیم اجرایی در مراکز تابعه توسط مسئولین بیمارستان ها، گفت: امیدواریم این جلسات مدیریتی معاونت درمان با بیمارستانها نیز، تعاملی دو سویه باشد. که به زعم خود ما این گفتگوهای صمیمی وتخصصی می تواند بیشتر کمک کننده باشد. نباید خیلی در گذشته غرق شویم. بلکه در یک جایگاه علمی به اسم دانشگاه باید همواره به روز شویم و به آینده نیز فکر کنیم.
دکتر عباسی ضمن ارائه گزارشی از نظارت های انجام شده در نیمه دوم سال جاری توسط گروه نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان از بیمارستان رازی گفت: این بیمارستان در سه دوره اعتباربخشی موفق به دریافت رتبه یک شده و در محور مدیریت اطلاعات توانسته بهترین رتبه را در بین بیمارستان های دولتی دانشگاه علوم پزشکی تهران کسب کند.
توضیح آن که: در این جلسه دکتر مومنی، دکتر میرزایی، دکتر نیازی و طالب به ارائه گزارشی در حوزه های بسته کاهش فرانشیز در طرح تحول نظام سلامت، شاخص های مدیریت تخت و بار مراجعه بیمارستان رازی، عملکرد اورژانس، بازدیدهای ستاد هدایت و مدیریت بحران و در نهایت عملکرد کادر پرستاری این مرکز ارائه کردند.

عکس و خبر: باهو

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 74943
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو