• تاریخ انتشار : 1397/11/03 - 20:10
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2765
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست مشترک گروه تخصصی پاتولوژی دانشگاه با معاون درمان برگزار شد

دکتر رضایی در جلسه هم اندیشی با جمعی از اعضای گروه تخصصی پاتولوژی دانشگاه گفت: می خواهیم با همفکری و کمک گروه های آموزشی، پایه ها و زیرساخت های اجرایی درستی را بنا کنیم تا گام هایی که در مسیر توسعه آزمایشگاه ها ی دانشگاه بر می داریم صحیح باشد.

گالری عکس
در جلسه روز چهارشنبه 3 بهمن 1397 در معاونت درمان دانشگاه، دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه، دکتر عبداللهی مدیر گروه تخصصی پاتالوژی، دکتر آشتیانی، دکتر برومند، دکتر صفار و دکتر مرادی از اعضای هیئت علمی دانشگاه، دکتر شباب مدیر درمان، خلعتبری و رنجبریان کارشناسان اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان حضور داشتند.
دکتر رضایی در این جلسه با اشاره به برنامه های گروه تخصصی پاتولوژی دانشگاه گفت: موضوعاتی که در این برنامه آمده است همچون سطح بندی خدمات آزمایشگاهی، ایجاد یک شبکه قوی آزمایشگاه در بیمارستان های دولتی تابعه، تضمین کیفیت در ارائه خدمات، مدیریت بهره وری و ارزیابی مستمر از دغدغه های اصلی ما در حوزه درمان دانشگاه است و در آن اتفاق نظر داریم.
وی با تاکید بر این نکته که باید حرکتمان در این مسیر منطقی باشد، افزود: با نگاه کاملا واقع بینانه و در نظر گرفتن مشکلات و موانع موجود می گویم، که انتظار معجزه نداریم، ولی نکته ای که برایمان اهمیت دارد این است که می خواهیم با همفکری و کمک گروه های آموزشی، پایه ها و زیرساخت های اجرایی درستی را بنا کنیم تا گام هایی که در این مسیر بر می داریم صحیح باشد.  
دکتر عبداللهی ضمن ارائه برنامه های استراتژیک و توسعه ای پیشنهادی گروه تخصصی پاتولوژی دانشگاه جهت سطح بندی خدمات آزمایشگاهی بیمارستان های تابعه و تشکیل شبکه بزرگ آزمایشگاهی دانشگاه گفت: در این مسیر نیاز به حمایت های حوزه ریاست محترم دانشگاه، معاونت های درمان و توسعه داریم تا به اهداف پیش بینی شده نائل شویم.
دکتر آشتیانی نیز با اشاره به تلاش های پیگیرانه کارشناسان اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان گفت: خوشبختانه ما در دانشگاه علوم پزشکی تهران به دلیل داشتن نیروهای انسانی با تجربه و اعضای هیئت علمی بسیار قوی در حوزه پاتولوژی و آزمایشگاه ثرومتندیم و از اینرو باید احساس خوشحالی کنیم. به جرئت می گویم 5 آزمایشگاه بیمارستان های بزرگ دانشگاه کاملا قابل رقابت با بهترین آزمایشگاه های خصوصی کشور هستند. حرکت در این مسیر با وجود توانایی و دانش جوانان فعال در این عرصه اثر بخش و ذخیره ای برای آخرت ماست. 
وی در ادامه سخنان خود با تاکید بر رعایت اصل صرفه جویی در همه زمان ها افزود: حتی اگر در تحریم نباشیم و در اوج ثروت هم باید در کارهایمان حساب و کتاب داشته باشیم و در همه شرایط باید صرفه جویی کنیم. رعایت اصول بهره وری و جلوگیری از نوشتن آزمایشات غیر ضروری از هدر رفت سرمایه دانشگاه و کشور خواهد کاست.
دکتر صفار با تاکید بر اهمیت نقش آی تی و HIS بیمارستانی در پیشبرد اهداف مورد نظر در حوزه مدیریت آزمایشگاه های مراکز تابعه گفت: قطعا هماهنگی بین HIS های بیمارستانی باید به موازات سایر اقدامات ما در این حوزه اتفاق بیافتد تا به نتایج مطلوب برسیم. البته من معتقدم باید با قدم هایی آهسته و روبه جلو برای بستر سازی مناسب و همگام با اهداف توسعه ای مورد نظرگام برداریم. 
دکتر برومند نیز با اشاره به اشکالات زیر ساختی موجود افزود: قطعا برای اجرای برنامه های توسعه ای در این بخش نیاز به حمایت حوزه درمان دانشگاه داریم.
خبرنگار و عکاس: باهو

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 84395
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو