• تاریخ انتشار : 1398/09/10 - 12:38
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2024
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

هم اندیشی در خصوص چگونگی تامین تجهیزات تخصصی ارتوپدی با حضور معاون درمان دانشگاه و رییس داروخانه های بیمارستانی

دکتر مهدی رضایی در نشست با رییس و جمعی از مسئولان داروخانه های بیمارستانی دانشگاه گفت: تلاش دانشگاه، تامین تجهیزات تخصصی مورد نیاز بیماران در شبکه داروخانه های بیمارستانی و جلوگیری از ارجاع بیماران برای تهیه تجهیزات به خارج از مراکز درمانی است.

گالر ی عکس

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، شنبه 9 آذر 98، جلسه هم اندیشی در خصوص چگونگی تامین تجهیزات تخصصی ارتوپدی بیمارستان های دولتی تابعه، با حضور دکتر مهدی رضایی معاون درمان دانشگاه  دکتر محمدرضا رویینی رییس داروخانه های بیمارستانی و جمعی از مسئولان این مرکز در سالن اجتماعات داروخانه 13 آبان برگزار شد.
معاون درمان دانشگاه یکی از مهم ترین دغدغه های دانشگاه به ویژه در ماه های اخیر را تامین تجهیزات تخصصی مورد نیاز بیماران در بیمارستان های دولتی تحت پوشش خواند و گفت: پیش از این با توجه فشار اقتصادی موجود درکشور با همفکری ستاد دانشگاه، داروخانه های بیمارستانی و روسای بخش ها و با هدف مهم جلوگیری از تعطیلی خدمات تخصصی به مردم، سیاست دانشگاه به این سو رفت که بخشی از هزینه این خدمات و به طور خاص تجهیزات تخصصی به صورت نقدی به شرکت های تامین کننده در کمترین زمان ممکن پرداخت شود تا شرکت های خصوصی نیز با مشکل مواجه نشوند و این تعامل در ابتدا به شکل نسبتا خوبی برقرار شد. البته همه خواسته ها در این مورد محقق نشد. ز این رو به نظر می رسد نیاز به رایزنی مجدد با روسای بخش ها جهت بازبینی سیاست مصرف تجهیزات تخصصی است برای این که تلاش کنیم تا حد ممکن هیچ خدمتی حذف نشود.

تلاش می کنیم فشار ناشی از نبود نقدینگی آسیبی به بیماران وارد نکند

دکتر رضایی تاکید کرد: سیاست ارجاع نکردن بیماران به خارج از مراکز درمانی تابعه برای تهیه تجهیزات پزشکی همچنان برقرار است و تلاش می کنیم فشار ناشی از عدم نقدینگی آسیبی به بیماران وارد نکند. همچنین از شرکت های تامین کننده تجهیزات پزشکی نیز می خواهیم در این شرایط خاص اقتصادی، با درک وضعیت دانشگاه و بیماران، به عنوان یک وظیفه ملی حداکثر تعامل را با مراکز درمانی دولتی داشته باشند. چرا که فشار طلب مطالبات، حداکثر منجر به حذف خدمات تخصصی می شود که آسیب آن متوجه مردم است.
وی همچنین گزارشاتی مبنی بر ارجاع بیماران به بیرون از بیمارستان های دانشگاهی را بسیار محدود دانست و افزود: این موارد گزارش شده هم در حال پیگیری است.
در پایان معاون درمان دانشگاه بر شیفت محصولات داخلی با کیفیت به جای محصولات مشابه خارجی در تجهیزات پزشکی تاکید کرد.
دکتر رویینی در این نشست خواهان همکاری بیشتر شرکت های تامین کننده تجهیزات پزشکی شد و گفت: اگر شرکت ها در زمان پرداخت ها با ما تعامل نکنند راهی جز حذف خدمت نخواهد بود و این به نفع مردم نیست.
در ادامه دکتر خان محمدی مسئول داروخانه بیمارستان ضیاییان گزارش ارزیابی مرکز داروخانه های بیمارستانی از وضعیت نحوه مصرف تجهیزات تخصصی ارتوپدی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، شریعتی، سینا، بهارلو و ضیاییان ارائه کرد و گفت: تجهیزات ارتوپدی حدود 6 درصد کل خرید بیمارستان ها در تجهیزات پزشکی را به خود اختصاص می دهد.

خبرنگار و عکاس: نجمه باهو

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 95135
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو