• تاریخ انتشار : 1397/11/03 - 23:58
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2696
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

هم اندیشی مسئولان دانشکده بهداشت و معاونت درمان دانشگاه/ همکاری دوسویه برد-برد

دکتر رضایی در نشست با اعضای گروه تخصصی مدیریت و اقتصاد دانشگاه گفت: قطعا تعامل بین دانشکده بهداشت و معاونت درمان یک همکاری دوسویه برد-برد خواهد بود.

گالری عکس

این جلسه روز چهارشنبه 3 بهمن 1397 در سالن شورای دانشکده بهداشت تشکیل شد و در آن دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه، دکتر اکبری ساری رئیس دانشکده بهداشت، دکتر درگاهی، دکتر تکیان، دکتر عرب، دکتر پویان، دکتر تاجور، دکتر احمدی و دکتر رحمانی از اعضای هیئت علمی دانشگاه، دکتر سعیدپور مشاور معاون درمان و دکتر عباسی مدیر نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان حضور داشتند.
دکتر رضایی معاون درمان دانشگاه ضمن اظهار خوشحالی از حضور در جمع اعضای هیئت علمی گروه مدیریت و اقتصاد بهداشت دانشگاه، گفت: حقیقتا این نشست برای ما در معاونت درمان توفیق بزرگی است.
وی در ادامه با اشاره به سابقه ادغام آموزش با بهداشت و درمان، افزود: بیش از سی سال از این ادغام می گذرد و با توجه به تعابیری که از دانشگاه می شود و گذر از نسل یک مدرک گرا بوده به نسل دو یا علم محوری و نسل سه که ارتباط با صنعت و در نهایت نسل چهارم که می گویند باید در جهت تولید رفاه باشد، ولی همچنان در گام های نخست مانده ایم و تا کنون آموزش و پژوهش در حل مسائل جامعه و تولید رفاه قدم های بزرگی برنداشته است. در حالی که همفکری با شما و استفاده از رهنمودهایتان در حوزه درمان قطعا در حل مشکلات موجود بسیارکمک کننده خواهد بود. با همین نگاه با معاونت آموزشی و دانشکده های پزشکی و پیراپزشکی جلسات متعددی داشتیم.
معاون درمان دانشگاه با تاکید بر این نکته که قطعا تعامل بین دانشکده بهداشت و معاونت درمان یک همکاری دوسویه برد-برد خواهد بود، گفت: ما آمده ایم تا نیازها و چالش های اساسی معاونت درمان را در دو حوزه اقتصاد درمان و اعتباربخشی با شما طرح کنیم و انتظار داریم با توان علمی که در این مجموعه علمی بی نظیر سراغ داریم در رفع آن ها یاریمان کنید. 
دکتر رضایی با بیان این مهم که ضروری است، گروه های پزشکی با مقوله اقتصاد درمان آشنا شده و در امر درمان بیماران به مولفه های اقتصادی توجه کنند، افزود: شاید بتوان به طور موردی پزشکانی را یافت که اهل حساب و کتاب هستند، ولی متاسفانه این مسئله قاعده مند نیست و خواسته مهم ما در این  جلسه این است که به بحث آموزش اقتصاد درمان به گروه های مختلف پزشکی در تمامی سطوح با جدیت ورود کنیم. 
دکتر اکبری ساری در این جلسه با اشاره به مقالات و پژوهش های انجام شده در حوزه درمان دانشگاه، گفت: ما کارهای پراکنده زیادی داریم که با موضوعات مختلف مرتبط حوزه درمان انجام شده، ولی خیلی هدفمند نبوده من امیدوارم بتوانیم با فکر و مشورت و مطالعه نیازهای معاونت درمان را بررسی کرده و مطالعاتمان را به ویژه در مقطع دکترا در راستای نیازهای معاونت درمان هدایت کنیم. و در نهایت باید از پژوهش های انجام شده به یک برنامه عملیاتی در حوزه درمان برسیم که اثربخش باشد.
وی با اشاره به ظرفیت های موجود در دانشکده بهداشت افزود: وظیفه خود می دانیم تا با توان محدودی که در دانشکده هست به حل مسائل دانشگاه در حوزه درمان کمک کنیم. از سویی دیگر انتظار داریم از حمایت های شما در راستای مهارت آموزی دانشجویان خود بهره مند شویم. تا حضور در مراکز درمانی تابعه، دسترسی به بخش ها و اطلاعات مورد مطالعه برایشان تسهیل شود. 
رئیس دانشکده بهداشت همچنین برای پایداری این همکاری، گفت: ما به یک مکانیسمی نیاز داریم که موضوع این همکاری متکی به افراد نباشد و ادامه یابد.
دکتر سعیدپور مشاور معاون درمان در این جلسه با ارائه گزارشی از چالش ها و مشکلات حوزه اقتصاد درمان دانشگاه گغت: به عنوان یک دانش آموخته علم مدیریت از دیدگاه دکتر رضایی در خصوص استفاده از خرد جمعی حوزه آموزش و پژوهش در بخش درمان تشکر می کنم.
وی با اشاره به شرایط موجود و اهمیت بحث مدیریت منابع و مصارف افزود: اگر به دنبال استمرار خدمات هستیم باید راهکارهایی برای مدیریت منابع پیدا کنیم.
دکتر درگاهی نیز در این جلسه گفت: در طول این سال ها، علاقمندی دکتر رضایی به ورود دانشکده ها به حوزه درمان بی نظیر است و آن را به فال نیک می گیرم. تنظیم روابط و تعاملات بحث بسیار مهمی است که باید از طریق تفاهم نامه های داخلی یا اسناد و سیاست های بالادستی اتفاق بیافتد. ولی در اینجا ما به عزم و اراده ای بیشتر از تفاهمم نامه نیاز داریم. ولی در بحث اجرا، ما خیلی مدلسازی کردیم ولی آنچه مهم است چگونگی پیاده سازی این مدل ها در محیط است. 
دکتر تکیان با اشاره به عزم جدی دانشکده بهداشت در هم افزایی با حوزه درمان دانشگاه برای حل مشکلات موجود افزود: ضروری است موضوع اقتصاد سلامت به دانشجویان پزشکی در زمانی که بتوانند از آن بهره برداری کنند آموزش داده شود. همچنین باید به همت معاونت درمان و حمایت ریاست محترم دانشگاه، اتاق فکری ایجاد شود تا تمام فعالیتهای دانشگاه را با تفکر اقتصادی بهینه سازی و با مداخله اقتصادی فرهنگ بهبود فرآیندها را در همه واحدهای دانشگاه ساری و جاری کنیم. در حقیقت ما می توانیم از توان دانشکده بهداشت برای توانمندسازی بدنه دانشگاه بهره مند شویم.

خبرنگار: نجمه باهو
عکاس: وحید مزاجردی

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 84397
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو