• تاریخ انتشار : 1394/04/24 - 12:07
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 233
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نظارت و اعتبار بخشی

هم اندیشی کارشناسان حوزه نظارت معاونت درمان دانشگاه در یکسان سازی چک لیست های ارزیابی بیمارستانی

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: دومين جلسه همسان‌سازي ادبيات نظارت در بيمارستان‌هاي دولتي دانشگاه تشكيل شد.

 به گزارش روابط عمومي معاونت درمان دانشگاه، اين جلسه هم‌انديشي، سه‌شنبه 23 تير 94 و با حضور مدير اداره نظارت و اعتباربخشي و كارشناسان حوزه نظارت و در ادامه مبحث يكسان‌سازي چك‌ليست‌هاي نظارت در معاونت درمان برگزار شد.
دكتر عباسي مدير اداره نظارت و اعتباربخشي معاونت درمان دانشگاه با تأكيد بر رعايت اصل تفاهم در اين جلسات از كارشناسان نظارت خواست تا با همفكري و تعامل، بر اساس استانداردهاي اعتباربخشي، دانش فردي و تجربياتي كه از بازديدهاي قبلي به دست آورده‌اند، چك‌ليست‌هاي مشترك طراحي‌شده را بررسي و يكسان‌سازي كنند.
در ادامه شصتي كارشناس مسئول آموزش مديريت پرستاري دانشگاه در خصوص آموزش و توانمندسازي كاركنان توضيحاتي داد و گفت: بايد در هنگام ورود به يك بخش، چك‌ليست توجيهي كاركنان جديدالورود را بر اساس كتابچه بيمارستان كه به دو صورت عمومي و اختصاصي در اختيار فرد قرار مي‌گيرد تكميل كنند.
شصتي با اشاره به فرم آموزش و توانمندسازي كاركنان گفت: انتقال يك فرد از بخشي به بخش ديگر بايد متناسب با نياز و تحت آموزش هاي لازم انجام شود. به عبارت ديگر برخي بخش ها همچون داخلي و جراحي كه توانمندي‌هاي علمي و مهارتي متفاوتي را مي‌طلبند، بايد افراد به مدت دو هفته بدو ورود مورد آزمون و آموزش قرار گيرند.
سرداري كارشناس مسئول نظارت و اعتباربخشي معاونت درمان دانشگاه، سه برگ خريد توانمندسازي كاركنان را، دانش، مهارت و انگيزه خواند و گفت: با توجه به اين‌كه در بيمارستان‌ها، آموزش كادر پرستاري با سوپروايزر آموزشي و آموزش پزشكان با معاونت آموزشي است، بايد براي آموزش ساير گروه‌هاي بيمارستاني، از سوي مديريت بيمارستان مسئول آموزش تعيين شود.
ميربازغ كارشناس پرستاري همچنين در مورد برگه‌هاي ارزيابي اوليه بيماران كه در 24 ساعت ابتداي ورود بيمار بايد توسط پرستاران تكميل شود توضيح داد و گفت: اين فرم ها در اختيار همه بيمارستان‌ها قرارگرفته و شامل نياز تسكيني-درماني، تغذيه‌اي، مددكاري، اجتماعي و ارتقاء سلامت بيمار، سطح مراقبتي بيمار و تشخيص پرستاري است كه بر اساس آن پرستاران برنامه مراقبتي بيمار (NURSING CAREPLANE) را تدوين مي‌كنند.
در ادامه شهپر كارشناس مسئول و احمدآبادي كارشناس پرستاري معاونت درمان درباره فرم‌هاي جديد آموزش به بيمار، مراقبت و عملكرد در بخش‌هاي بستري توضيحاتي دادند./ق
خبر: باهو

 

 

  • گروه خبری : معاونت درمان
  • کد خبر : 53286
کلمات کلیدی
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو