• تاریخ انتشار : 1397/05/28 - 15:11
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 6437
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه برگزار شد

دکتر کریمی: باید درزمینه تربیت دانشجوی کارشناسی پرستاری بیشتر سرمایه‌گذاری شود

در نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه، برنامه‌ها و چالش‌های پیش روی دانشکده پرستاری و مامایی بررسی شد.

گالري عکس
در نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه که صبح روز یکشنبه 28 مرداد 97 در سالن شورای دانشگاه تشکیل شد، ابتدا دکتر نیکبخت رییس دانشکده پرستاری و مامایی به تشریح وضعیت دانشکده پرستاری و مامایی، برنامه‌ها و چالش‌های آن پرداخت و گفت: دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه از بین 187 دانشکده دولتی و غیردولتی بزرگ‌ترین و رتبه نخست دانشکده‌های پرستاری کشور است.

بررسی عملکرد دانشکده پرستاری و مامایی
وی با اشاره به تاریخچه تأسیس دانشکده پرستاری و مامایی گفت: در سال 1328 آموزشگاه عالی پرستاری، سال 1362مدرسه عالی پرستاری و سرانجام با ادغام چندین مدرسه عالی پرستاری و مامایی در سال 1364 دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران تشکیل شد.
رییس دانشکده پرستاری و مامایی با اشاره به مجموعه نیروی انسانی شاغل در دانشکده گفت: 60 عضو هیئت‌علمی و 127 پرسنل غیرهیات علمی در این دانشکده فعالیت دارند.
وی تعداد دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی را هزار و 119 تن برشمرد و گفت: از این تعداد بیش از 850 دانشجو پرستاری و بیش از 190 دانشجوی مامایی و حدود  44 نفر دانشجوی بین‌الملل هستند.
دکتر نیکبخت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مجموعه اقدامات انجام‌شده در دانشکده از زمان مسئولیت خود در آذر 96 تاکنون و تشریح برنامه‌های پیش رو، به بیان مهم‌ترین چالش‌های اجرای برنامه‌ها پرداخت و گفت: فرسودگی ساختمان دانشکده و طولانی شدن پروژه پارکینگ، یکی از مهم‌ترین دغدغه‌هایی است که باید برای آن چاره‌اندیشی کرد.
وی همچنین خواستار یکپارچه‌سازی مدیریت امور پرستاری و مامایی دانشگاه در حوزه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و درمان شد و این اقدام را موجب چابک سازی امور پرستاری دانست.
رییس دانشکده پرستاری و مامایی پذیرش دانشجویان بیش از ظرفیت پیش‌بینی‌شده را از دیگر دغدغه‌های دانشکده بیان کرد و با تأکید بر طرح ساماندهی آموزش بالینی، خواستار مشارکت فعال معاونان، هیئت‌رئیسه دانشگاه و روسای دانشکده‌ها در انجام بهتر و مطلوب‌تر این برنامه شد.
دکتر نیکبخت در پایان سخنان خود، از همراهی رییس دانشگاه و مجموعه هیئت‌رئیسه در انجام طرح‌های توسعه‌ای دانشکده قدردانی کرد و حرکت همگام همه واحدهای دانشگاه در مسیر توسعه را نتیجه این انسجام درونی دانست.

احداث و بازسازی خوابگاه های دانشجویی در آینده نزدیک

دکتر حلب چی معاون دانشجویی و دکتر بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه نیز به بیان اقدامات انجام‌شده درزمینهٔ احداث یک مجموعه 90 واحدی با ظرفیت 400 تخت خوابگاهی و بازسازی یک مجموعه 64 واحدی ویژه خوابگاه متأهلین پرداختند. براین اساس هیئت‌رئیسه دانشگاه در احداث مجموعه 90 واحدی مشارکت و هر عضو هزینه ساخت یک واحد خوابگاهی را در قالب اقساط ماهیانه متقبل شدند. مدت‌زمان احداث خوابگاه 90 واحدی 18 ماه و بازسازی خوابگاه 64 واحدی یک سال برآورد شده است.
در ادامه جلسه هریک از اعضای هیئت‌رئیسه به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود در خصوص مباحث مطرح‌شده پرداختند.

تاکید بر ارتقا کیفیت آموزش دانشجویان کارشناسی پرستاری
دکتر کریمی رییس دانشگاه نیز به جمع‌بندی موضوعات مطرح‌شده پرداخت و گفت: از دکتر نیکبخت که با حضور فعال خود دانشکده را به‌خوبی اداره می‌کند تشکر ویژه دارم.
وی بر لزوم بازنگری در نحوه آموزش بالینی دانشجویان پرستاری و مامایی تأکید کرد و گفت: درگذشته آموزش دانشجویان پرستاری و مامایی  در بیمارستان‌ها توسط مربیان پرتلاش و بی‌ادعا انجام می‌شد که به‌تدریج این رویکرد به دانشکده تغییر پیدا کرد و محدود شد.
دکتر کریمی با تأکید بر اینکه ریشه مسائل باید به‌درستی شناسایی شود تا بتوان راه‌حل مناسبی برای اصلاح آن پیشنهاد داد افزود: دانشکده پرستاری باید به آموزش دانشجوی کارشناسی پرستاری باسواد که بتواند کار بالینی انجام دهد به خود افتخار کند و سرمایه‌گذاری بیشتری درزمینهٔ تربیت دانشجویان کارشناسی پرستاری انجام دهد.
وی با اشاره به مسئله تمام‌وقتی اعضای هیئت‌علمی گفت: باید برای هیئت‌علمی تمام‌وقت برنامه‌ریزی درستی انجام شود و طبق آن نیز پرداختی کاملی به آنان صورت گیرد.
رییس دانشگاه عملکرد دانشکده پرستاری و مامایی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: این دانشکده در عرصه بین‌الملل نیز می‌تواند نقش‌آفرین باشد و دانشجویان خارجی می‌توانند سفیران خوبی برای ما در کشورشان باشند که خوشبختانه دانشکده پرستاری در این زمینه نیز فعالیت خوبی دارد.
دکتر کریمی با یادآوری اینکه بین‌المللی سازی دانشگاه در جذب دانشجوی خارجی است نه تدریس به زبان انگلیسی افزود: اگر تدریس به زبان انگلیسی باشد دانشجویان در بیمارستان‌ها نمی‌توانند با بیماران ارتباط برقرار کنند لذا باید به سمت تقویت کالج و آموزش به زبان فارسی برویم. در کشورهای دیگر نیز آموزش به زبان دانشگاه کشور میزبان انجام می‌شود.
وی در پایان سخنان خود خواستار تعامل بیشتر دانشکده پرستاری و مامایی با بیمارستان‌ها شد و گفت: گروه پرستاری بسیار پرتلاش و سخت‌کوش است و باید با زبان نرم و لین با آنان صحبت کرد و مشکلات آنان را موردتوجه قرارداد.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: جمشید ربیعی

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 79378
کلمات کلیدی
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

3 نظر برای این مقاله وجود دارد

دانشجو

دانشجو

78/10/11 - 00:00

دانشکده پرستاری و مامایی است .چرا فقط تا کید روی دانشجویان پرستاری شده است ؟دانشجویان مامایی هم خواسته هایی دارند و باید به انها توجه کرد .خیلی خوب است که ریاست محترم دانشکده در ضمن تا کید بر مدیریت مستق ل گروههای اموزشی ؛بر عملکرد مدیران گروهها نظارت بیشتری داشته باشد .در صورت بروز مشکل ارجاع مجدد به گروه برای حل مشکل چندان منطقی به نظر نمی اید .

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
سیده طاهره میرمولایی

سیده طاهره میرمولایی

78/10/11 - 00:00

با سلام خدمت مسئولان گرامی دانشگاه و دانشکده پرستاری و مامایی و ضمن تشکر از زحمات دکتر نیکبخت، می خواستم مواردی را جهت اصلاح خبر فوق به استحضار برسانم. تاریخچه رشته مامایی در خبر فوق به درستی نیامده است. اگر مدرسه طب سابق، قبل از تشکیل دانشگاه تهران جزء سوابق دانشکده پزشکی به حساب می آید، بنابراین رشته مامایی نیز به عنوان شاخه ای از مدرسه طب، در سال 1298 با یک دوره یک ساله زیر نظر مربیان فرانسوی شروع شد. سپس در سال 1308 به دوره سه ساله تبدیل شد. آموزش بالینی رشته مامایی در بیمارستان بانوان سابق (جهانشاه صال

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
سیده طاهره میرمولایی

سیده طاهره میرمولایی

78/10/11 - 00:00

با سلام خدمت عزیزانی که زحمت تهیه خبر و ارائه آن به خانواده دانشگاه را می کشند. ضمن تشکر می خواستم بپرسم بنده دیروز در خصوص این خبر نظری را داده بودم، محتوای خلاف واقع و غیرمحترمانه ای هم نداشت. بیشتر جنبه آگاهی بخشی داشت. اما متاسفانه همچنان در این صفحه نوشته اید، برای این خبر نظری ثبت نشده است. می خواستم علت را بدانم. با تشکر و بهترین آرزوها برای شما گرامیان سیده طاهره میرمولایی

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *