• تاریخ انتشار : 1400/12/19 - 16:07
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 556
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

تجلیل از 5 نماینده دانشگاه علوم پزشکی تهران در ششمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار

معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه تلاش کرده‌ایم در بنیاد شهید و امور ایثارگران به سمت افزایش علم جامعه ایثارگری پیش برویم، گفت: علم، ادب و تربیت بزرگ‌ترین سرمایه این عزیزان است و امیدواریم سال‌به‌سال شاهد رشد بیشتر علمی بین جامعه ایثارگری و معرفی آن به کل جامعه باشیم تا پیشرفت و توفیقات زیادی در عرصه‌های گوناگون توسط آنان رقم بخورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران به نقل از ایثار، دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی روز سه‌شنبه ۱۷ اسفند در مراسم اختتامیه ششمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار که در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد تصریح کرد: امام خمینی (ره) ابتدای انقلاب اسلامی و در زمانی که تعداد شهدا و ایثارگران و زندانیان انقلاب اسلامی بسیار کم بود، دستور تأسیس بنیاد شهید را صادر کردند و بر لزوم آینده‌سازی این عزیزان، آینده کشور و آینده انقلاب تأکید کردند.

وی افزود: تمدن‌های مادی امروز باوجوداینکه در باطن دچار جهل هستند، اما با زبان علم و دانش با جهان صحبت می‌کنند. اگر حاکمان و بزرگان یک کشور عالمان باشند دیگر جایی برای جهل و جاهلان وجود نخواهد داشت و این الگوی مدنظر امام (ره) بود.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به سرنوشت قوم بنی‌اسرائیل گفت: دیدیم که وقتی حضرت موسی (ع) از این قوم جدا شد این قوم به چه سمتی رفت و چه سرنوشت تباهی پیدا کرد، زیرا عالم این قوم در بین آنان نبود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: اگر می‌بینیم که در دین اسلام همواره بر اهمیت علم تأکید شده به دلیل اهمیت علم در هدایت جامعه است. جامعه فاقد علم دچار گسست می‌شود و چنین جامعه‌ای، جامعه بازنده است.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه تلاش کرده‌ایم در بنیاد شهید و امور ایثارگران به سمت افزایش علم جامعه ایثارگری پیش برویم افزود: علم، ادب و تربیت بزرگ‌ترین سرمایه این عزیزان است و امیدواریم سال‌به‌سال شاهد رشد بیشتر علمی بین جامعه ایثارگری و معرفی آن به کل جامعه باشیم تا توفیقات زیادی در عرصه‌های گوناگون توسط آنان رقم بخورد.

در ادامه این مراسم با حضور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران از برگزیدگان جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار تقدیر به عمل آمد.

قاضی‌زاده هاشمی همچنین در گفت‌وگو با رسانه‌ها با بیان اینکه جشنواره ملی ایثار به‌صورت سالانه برگزار می‌شود گفت: این جشنواره با هدف تقدیر و معرفی چهره‌های برتر علمی و دانشگاهی ایثارگران که کارهای پژوهشی خاص و نمرات بسیار بالایی را کسب کرده‌اند برگزار می‌شود. کمیته علمی زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری این موارد را با سختگیری بررسی می‌کند که سالانه تعداد زیادی از ایثارگران و طلاب جزو نفرات برتر انتخاب می‌شوند.

وی افزود: عمده قوانین مربوط به حوزه ایثار و شهادت مربوط به خارج از بنیاد شهید و امور ایثارگران است و شامل سایر دستگاه‌ها می‌شود و این دستگاه‌ها باید با توجه خاص به دنبال اجرای قانون باشند، اما متأسفانه در بعضی موارد شاهد عدم همکاری برخی دستگاه‌ها در اجرای قوانین هستیم. بنیاد شهید و امور ایثارگران وظایف خود را به‌صورت کامل انجام می‌دهد و انتظار داریم که دستگاه‌ها نیز در این مسیر همین رویه را پیش بگیرند و وظایف خود را بر دوش بنیاد شهید و امور ایثارگران نیندازند.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به ایثارگری‌های صورت گرفته توسط رزمندگان دوران دفاع مقدس گفت: در آن زمان همه رزمندگان با فکر شهادت به جبهه رفتند و حمایت و حفاظت از مردم و انقلاب را وظیفه خود می‌دانستند. فرزندان ایثارگران نیز در چنین بستری رشد کرده‌اند و ادامه‌دهنده راه و روش ایثارگرانه پدران خود هستند و نمونه آن عدم استفاده آن‌ها از سهمیه‌های تحصیلی قانونی است. فرهنگ ایثار زنده و پابرجاست و جامعه با فداکاری قهرمانان خود زنده می‌ماند.

 5 نفر برتر شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی تهران تجلیل شده در مراسم به شرح ذیل بودند:
محبوبه ستاری ارانی حائزه رتبه اول در مقطع دکترای تخصصی PhD

فائزه سویزی حائز رتبه اول در مقطع دکترای عمومی رشته پزشکی

سید حسین مرتضوی حائزه رتبه دوم در مقطع دکترای عمومی رشته پزشکی

حانیه عبدی حائزه رتبه اول در مقطع کارشناسی ارشد

صدف لونی حائزه رتبه سوم در مقطع دکترای عمومی رشته دندانپزشکی

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 209720
کلمات کلیدی
مهدی  گلپایگانی
تهیه کننده:

مهدی گلپایگانی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *