سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران از آزمایشگاه پیش بالینی بازدید کرد
هفت مرکز مشابه آزمایشگاه پیش بالینی در سطح کشور راهاندازی خواهد شد که منشأ تمام آنها دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران آزمایشگاه پیش بالینی، دکتر حسین قناعتی سرپرست، دکتر اکبر فتوحی معاون تحقیقات و فناوری و دکتر محمدعلی صحرائیان مشاور رئیس در امور فناوری و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی تهران و هیئت همراه 12 مهر 1400 از بخشهای مختلف این آزمایشگاه بازدید کردند.
این بازدید که با حضور دکتر سعید سرکار رئیس پژوهشکده فناوریها و تجهیزات پیشرفته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر محمدرضا آی رئیس، دکتر حسین قدیری معاون اجرایی و دکتر احسان شریف معاون علمی و پژوهشی آزمایشگاه پیش بالینی صورت گرفت، این هیئت با تجهیزات مختلف آزمایشگاه، تصاویر اخذ شده با دستگاههای تصویربرداری پیشبالینی و ویژگیهای آنها آشنا شدند.
در ابتدای این جلسه دکتر قناعتی ضمن ابراز خرسندی از حضور در آزمایشگاه پیش بالینی گفت: از تمام ظرفیتهای موجود در راستای پیشرفت کشور میبایست استفاده کرد که این مرکز نقش مهمی در ارائه چنین خدماتی دارد.
دکتر سعید سرکار طی خیر مقدم به سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: آزمایشگاه پیش بالینی جز زیرساختهای کلیدی پزشکی و توسعه فناوری در بحث تحقیقات پیش بالینی است.
وی با بیان این موضوع که تحقیقات پیش بالینی مورد استفاده دانشگاهها و شرکتهای مطرح در کشور است ادامه داد ما با تحقیقات انجام شده به این نتیجه رسیدم که برای پیشرفت و به ثمر نشستن نتایج تحقیقات به چنین مرکزی نیاز است که قبل از ورود این نتایج به مرحله بالین در مرحله پیش بالینی مورد بررسی قرار گیرد.
در ادامه وی افزود: این مرکز با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه علوم پزشکی تهران و با تجهیزات ساخت ایران توسط شرکتهای دانشبنیان راهاندازی شده است.
همچنین با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت بهداشت. درمان و آموزش پزشکی هفت مرکز مشابه دیگر در سطح کشور راهاندازی خواهد شد که درواقع منشأ تمام آنها دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
احسان شریف در این دیدار به بیان کاربردهای مختلف تصویربرداری پیش بالینی پرداخت و در ادامه از ویژگیهای برجسته این آزمایشگاه نسبت به آزمایشگاههای مشابه جهانی موجود در این دانش از جمله دانشبنیان بودن اساس این مرکز، اختصاصی بودن دستگاهها، وجود اتاق عمل جداگانه برای حیوانات و ویژگیهای باشگاه پژوهشگران اشاره کرد.
در ادامه دکتر محمدرضا آی از حمایتهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت ما جز اولین مراکزی در دانشگاه علوم پزشکی تهران هستیم که مجوز کار با اشعه را از همان ابتدا داریم.
وی با معرفی تمامی تجهیزات تصویربرداری و غیر تصویربرداری گفت: تمامی این تجهیزات دارای تکنولوژی بالا هستند.
ایشان آماری از فعالیتهای آزمایشگاه پیش بالینی با 32876 نفرساعت آموزشدیده، 650 پروژه ثبتشده از 137 دانشگاه زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، 5087 تصویر اخذ شده و 3369 ساعت استفاده از تجهیزات در این آزمایشگاه ارائه داد و گفت: این مرکز دارای پتانسیل بالایی در زمینه تحقیقات پیش بالینی در کشور است.
در پایان دکتر حسین قناعتی ضمن تشکر از هیئترئیسه برای فراهم کردن شرایط با کیفیت در این آزمایشگاه بهویژه تجهیزات ساخت ایران افزود: میتوان با حمایت و مساعدتهای مالی توسط دانشگاه از خدمات این مرکز بهصورت مؤثرتر بهرهبرداری کرد و زمان بیشتری را برای بازدید و بررسی بیشتر این آزمایشگاه اختصاص خواهد داد.
برای آشنایی با امکانات و خدمات به وبسایت آزمایشگاه پیش بالینی اینجا کلیک کنید.
نظر دهید