معدومسازی 200 کیلو گوشت گوسفند فاسد در منطقه تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران
کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران کارگاه غیرمجاز با اقدام نگهداری و عرضه گوشت قرمز فاسد در شرایط کاملاً غیربهداشتی و مخفیانه را شناسایی کردند.
_crop.jpg)
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مهندس حسین سیاف، کارشناس بهداشت محیط این مرکز گفت: روز یکشنبه 18 آذر 1403 مهندس ملکی، کارشناس بهداشت محیط در معیت بازرس اداره دامپزشکی تهران از کارگاه مخفیانه نگهداری و عرضه گوشت قرمز واقع در محله زمزم تهران که طبق اخذ دستور قضایی و حکم ورود بازدید کردند و تخلف عرضه و نگهداری گوشت قرمز فاسد بهصورت وسیع در این کارگاه مشاهده و تائید شد.
به همین منظور 200 کیلوگرم گوشت گوسفند در محل معدومسازی و پرونده با شناسایی متخلفان توسط اداره دامپزشکی به دادسرا ویژه جرائم پزشکی تهران ارجاع شد.
ارسال به دوستان