پیام های رئیس دانشگاه

 

 

  • تاریخ انتشار : 1395/08/01 - 09:58
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 9135
  • زمان مطالعه : 17 دقیقه

گزارش مهرماه 95 رییس دانشگاه به دانشجویان، کارکنان و هیئت علمی

دکتر جعفریان: ایران چه کشوری خواهد شد اگر در تمام امور به‌واقع تابع قرآن و عترت باشیم

مهرماه برای همه ما نقطه شروع است و شروع معمولاً ترکیبی از شور، اضطراب، خوشحالی و نگرانی است». رییس دانشگاه سی و هفتمین گزارش ماهانه خود را در پایان مهر 95 منتشر کرد و در گزارشی مکتوب با دانشجویان و همکاران سخن گفت.

متن کامل گزارش به شرح زیر است:

دانشگاهیان عزیز سلام
مهرماه برای همه ما نقطه شروع است و شروع معمولاً ترکیبی از شور، اضطراب، خوشحالی و نگرانی است؛ اما من بیشتر خوشحالم که فرصت خدمت به دانشگاه عزیزمان را دارم و ازآنجاکه نگرانی و اضطراب در کار اجرایی موضوعی روزمره است، خیلی به آن فکر نمی‌کنم. در مراسم آغاز سال تحصیلی در روز چهارم مهرماه همراه با اعضای هیئت‌رئیسه و رؤسای دانشکده‌ها میزبان دانشجویان عزیزی بودیم که با کمی تأخیر نسبت به سال‌های قبل، به دانشگاه خود وارد شدند. ضمن اینکه بار دیگر ورود دانشجویان جدیدالورود را به دانشگاه علوم پزشکی تهران خیرمقدم می‌گویم و برای همه آرزوی موفقیت دارم، گزارش این ماه را به موضوعی اختصاص می‌دهم که علت خوشحالی من را روشن‌تر می‌کند.

عضویت دانشگاه در پیمان «ام 8»

روز چهارم مهرماه و پس از برگزاری مراسم آغاز سال تحصیلی همراه با آقای دکتر تکیان - دانشیار و معاون بین‌الملل دانشکده بهداشت- عازم پکن شدیم. هدف از این سفر شرکت در کنگره «همکاری‌های مشترک فرهنگستان‌های جهان» به دعوت دکتر دتلوگنتن (Detlev Ganten) یکی از دو رئیس این کنگره بود. دکتر گنتن یک استاد دانشگاه باسابقه در پزشکی مولکولی و از صاحب‌نظران به نام در پژوهش‌های پرفشاری خون در سطح جهان است که در تعدادی از دانشگاه‌های آلمان ازجمله دانشگاه هایدلبرگ صاحب کرسی است و در حال حاضر در دانشگاه چریته (Charite) برلین به‌عنوان بنیان‌گذار و رئیس پیمان ام 8 فعالیت دارد. آشنایی با ایشان به دنبال حضور شخصی سال گذشته دکتر تکیان در «مجمع جهانی سلامت» (World Health Summit) شروع شد. به دنبال این آشنایی در مراسم پنجاهمین سالگرد تأسیس دانشکده بهداشت و اولین کنفرانس بین‌المللی «اهداف توسعه پایدار» از ایشان برای حضور به‌عنوان سخنران کلیدی دعوت شد که موردقبول قرار گرفت. زمان حضور پروفسور گنتن در ایران مصادف با مسابقات فوتبال نمادین جام جهانی کوچک در مرکز طبی کودکان بود و من در ملاقاتی که داشتیم از ایشان برای این برنامه هم دعوت کردم که با کمال مسرت پذیرفتند؛ البته این بیش‌ازحد انتظار من بود که فردی با سن حدود 75 سال این آمادگی را هم ازنظر روانی و هم ازنظر جسمی داشته باشد. در مذاکرات انجام شده در حضور چند تن از معاونین دانشگاه، دکتر گنتن ضمن معرفی پیمان ام 8 امکان بررسی عضویت دانشگاه در آن را مطرح کرد البته با ذکر این نکته که کمیته اجرایی تصمیم‌گیرنده نهایی است.
پس از عزیمت ایشان از ایران در طی چند ماه مستندات لازم برای کمیته اجرایی پیمان ام 8 توسط دکتر تکیان ارسال شد و در همین زمان ایشان از من برای شرکت در کنگره همکاری‌های مشترک فرهنگستان‌های جهان» که یکی از اعضای پیمان ام 8 است دعوت کرد. دکتر تکیان هم در این کنگره به‌عنوان سخنران مدعو در موضوع بیماری‌های غیر واگیر و عوامل خطر تغذیه‌ای: تصویر ایران سخنرانی داشتند. دکتر گنتن معتقد بود حضور ما در این برنامه زمینه را برای عضویت در پیمان ام 8 فراهم می‌کند و نشان‌دهنده جدیت دانشگاه برای حضور در عرصه‌های بین‌المللی است. در جریان مکاتبات معلوم شد که من به‌عنوان عضو وابسته می‌توانم به نمایندگی از طرف فرهنگستان علوم پزشکی ایران درخواست عضویت در کمیته اجرایی این نهاد را مطرح کنم که اعلام آمادگی شد ولی از طرف مسئولان محترم فرهنگستان پیگیری نشد.
با هماهنگی انجام شده سفر ما با تقبل هزینه اقامت ما و بلیت برای دکتر تکیان به‌عنوان سخنران مدعو قطعی شد. پرواز مستقیم هواپیمایی ماهان به پکن یکی از امتیازات این سفر بود که طولانی بودن آن را قابل‌تحمل می‌کرد. غروب یکشنبه پرواز کردیم و صبح دوشنبه وارد پکن شدیم. پکن شهر بسیار بزرگ و پرجمعیت با ترافیکی عجیب است که باعث می‌شود ما نسبت به وضعیت رانندگی در ایران امیدوار شویم. شاید خوب باشد توریست‌ها قبل از ورود به ایران توقف یک‌روزه‌ای در پکن داشته باشند تا نسبت به رانندگی هموطنان ما کمتر ایراد بگیرند اگرچه این موضوع در کشور ما هم واقعاً نیاز به یک بازنگری جدی دارد.
در جریان دو روز کنگره در همه جلسات حضور داشتیم و من در ملاقات خصوصی سران هیئت‌های حاضر در کنگره با معاون نخست‌وزیر و وزیر بهداشت و جوانان و خانواده چین نیز دعوت شدم. نگاه این خانم که در رأس بخش‌های عمدهای از امور رفاهی و اجتماعی چین است مترقی و هوشمندانه بود. سخنرانی دکتر تکیان در موضوع بیماری‌های غیر واگیر و عوامل خطر تغذیه‌ای بود که واقعاً ارزشمند و پرمحتوا بود و برای من به‌عنوان رئیس دانشگاه افتخارآمیز.
به علت زمان محدود سفر فرصت خیلی کوتاهی برای دیدن پکن وجود داشت و فقط توانستیم صبح خیلی زود روز آخر دیوار چین را که واقعاً یکی از عجایب دست‌ساخته بشر است ببینیم. برای بازگشت سریع‌تر به ایران با هواپیمایی ماهان مجبور بودیم بلیت جمعه‌شب را از شانگهای دیگر شهر بزرگ و مهم چین بگیریم چون اولین پرواز برگشت از پکن دو روز بعد بود. بنابراین فاصله 1300 کیلومتری این دو شهر را با قطار سریع‌السیر در 5 ساعت طی کردیم و با توقف کوتاهی در شانگهای به ایران برگشتیم. پرواز برگشت حدود 10 ساعت بود و البته خسته‌کننده.
رهاورد این سفر تماس و ملاقات متعدد با افرادی بود که هر یک می‌تواند در صورت پیگیری مناسب برای دانشگاه ارزش‌افزوده ایجاد کند. درعین‌حال به عده‌ای از اعضای پیمان ام 8 نیز معرفی شدیم. درعین‌حال مطلع شدیم که موضوع درخواست ما برای عضویت در پیمان ام 8 در اجلاس 10 روز بعد آن در برلین مطرح و به رأی گذاشته می‌شود و ما باید در این اجلاس به‌طور خلاصه نقاط قوت دانشگاه را معرفی کنیم.

پیمان ام 8 (Alliance M8)
پیمان ام 8 کنسرسیومی شامل دانشگاه‌ها و فرهنگستان‌های پیشرو جهان است که در جریان نشست مجمع جهانی سلامت (World Health Summit- WHS) در سال 2009 تشکیل شد و دفتر مرکزی آن در برلین، پایتخت آلمان قرار دارد. مأموریت این پیمان بهبود ارتباطات میان دانشگاه‌های برتر جهان به‌منظور ارتقاء سلامت جهانی و ایفای نقش فعال در تهیه دستور کار مجامع به‌منظور تأثیرگذاری در تصمیمات سلامت دنیا است. اعضای این پیمان مهرماه هرسال مجمع جهانی سلامت را به مدت ۳ روز و به‌عنوان پلتفرم عرضه‌ی این مهم در برلین برگزار می‌کنند.
هدف پیمان ام 8، ترجمان پژوهش‌های علوم سلامت و پزشکی در عالم خارج و در تعامل با سیاستمداران و اقتصاددانان از طریق هدایت این تلاش‌ها به اقدامات با هزینه فایده مناسب و تمرکز بر پیشگیری از بیماری‌ها؛ و با جهت‌گیری به چالش‌های دنیای جدید شامل تغییرات جمعیتی، بیماری‌های غیر واگیر، مهاجرت، شهرنشینی گسترده و تغییرات اقلیمی است. ۲3 دانشگاه و فرهنگستان پیشرو از سراسر جهان ازجمله: دانشگاه جانزهاپکینزآمریکا، دانشگاه موناش استرالیا، دانشگاه کیوتو ژاپن، دانشگاه ژنو، دانشگاه ملی سنگاپور، دانشگاه طب گرمسیری و بهداشت لندن (LSH TM)، دانشگاه سوربن پاریس، دانشگاه مونترآل کانادا، دانشگاه ملی تایوان، دانشگاه کوئیمبرا پرتغال، دانشگاه رم ایتالیا، دانشگاه ماکری اوگاندا و فرهنگستان علوم پزشکی چین عضو پیمان ام 8 هستند.
(لیست کامل اعضا) 
درست یک هفته پس از بازگشت از پکن مجدداً همراه با دکتر تکیان به دعوت دکتر گنتن به‌عنوان میهمان در اجلاس پیمان ام 8 و سخنران در مجمع جهانی سلامت عازم برلین شدیم. کلیه هزینه‌های این سفر توسط میزبان تقبل شده بود. همان‌طور که بیان شد مجمع جهانی سلامت فضایی برای حضور تصمیم سازان، سیاست گزاران، کارشناسان و مدیران طراز اول سلامت، اقتصاد سلامت، صنایع مرتبط با سلامت و سیاستمداران است و شاید به همین دلیل تحت حمایت صدراعظم آلمان در مجموعه وزارت خارجه این کشور در برلین برگزار می‌شود.
ساعت ورود ما به برلین 9 صبح روز یکشنبه 10 مهرماه بود و اجلاس پیمان ام 8 ساعت 10 شروع می‌شد. طبیعی است که رسیدن به‌موقع از کنترل ما خارج بود البته موضوع عضویت ما ششمین دستور اجلاس بود و لازم نبود از آغاز در جلسه باشیم. به‌سرعت از فرودگاه به هتل منتقل شدیم و چون اتاق ساعت 12 به ما تحویل می‌شد فقط توانستیم لباس عوض کنیم و با کوله باری از کتاب معرفی دانشگاه به محل اجلاس که در هتل دیگری به فاصله 10 دقیقه بود برویم. حدود 50 نفر نمایندگان 23 عضو ام 8 در اجلاس حاضر بودند.



به‌محض استقرار مطلع شدیم که موضوع عضویت ما به دستور سوم منتقل شده و تقریباً 15 دقیقه پس از حضور، سالن برای معرفی دانشگاه در اختیار ما قرار گرفت. همین‌جا باید به تلاش فراوان همکاران برای تهیه معرفی دانشگاه که ساعت‌ها وقت گرفت اشاره کنم. با دقت دوستان به آنچه باید موردتوجه قرار گیرد، این یک معرفی کاملاً متفاوت با اسلایدهای رایج بود بخصوص که حدود 10 دقیقه فرصت به این کار اختصاص یافته بود و ما می‌بایست فقط به آنچه نشان دهنده عملکرد دانشگاه و بروندادهای آن است و ارزش‌افزوده دوجانبه عضویت دانشگاه در پیمان ام 8 می‌پرداختیم. بگذریم که پرواز ما خواب شب قبل را تقریباً از بین برده بود و باید در همین شرایط علاوه بر تمرکز روی نقاط مهم، به زبان انگلیسی و بدون یادداشت، روبه جمع و پشت به پرده اسلاید صحبت می‌کردم. لطف خداوند مثل سایر مراحل زندگی و کار شامل حال ما شد و آنچه لازم به ذکر بود در زمان تعیین شده و قبل از خسته شدن حضار بیان شد.
پس‌ازآن چند سؤال و جواب کوتاه و درخواست رئیس جلسه، دکتر آنتوان فلاهال (Antoine Flahault) مدیر انستیتوی سلامت جهانی و رئیس هیئت نمایندگی دانشگاه ژنو، برای خروج ما از جلسه و انجام رأی‌گیری. چند دقیقه همراه دکتر تکیان در راهرو قدم زدیم و البته با توجه به فضای جلسه و سؤالات مطرح شده تقریباً از نتیجه کار اطمینان داشتیم. با ورود مجدد ما به سالن، پذیرش دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌عنوان نخستین و تنها عضو از منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا و بیست و چهارمین عضو در پیمان ام 8 با اجماع و بدون مخالف اعلام شد و من در چند جمله کوتاه از حضار تشکر کردم و دکتر فلاهال لگوی ام 8 را روی کت من نصب کرد؛ مانند هر مجموعه غیردولتی و غیرانتفاعی این عضویت هزینه‌هایی دارد که کاملاً منطقی و متناسب با فرصت‌هایی است که در اختیار قرار می‌گیرد.
عضویت یک دانشگاه ایرانی در یک نهاد غیردولتی و غیرسیاسی بین‌المللی در این سطح در حد اطلاع من بی‌سابقه است. این یک فرصت استثنایی برای حضور همکاران ما در عرصه‌های مختلف تصمیم‌سازی و تنظیم دستور کار برای مجامع جهانی در موضوع سلامت است و البته بدون تردید نشان‌دهنده پتانسیل‌های فراوان دانشگاه و قابلیت هماوردی آن با دانشگاه‌های معتبر دنیا. از طرفی حضور در مجامع سطح بالای علمی در حوزه سلامت فرصتی کم‌نظیر برای برقراری ارتباطات با دانشگاه‌های معتبر و صنایع وابسته به‌سلامت است.

سخنرانی در مجمع جهانی سلامت


در جریان نشست مجمع جهانی سلامت که از روز یکشنبه 19 مهرماه آغاز شد دکتر تکیان در کارگاه آموزش پزشکی برنامه داشت و گزارشی از مدرسه تابستانی آموزش بهداشت همراه با کلیپ کوتاهی ارائه داد که خیلی جلب‌توجه کرد. دانشجویانی از استرالیا، کانادا، سوئیس، آلمان و سنگاپور نیز در این کارگاه اقدامات خود را بیان کردند. عصر روز یکشنبه هم افتتاحیه رسمی مجمع با چندین سخنرانی ازجمله وزیر بهداشت آلمان، وزیر امور داخلی سوئیس، معاون دبیر کل سازمان جهانی بهداشت در کنترل ایدز، مالاریا و سل در سالن اصلی برگزار شد.
برنامه من روز دوشنبه 20 مهرماه در پانل پوشش همگانی سلامت بود. گزارش خلاصه‌ای از روند اجرای طرح تحول سلامت در بخش بهداشت و مدل تجربه‌شده در دانشگاه ما بود که تشابه زیادی با مدل کشوری فعلی دارد. در این پانل وزیر بهداشت پرتغال، معاون شرکت دارویی فایزر، وزیر سابق کار فیلیپین، مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در افریقا و یکی از مدیران ارشد وزارت اقتصاد آلمان نیز شرکت داشتند و مدیریت پانل بر عهده خانم دکتر ایلونا کیکبوش، مدیر مرکز سلامت جهانی از مؤسسه مطالعات بین‌الملل و توسعه از ژنو و آقای مایکل ربو (Michael Rabbow) بود. در پایان این پانل به‌عنوان یک ایرانی بسیار خوشحال بودم که ایران در سه سال گذشته توانسته است گام مهمی در توسعه سلامت بردارد و به همین جهت من توانستم باافتخار گزارش کوتاهی از این گام عملی را ارائه کنم.



برنامه بعدی مجمع نیز موضوع سلامت مهاجران و پناهندگان بود که در آن نکات بسیار قابل‌تأملی از طرف افراد صاحب‌نظری مانند نخست‌وزیر سابق دانمارک، دبیر کل کمیته بین‌الملل صلیب سرخ و دبیر کل سازمان بین‌المللی مهاجرت بیان شد.
در همین روز ضیافت ناهار خصوصی با حضور حدود 20 نفر از مقامات ارشد حاضر در مجمع به میزبانی دو رئیس مجمع با موضوع «تکنولوژی و سلامت» برگزار شد. دکتر آنتوان فلاهال که به همراه دکتر گنتن ریاست مجمع 2016 را بر عهده داشتند، روز یکشنبه از من خواست تا همراه با سه نفر دیگر چند دقیقه دراین‌باره صحبت کنم.

 

ازجمله میهمانان حاضر در این نشست آقای یوکیا آمانو رئیس سازمان بین‌المللی انرژی اتمی، رئیس مجموعه دانشگاهی سوربن، وزیر بهداشت پرتغال، رئیس سازمان هوافضای آلمان، رئیس دانشکده بهداشت جانزهاپکینز، رئیس و مدیرعامل کمپانی فیلیپس، رئیس دانشگاه چریته برلین، رئیس کمپانی سانوفی و معاون کمپانی فایزر بودند. من‌بعد از دکتر کلاگ رئیس دانشکده بهداشت جانزهاپکینز و دکتر اهرنفروند (Ehrenfreund) رئیس سازمان هوافضای آلمان حدود 4 دقیقه صحبت کردم. برای آماده کردن این صحبت 4 دقیقه‌ای من و دکتر تکیان بیش از 2 ساعت وقت صرف کردیم و البته با توجه به شکل جلسه من بدون یادداشت صحبت کردم. نکته اصلی بحث من نگاه دوگانه به موضع تکنولوژی در سلامت بود: ضرورت و کارآیی تکنولوژی روز برای من به‌عنوان یک جراح کبد و پیوند ازیک‌طرف و گرانی، نبود دسترسی و استفاده بی‌مورد یا بی‌فایده از آن از نگاه یک مسئول نظام سلامت از طرف دیگر. البته اشاره ظریفی هم در حاشیه بحث به وجود فقط دو دستگاه PET در کشور آنهم در چند ساله گذشته به علت تحریم‌ها کردم. بعد از صحبت من تضارب آراء خوبی رخ داد و بخصوص مدیران ارشد صنایع ناچار به دفاع از تکنولوژی شدند. در حاشیه جلسه مذاکره دوستانه‌ای با وزیر بهداشت پرتغال که کنار من نشسته بود داشتم. او هم دیدگاه مرا تأیید می‌کرد و برای سفر به ایران بسیار مشتاق بود.
دوشنبه عصر و سه‌شنبه صبح نیز در سایر جلسات مجمع شرکت کردیم و ظهر برای برگشت عازم فرودگاه برلین شدیم تا روز عاشورا در ایران باشیم. یک ساعت پرواز تا فرانکفورت و 5 ساعت تا تهران. به علت فشردگی برنامه سفر این بار هم به‌جز دو ساعت که محل دیوار برلین، فیلم کوتاهی درباره تاریخ آلمان و شهر برلین و ساختمان پارلمان فدرال آلمان را به‌صورت گروهی به‌سرعت بازدید کردیم، زمانی برای دیدن این شهر بزرگ و تاریخی اروپا فراهم نشد.

جمع‌بندی
این شرح نسبتاً مفصل، خلاصه‌ای بود ازآنچه حدود سه هفته از وقت من را در مهرماه به خود اختصاص داد و البته به نظر می‌رسد ارزش این وقت را داشت. البته این وقت فشرده به دنبال چندین ماه پیگیری جدی دکتر تکیان و معاونت بین‌الملل دانشگاه بود. حواشی بسیاری از این دو سفر را می‌توان بیان کرد که از آن می‌گذرم؛ فقط مجدداً تأکید می‌کنم راه ورود ما به عرصه رقابت‌های علمی و پیشرفت کشور حضور در عرصه‌های بین‌المللی با اعتمادبه‌نفس، خودباوری در عین پرهیز از خودبزرگ‌بینی و طرح واقعیات موجود است. نه باید خود را بیش ازآنچه هستیم معرفی کنیم و نه ذره ای کمتر. این مسیر باعث می‌شود دنیا به‌تدریج ایران را آن‌طور که هست بشناسد و در آن زمان کشور ما با این سابقه تاریخی طولانی و درخشان نقش خود را در عرصه جهانی به‌خوبی ایفا خواهد کرد. از طرف دیگر ما نیز نقاط ضعف خود را در این تعامل بهتر خواهیم شناخت و قادر خواهیم شد برای رفع آن‌ها از تجربیات موفق دنیا استفاده کنیم. معنی بین‌المللی شدن عمل کردن به نسخه‌های دیگران نیست بلکه قرار گرفتن در معرض استانداردهای جهانی سلامت و استفاده متناسب با پس‌زمینه‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کشور است و این وظیفه دانشگاه است که هوشیارانه این مسیر را دنبال کند.

رویدادها



در هفته پایانی مهرماه رویدادهای متعدد و مهمی داشتیم که من در آن‌ها شرکت داشتم. روز جهانی غذا و صبحانه سالم در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذای استان، بازدید کارشناسان فدراسیون جهانی آموزش پزشکی از برنامه آموزشی پزشکی 90، هفتمین کنگره دستاوردهای پژوهش در دانش پزشکی یادواره استاد یلدا و بیست و هشتمین کنگره بیماری‌های کودکان ایران.


در آخرین پنجشنبه این ماه یک ملاقات 2 ساعته با کارشناسان فدراسیون جهانی آموزش پزشکی داشتیم. نظرات این دو نفر که با دیدگاه مستقل برنامه را ارزیابی می‌کنند بسیار جالب بود. دکتر لینستر (متخصص جراحی و ارزیاب ارشد با ملیت انگلیسی) ضمن بیان کلی برداشت خود از بازدیدها و نقاط قوت و ضعف، دو بار در این ملاقات گفت: «دانشکده پزشکی شما یکی از بهترین دانشکده‌های پزشکی دنیا است که من تابه‌حال دیده‌ام». این جمله از زبان فردی که تعداد زیادی دانشکده را به نمایندگی از معتبرترین نهاد بین‌المللی در آموزش پزشکی دیده است به نظر من بسیار قابل‌تأمل است و مایه افتخار دانشگاه و دانشگاهیان. این هم دلیل دیگری است برای خوشحالی من در ماه آغازین سال تحصیلی جدید.
همین شب در اختتامیه هفتمین کنگره استاد یلدا حاضر شدم و زمانی که ایشان و استاد بهادری روی سن در حالت نشسته هدایای برگزیدگان جشنواره را اهدا می‌کردند، بسیار به خود بالیدم که استوانه‌هایی مانند ایشان در این دانشگاه حضور دارند. همان‌جا از خداوند خواستم که سایه بزرگان را بر دانشگاه و من مستدام بدارد.

سخن آخر
امسال هم مانند سال 92 ایام عزاداری دهه اول محرم به علت سفر و مقدمات آن از دست رفت. پس از استراحتی کوتاه توانستم در مجلس روز عاشورا شرکت کنم شاید جبران مافات شود. امیدوارم که برکات عزاداری حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام، البته به شیوه ای که موردنظر اولیاء دین بوده است، شامل حال شیعیان جهان و بخصوص مردم ایران شود. به هرکجای دنیا که برویم یک نقص بزرگ را حس می‌کنیم و آن نبود آیین تشیع است که بدیل ندارد. اهل‌بیت پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله و سلم که در کنار قرآن کریم دو ثقل هدایت بشریت هستند، در هیچ جای دنیا مانند کشور ما موردتوجه نیستند و ایران چه کشوری خواهد شد اگر ما در تمام امور به‌واقع تابع قرآن و عترت باشیم.
دکتر علی جعفریان
مهرماه 95

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,پیام ها
  • کد خبر : 63432
کلمات کلیدی
مهدی  گلپایگانی
تهیه کننده:

مهدی گلپایگانی

39 نظر برای این مقاله وجود دارد

کارمند بی پول

کارمند بی پول

78/10/11 - 00:00

حقوق نداریم لطفا حقوق ، حقوق ، حقوق ، امروز یکم آبان است ولی حقوق مهر ماه را نگرفتیم

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
كارمند دانشكده پزشكي

كارمند دانشكده پزشكي

78/10/11 - 00:00

آقاي دكتر جعفريان با سلام و خسته نباشيد من به خودم مي بالم وقتي عكس شما را در نشست هاي هاي جهاني و ميان كساني كه دغدغه برزو ماندن دارند مي بينم با اينكه كشور ما در خيلي جهات از آنها عقب تر است اما افراد فعالي مانند شما كه دغدغه دارند ما را در زمينه هاي مهمي همرديف انها نگه مي دارند. و اين مايه افتخار ماست. اما كاش من كارمند با فراغ بال بيشتري مي توانستم اين اخبار را بخوانم و تامل كنم. در حالي كه امروز اول آبان است و ذهن من درگير اين است كه چرا پول غذا و سرويس و حقوق من دير شده و يا چرا رئيس من در گزارشش

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
کارمند

کارمند

78/10/11 - 00:00

با سلام.با تشکر از زحمات ریاست محترم دانشگاه ازفعالیت های ارزنده و خوب ایشان.خوهشا پیگیر تاخیر حقوق و مزایای پرسنل زحمت کش و پرتلاش مجموعه دانشگاه باشید چون ماه مهر تمام شد ولی هنوز حقوق ها واریز نشده است. باتشکر

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
کارمندان منتظر

کارمندان منتظر

78/10/11 - 00:00

گزارش مهر ماه ما کارمندان هر روز راس ساعت مقرر سر کار حاضر شدیم. کارهای محوله که وظیفه مان بودیم یا نبود را انجام دادیم. با ماشین های قراضه و درب و داغان اداره به ماموریت رفتیم. حرف های عجیب و غریب ارباب رجوع خسته و عصبانی از بی نظمی سیستم را تحمل کردیم. ولی امروز که اول آبان است هنوز حقوق مهر ماه و کارانه تیر و مرداد و شهریور و مهر را نگرفته ایم. بنابراین اصلا حوصله خواندن گزارش ماهانه رئیس دانشگاه را نداریم. حالا نمی دانیم این نظر ما نشان داده می شود که ریاست محترم دانشگاه آن را ببینند؟!

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

سلام جناب دکتر ضمن آرزوی توفیق خواهشمندم اجازه ندهید تاخیر در پرداخت حقوق تبدیل به یک روال برای خزانه شود. تاخیر در پرداخت حقوق صدمات فراوانی به انهایی خواهد زد که در این وضعیت اقتصادی بحرانی با سیلی صورت خود را سرخ نگه داشته اند و در این شمار علاوه بر کارمندان بسیاری از اعضائ هیئت علمی نیز قرار دارند که تمام وقت عمر خود را در پشت این نرده های سبز گذرانده اند. موید و موفق باشید

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
حسینی

حسینی

78/10/11 - 00:00

با سلام جناب دکترچرا الان یک ابان است حقوق ما کارمندان پرداخت نشده چرا مطالبا با با منت و سختی پرداخت میشود ان هم بعد از چند برج تاخیر و جرا به انحا مختلف با وجود خیل جوانان تحصیلکرده بیکار از بازنشستگان با طرق مختلف و دور زدن اداری استفاده میشود؟

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

سلام آقای دکتر جعفریان لطفا یه فکر اساسی برای حقوق کارکنان بفرمایید. قبلا 24 ماه همه پرسنل حقوق میگرفتند ولی مثل یارانه ها هر ماه با تاخیر انجام میشه . کاشکی حداقل در زمان خواندن گزارش ماهانه که دقیقا اول ماه بعدی میباشد ؛ حقوق ماه قبل را پرداخت میکردید که گزارش را از ته قلب میخوندیم . با سپاس فراوان

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

سلام گزارش مثل همیشه عالی بود و چه خبر خوبی خسته نباشید

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

خدا قوت خیلی زحمت کشیدیدازتلاشهاتون در عرصه بین المللی اما ما که درحد و اندازه های شما پزشکان و اساتید مدیر نیستیم .چشم مان به حقوق اخر ماه است الان دوم برجه توسعه پایدار یعنی شرایط زندگی برابر برای همه

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
قراردادی های دانشگاه

قراردادی های دانشگاه

78/10/11 - 00:00

با سلام جناب آقای دکتر جعفریان شاید برای شما فرقی نکندیکی دوروز حقوق دیر بگیرید ولی برای ما کارمندان نه شما دارای حقوق چند میلیونی هستید حق مدیریت و وووو چیزهای دیگر و خبر از وضعیت بد زندگی ما کارمندان ندارید باورتان نمی شود من امروز پنحاه هزارتومان از مدزسه پول خواسته بودند برای دخترم اونو نتونسم جور کنم بدم ولی شما و امثال شماها بچه هاتون تی رفاه و آسایش هستن وای به حال ما کارمندان قراردادی

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

اقای دکترجعفریان علت دیرکرد حقوق رابفرمایید به همان تفضیل گزارشات مسافرت های خارجه به ما توضیح دهند

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

سلام از گزارشتان ممنونیم ولی امروز 2 آبان است نه حقوقی و نه حقوقی و نه حقوقی، 35 درصد هم که .................................................

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
کاربر مهمان

کاربر مهمان

78/10/11 - 00:00

جناب آقای دکتر جعفریان ضمن سلام و خسته نباشید بابت تلاشهای فرامیهنی جنابعالی در زمینه حضور نماینده کشور ایران در اینگونه مجالس ولی ای کاش جنابعالی و تیم همراه گزارشی به همین مبسوطی و گستردگی در رابطه با 35 درصد افزايش كاركنان هم در سایت قرار میدادید تا بعنوان عضو فعال کوچکی در این سیستم نه چندان مورد پسند میتوانستیم از احقاق حق کوچکی از کارمندان دانشگاه مطلع شویم.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با سلام. با احترام به نظر همه، من فقط نظر شخصی خود را می نویسم. دراینکه تاخیر پرداخت حقوق اصلا خوب نیست کسی شک ندارد. در اینکه حتی یک روز تاخیر هم مشکلاتی برای همکاران پیش می آورد هم تردیدی نیست. اما چند نکته قابل تامل است: 1. پرداخت حقوق از طریق خزانه انجام می شود و زمان پرداخت هم از دست مسوولان دانشگاه خارج است. 2. این که این امر نباید رویه شود و مسوولان دانشگاه در این زمینه باید اقدام کنند هم حرف درستی است. اما به نظر می رسد این کار از مسیر خودش باید انجام شود و نه از طریق ارسال نظر در ذیل گزارش رئیس دان

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

سلام به نظر می رسد شما با مشکلات مالی قشر ضعیف کارمند دست و پنجه نرم نمی کنید که دم از اخلاقیات میزنید اول به واجبات برسید مستحبات پیشکش

78/10/11 - 00:00

سلام دوست عزیز و احتمالا همکار گرامی. نظر شخصی شما بسیار محترم است ولی اینکه نود درصد نظرات و کامنت ها در مورد حقوق است نشانه اعتراض به ریاست محترم دانشگاه و یا مسئولین محترم امورمالی و بودجه نیست ! شاید این نشان دهنده این مطلب باشد که کارمندان دانشگاه جای دیگری برای ابراز نظر و عقیده خویش ندارند و تنها جایی که دیده و شنیده می شوند همینجاست. من مطمئن هستم که این کامنتها و نظرات هم با رضایت شخص ریاست دانشگاه منتشر می شود وگرنه بعید میدانم مسئولین محترم روابط عمومی و سایت دانشگاه چنین اجازه ای داشته باشند که

78/10/11 - 00:00

با سلام و احترام ریپلای به بقیه کامنت های گذاشته شده- حقوق نداریم حقوق حقوق حقوق حقوق

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
کارمند

کارمند

78/10/11 - 00:00

با سلام لطفا برای حقوق کارمندان و موقیعت کارمندان قراردادی فکری بکنید این گزاراشات برای ما آب و نان نمی اورد

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

ببخشید حقوق خزانه دولت واریز میکنند این چه کامنتهایی است عذر میخوام همکاران

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
بابک

بابک

78/10/11 - 00:00

با سلام و ادب خدمت همکاران روابط عمومی و کل مجموعه دانشگاه چون میدونم دکتر جعفریان این مطالب را میخوانند مزاحم شدم شاید تاثیری اندک بتوانم داشته باشم جناب دکتر مدیریت فقط جلب رضایت بیمار و همراه بیمار نیست من کارمند و پرستار و متصدی پذیرش و... وقتی در تامین حداقل معیشت وا مانده ایم با چه انگیزه ای میتوانیم رضایت بیمار و همراه را جلب کنیم شخصا به عنوان یک پرستار با وجود تنگنای شدید مالی باز هم در موقعیت کاری خودم سعی میکنم حداکثر دلسوزی و راهنمایی را در قبال بیمار انجام دهم ولی ایا همه در یک حد توان دارند مک

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

سلام به عنوان یه عضو هیات علمی غیر بالینی به خود بابت داشتن چنین رئیس دانشگاهی می بالم. موضوع آموزش پزشکی و مسائلی این چنین کمتر مورد توجه یک جراح می تواند باشد و این نشان دهنده افق نظر ایشان است. امید که موفق باشند. از دوستان دیگر هم درخواست می کنم در عین حال که موضوع حقوق مهم است ولی هر چیز را از مجرای قانونی خود پیگیری کنند.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
 نبوي زاده،عضو هييت علمي دانشكده پزشكي

نبوي زاده،عضو هييت علمي دانشكده پزشكي

78/10/11 - 00:00

با سلام و احترام خدمت رياست محترم دانشگاه خدا قوت، حقيقتا رييس دانشگاهي چون شما مايه افتخار و سربلندي نه تنها دانشگاه بلكه وزارت بهداشت و در معني تام آن كشور هستيد.من نمي دانم آيا همكاران گزارشات ماهانه شما را دقيق مي خوانند يا فقط سعي مي كنند گلايه ها و شكايت خود را در اين يادداشتها بگذارند.كمال بي انصافي است كه حضرتعالي با چه شور و شوق و حرارتي از پيشرفت دانشگاه و جهاني شدن كشور در دنياي بي انصاف امروز صحبت مي كنيد و در حالي كه خسته از مسافرت طولاني به پكن محل كنفرانس ام 8 رسيديد بدون يادداشت توانستيد در

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
پرسنل بیمارستان

پرسنل بیمارستان

78/10/11 - 00:00

با شتکر از شما و این باب گفتگو. آقای دکتر با توجه به اینکه حقوق پرسنل از خزانه دولت پرداخت میشود و چقدر به ضرر ما شد، بماند ولی آیا پرداخت کارانه هم از خزانه دولت است؟ بهتر نیست حالا که وضع حقوق به این وضع شده با پرداخت کارانه حداقل نارضایتی کارمندان کمتر میشد. حقوق و کارانه ما فقط برای امرار معاش روزمره نیست کلی قسط و وام گرفتیم که الان سررسید آنها شده و جواب این تاخیر در پرداخت را خزانه دولت می دهد یا باز باید از جیب کارمند پرداخت شود؟ ما که در صف مقدم مواجه با انواع بیماریها هستیم و کلی بیمار داریم نباید

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
پزشكي

پزشكي

78/10/11 - 00:00

باسلام اي كاش در گزارش بسيار جامع خود اشاره اي به بحث داغ اين روزهاي كاركنان يعني 35درصد كرده بوديد . نه تنها من بلكه بيشتر همكاران منتظر يك اظهار نظر از جنابعالي بوديم ولي گويا مسئله زياد مهم نبوده

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

ما در انتظار , اجرای 35 درصد فوق العاده ویژه هستیم . نیک بخت و سرافراز ...

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
احمد

احمد

78/10/11 - 00:00

تنها ضعف دکتر جعفریان به نظر من حمایت عجیب و غریب ایشان از طرح ورشکسته تحول سلامت است!

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

سلام.امروز سومین روزی که به همسرم میگم به بهونه مریضی بچه رو مدرسه نبره،چون پول ندارم به مدرسه پرداخت کنم.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
هیئت علمی سینا

هیئت علمی سینا

78/10/11 - 00:00

من به عنوان پزشک و هیئت علمی از دیدن این اخبار شرمنده همکاران زحمتکش و بدون چشمداشت می شوم. آیا امکان دارد حقوق این عزیزان زودتر از پزشکان پرداخت شود تا در مواجهه حضوری برق شادی را در چشم ایشان ببینیم؟

ز. ث

ز. ث

78/10/11 - 00:00

با سلام خدمت دکتر جعفریان خسته باشی . در حال حاضر جواب گوی کارمندان در خصوص تاخیر در حقوق را چه کسی پاسخگو می باشد؟ مگر ما باید با خزانه در ارتباط باشیم یا رئیس دانشگاه !!!!!!!!!!!!!!!

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

سلام کاربر مهمان عزیز یک کارمند تمام اقساط و بدهیهای خود را در پایان ماه پرداخت میکند اگر دریافت حقوق به تعویق افتد به اقساط وام دیر کرد تعلق میگیرد ما کارکنان قراردادی مثل بعضی از مدیران دریافتی از شرکت خودمان ماهیانه 30 میلیون تومان نداریم که بتوانیم اینهمه تاخیر را بپذیریم در ضمن حقوق قراردادیها که از دانشگاه پرداخت میگردد چرا دیر پرداخت شد ؟اگر شکایت خود را از طریق اینگونه کامنتها اعلام نکنیم پس بفرمایید چگونه اعلام کنیم؟عزیز دل گویا شما با شکم سیر صحبت میفرمایید و درد دردمندان را متوجه نمیشوید سواره کی

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
مرادی

مرادی

78/10/11 - 00:00

کارمند بیمارستانم. با27 سال سابقه بادریافتی2150000تومان..اقای دکترجعفریان چه کاری برای معیشت کارکنان دانشگاه و بیمارستانها انجام دادی.. تورو خدا نمیتونی بیخیال ریاست شو .. هرماه داستان تعریف میکنی برای ما اب و نان نمیشه.. اقای دکتر دریافتی ما از اموزش و پرورشی ها خیلی کمتر است.. چطور برای پزشکان همه چی هست تمام حق و حقوق قانونی و حتی انیکه هیئت امنا باریشان مصوب میکند داده میشود اما برای پرسنل 35 درصد امتیاز سختی محیط کار 3000 ودیگر امتیازها را هیئت امنا میفرماید که بار مالی دارد ... یه بام و دوهوا... ماهم

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

سلام خسته نباشید مثل همیشه گزارش شما عالی است ول البته گزارش رویداد های خوب این ماه در عرصه بین الملل لذت مطالعه مطالب را دو چندان کرد و من به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه بر خود می بالم که در چنین محیطی در حال انجام وظیفه هستم در مورد نظرات سایر دوستان هم عرض کنم که مسلما دغدغه مالی و مشکلات متعاقب تاخیر در پرداخت حقوق شامل حال تمام افراد هست و پزشکان هم مشکلات سایر کاررمندان را درک میکنند و کما اینکه مشکل خودشان هم باشد ولی اولا به نظر من طرح این موضوع در پاسخ به گزارش رییس دانشگاه ،بی ربط است و ثانیا تا ج

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
کارمن روزبه

کارمن روزبه

78/10/11 - 00:00

سلام رئیس... خسته نباشید .. کارمند روزبه هستم با بیماران روانی سرکار دارم .. قانون برایم بخاطر سختی محیط روانپزشکی امتیاز 3000 را مصوب کرده اما دانشگاه سالهاست امتیاز1000 را برایمان لحاظ میکند .. ازشما عاجزانه تقاضا دارم که دستور فرمائید تا ان حق و حقوقی که قانون برای ما تصویب کرده قانونی اجرا کنید ..چیز غیر قانونی از شما تقاضا نکردیم.. متشکریم. پرسنل مظلوم مریض خانه روزبه

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با 12 سال سابقه و فوق لیسانس حقوق بنده با وجود کسر یک وام ماهیانه 17000000 است. شما بگید کرایه خانه بیم یا هزینه ایاب و ذهاب ماهی 200 هزارتومنی و سایر خر جها . توروخدااااااااا یه کاری کنید واسه حقوق های کم.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با عرض سلام و خسته نباشید و تشکر از زحمات بی دریغ شما با خواندن مطالب بالا و توضیحات شما به خود می بالم که کارمند دانشکده پزشکی هستم و از تلاش شما سپاسگزارم.جا دارد از شما تقاضا کنم در مورد وضعیت استخدام نیروی قراردادی کمی و لطفا کمی تجدید نظر بفرمایید و شما از بالاتری ها بخواهیید تا مارا پیمانی کنند تا کمی خیالمان راحت شود.در مورد این بحث 35% هم لطفا پاسخگو باشید زیرا ما خانمها با این همه مشکلات و داشتن بچه کوچک و شیرخوار و هزینه های سنگین مهد و رفت و امد با بچه در اخر هیچ چیز از حقوقمان باقی نمی ماند.لطفا

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

سلام آقای دکتر جعفریان تمام کامنتهای همکاران درد دل آنهاست و قطعا زیر بار فشار مالی این کامنتها را نوشته اند . اما بگذارید من هم درد دلم را به شما بگویم من و همکارانم که قراردادی هستیم کمترین حقوق اداره را میگیریم از همه بدتر این است که شما یک مدیر برای اداره ما انتخاب کردین که 70 ساعت اضافه کار پرسنل را کرده چماق و مرتب به سر همکاران میکوبد و اگر کسی نفس بکشه و یا اعتراضی کنه سریع اضافه کار اون رو قطع میکنه در حالی که شما مدیران با تصمیمات اشتباهتون شاید جان یکنفر و یک سیستم رو به خطر بندازین و کسی نیست ک

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
کارمند

کارمند

78/10/11 - 00:00

با سلام چرا اقای دکترجعفریان که همیشه در همه جلسات ظاهری مصمم و بشاش حضور دارند در جلسه با 5 تن از نمایندگان برقراری 35% ، مکدر هستن ؟شرح خبر هم که امید بخش نیست. لطفاً شما مدافع حقوق کارمندان هم باشید همانطور که مدافع حقوق همتایان در اسرع وقت هستید.چشم امید ما به روسای تصمیم ساز لایقی چون شماست.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر جعفریان و تمام همکاران دانشگاه. تاخیر در پرداخت حقوق نه قصور از ریاست دانشگاه و یا امور مالی بود بلکه این مشکل گریبان کل کارمندان دولت را گرفته بود . خداوند را شاهد میگیرم که مسوولین دانشگاه و همکاران مدیریت امور مالی دانشگاه پیگیر لحظه ای پرداخت حقوق بودند ((ما مکلف به ادای تکلیف هستیم نه مکلف به ادای نتیجه)) امیدوارم همکاران یک زره انصاف به خرج دهند.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با سلام و احترام استاد بزرگوار جناب آقای دکتر جعفریان از اینهمه تلاش وصداقت و خلوص نیت ممنونم واقعا از اینکه در این دانشگاه خدمت می کنم خوشحالم و امیدوارم بتونم وظیفه خودم رو در قبال این همه تلاش به خوبی انجام بدم همیشه سالم و تندرست باشید . دست حق یاراتان

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
صرفاجهت اطلاع

صرفاجهت اطلاع

78/10/11 - 00:00

بر اساس بخشنامه به شماره 53571/92670 مورخه 1395/07/29معاون اول رییس جمهور که به سازمانهای برنامه و بودجه و اداری و استخدامی کشور ابلاغ شده، تاکید شده است به منظور رعایت تعادل در منابع و مصادف بودجه عمومی کشور، تمامی دستگاههای اجرایی ملی و استانی و شرکت های دولتی باید ضمن رعایت موارد زیر و با اتخاذ راهکارهای لازم برای صرفه جویی در سایر هزینه های جاری و متفرقه، از هرگونه تعهد مازاد بر تخصیص های ابلاغی جدا اجتناب کنند. در ادامه این بخشنامه، به همه ادارات دولتی تاکید شده است از هرگونه افزایش در نظام پرداخت حقو

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با سلام -خسته شدیم از بس مسولین بهداشتی مدام دم از سلامت تک تک افراد اجامعه زدند آقای دکتر شما آنهارامتوجه کنید که پرسنل بهداشت هم جزءافراد جامعه هستند .وچه کسی باید مراقب سلامت کارکنان مجموعه بهداشت باشد.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
پرسنل

پرسنل

78/10/11 - 00:00

موافقم

78/10/11 - 00:00

با سلام جناب اقادی دکتر جعفریان از کارکنان دانشکده بهداشت هستم که بخاطر سرو کار داشتن با بیمار کارانه بهم تعلق می گیره با اینکه جنابعالی گفته اید کارانه ها تا اردیبهشت 95 پرداخت شده ولی از مهر 94 کارانه ای به ما نداده اند

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *