• تاریخ انتشار : 1399/07/09 - 15:43
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1061
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه مشترک تولید محتوای آموزشی ارتقای صدای سلامت جامعه و استفاده از فضای مجازی

جلسه مشترک تولید محتوای آموزشی ارتقای صدای سلامت جامعه و استفاده از فضای مجازی باحضور معاون فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی، این جلسه با حضور دکتر غلامحسین ویسی رئیس آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، دکتر عبدالرحمان رستمیان معاون فرهنگی و مشاور اجتماعی ریاست دانشگاه، دکتر الهام شکیبا زاده معاون آموزشی دانشکده بهداشت و جمعی از مدیران معاونت فرهنگی و دبیرخانه ساغ دانشگاه  تشکیل شد.
دکتر رستمیان با اشاره به رویکرد جدید آموزشی واستفاده از فضای مجازی و ابزارهای نوین در آموزش سلامت گفت: جلساتی با مدیر فضای مجازی در این خصوص تشکیل شده و لازم است دانشگاه به عنوان متولی سلامت منطقه تحت پوشش با استفاده بهتر و کاربردی تر از فضای مجازی و ابزارهای نوین آموزش برای ارتقاء سواد سلامت جامعه گام بردارد.
وی افزود: استفاده از ظرفیت علمی عظیم دانشگاه در ارتقاء و سواد سلامت مردم و پاسخگویی علمی و درست به سوالات مردم و ابهامات طرح شده در فضای مجازی لازم است.
دکتر رستمیان گفت: جلسات  مشترک با مرکز ملی فضای مجازی تشکیل شده و موضوع در حال پیگیری است، ظرفیت های بالقوه ای در حوزه آموزش و ارتقا سلامت و کمک به توسعه خود مراقبتی در بستر فضای مجازی وجود دارد و ما هنوز از این ظرفیت عظیم استفاده کافی نکرده ایم.
سپس دکتر نجمه ملوک امینی رئیس گروه آموزش و ارتقا سلامت معاونت بهداشت گفت: شبکه سفیران سلامت تهران در فضای مجازی توسط گروه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت دانشگاه تشکیل شده و محتوای آموزش در فضای مجازی در اختیار مخاطبان پیوسته قرار می گیرد و ما آماده هر نوع همکاری برای ارتقاء سواد سلامت مردم و خودمراقبتی در این زمینه هستیم.
دکتر الهام شکیبازاده ضمن اینکه از ابتدای کرونا با همکاری اساتید و دانشجویان، تیم های علمی تولید شواهد شکل گرفته گفت: مطالب آموزشی و علمی مورد تائید واقع شده باید در اختیار مخاطبان و مردم قرار گیرد، همچنین وی افزود: برگزاری نشست های خبری هفتگی برای مردم در فضای مجازی شروع شده و با توجه به مسئولیت اجتماعی دانشکده بهداشت این مورد با جدیت در حال پیگیری است.
دکتر غلامحسین ویسی رئیس آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت با تشکر از معاونت فرهنگی برای توجه ویژه به موضوع آموزش سلامت و خود مراقبتی گفت: تولید محتوای آموزشی مناسب و علمی در دوران همه گیری کرونا شروع  شده و ضمن اینکه پاسخ به ابهامات و مطالب غیر واقعی و غیر علمی در حوزه سلامت در فضای مجازی بسیار با اهمیت  است این موضوع پیگیری خواهد شد.
وی افزود: کمیته های علمی در دوران همه گیری کرونا تشکیل شده و استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه ها بسیار مهم و اثرگذار است.
دکتر علیرضا عباسی رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان تهران افزود: آنچه از تولید محتوای آموزش سلامت محور مهم تر است، شبکه انتقال پیام و در اختیار گذاشتن محتوا برای عموم مردم است، پیام های کوتاه، استاندارد و با محتوا، از جذابیت بیشتری نزد مخاطبان برخوردار است.
در پایان دکتر مومنی مشاور هنری معاون فرهنگی دانشگاه گفت: تولید محتوای آموزشی برای مردم  ساز و کار مخصوص به خود را دارد و باید با استفاده از ظرفیت هنر و کارشناسان ارتباطات، پیام های سلامت  محور را جذاب و قابل پذیرش تر کرد.
  • گروه خبری : معاونت فرهنگی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 162110
کلمات کلیدی
سید محمد حسین  میری طامه
تهیه کننده:

سید محمد حسین میری طامه

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *