3 مورد یافت شد

سومین جلسه کارگاه‌های ایده تا ثبت اختراع و طراحی محصول در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

https://pr.tums.ac.ir/دانشکده-ها/سومین-جلسه-کارگاه‌های-ایده-تا-ثبت-اختراع-و-طراحی-محصول-در-دانشکده-علوم-تغذیه-و-رژیم-شناسی-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران-برگزار-شد

سومین جلسه کارگاه‌های ایده تا ثبت اختراع و طراحی محصول در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد سومین جلسه کارگاه‌های ایده تا ثبت اختراع و طراحی محصول در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد...

اولین جلسه کارگاه‌های ایده تا ثبت اختراع و طراحی محصول در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

https://pr.tums.ac.ir/دانشکده-ها/اولین-جلسه-کارگاه‌های-ایده-تا-ثبت-اختراع-و-طراحی-محصول-در-دانشکده-علوم-تغذیه-و-رژیم-شناسی-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران-برگزار-شد

اولین جلسه کارگاه‌های ایده تا ثبت اختراع و طراحی محصول در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد اولین جلسه کارگاه‌های ایده تا ثبت اختراع و طراحی محصول در دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد این...

حضور فعال دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در کنگره تغذیه انترال پارانترال اروپا(ESPEN)

https://pr.tums.ac.ir/اخبار-موشن-گرافی/حضور-فعال-دانشکده-علوم-تغذیه-و-رژیم-شناسی-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران-در-کنگره-تغذیه-انترال-پارانترال-اروپا(ESPEN)-

دکتر راضیه خالوئی فرد، استادیار گروه آموزشی تغذیه بالینی حضور فعال داشته و به ارائه پوستر و سخنرانی پرداختند. گروه خبری : دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی کد خبر : 246792 کپی کلمات کلیدی...