10 مورد یافت شد

به روز رسانی چک لیست‌های نظارتی گروه بهبود تغذیه جامعه از مراقبین سلامت

https://pr.tums.ac.ir/معاونت-ها-و-مراکز-ستادی/به-روز-رسانی-چک-لیست‌های-نظارتی-گروه-بهبود-تغذیه-جامعه-از-مراقبین-سلامت

گروه بهبود تغذیه جامعه از مراقبین سلامت به روز رسانی چک لیست‌های نظارتی گروه بهبود تغذیه جامعه از مراقبین سلامت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، در خصوص به روز رسانی چک لیست‌های نظارتی از مراقبین سلامت، جلسه‌ای با حضور کارشناسان تغذیه ستاد معاونت و...

برگزاری اولین کمیته کنترل و پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید سال 1403 در معاونت بهداشت

https://pr.tums.ac.ir/TUMS-NEWS/برگزاری-اولین-کمیته-کنترل-و-پیشگیری-از-اختلالات-ناشی-از-کمبود-ید-سال-1403-در-معاونت-بهداشت-

گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران اولین کمیته کنترل و پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید سال 1403 را برگزار کرد. --> به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، روز یکشنبه...

برگزاری روز جهانی رژیم درمانگر در دانشگاه علوم پزشکی تهران

https://pr.tums.ac.ir/اخبار-نگارخانه/برگزاری-روز-جهانی-رژیم-درمانگر-در-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران-

گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، معاون بهداشت، معاون پژوهشی مرکز تحقیقات عدالت در سلامت، مدیران و کارشناسان این حوزه برگزار شد. به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز جهانی رژیم درمانگر...

جلسه هماهنگی چهاردهمین پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم در معاونت بهداشت

https://pr.tums.ac.ir/معاونت-ها-و-مراکز-ستادی/جلسه-هماهنگی-چهاردهمین-پویش-ملی-اطلاع-رسانی-تغذیه-سالم-در-معاونت-بهداشت-

گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه، جلسه هماهنگی چهاردهمین پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم را برگزار کرد. --> به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، چهاردهمین پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم از تاریخ 1 بهمن تا 15 بهمن با...

برگزاری کارگاه توانمندسازی کارشناسان تغذیه در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

https://pr.tums.ac.ir/معاونت-ها-و-مراکز-ستادی/برگزاری-کارگاه-توانمندسازی-کارشناسان-تغذیه-در-معاونت-بهداشت-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران

گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه توانمندسازی کارشناسان تغذیه درخصوص مشاوره و رژیم درمانی در دیابت و سوء تغدیه در کودکان برگزار شد. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، کارگاه توانمندسازی...

باید و نبایدهای تغذیه در افراد مبتلا به پوکی استخوان از نظر کارشناسان گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

https://pr.tums.ac.ir/اخبار-استودیو--فیلم/باید-و-نبایدهای-تغذیه-در-افراد-مبتلا-به-پوکی-استخوان-از-نظر-کارشناسان-گروه-بهبود-تغذیه-جامعه-معاونت-بهداشت-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران

گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران باید و نبایدهای تغذیه در افراد مبتلا به پوکی استخوان از نظر کارشناسان گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران 1401/07/26 - 09:06 - تعداد بازدید: معاونت دانشگاه علوم پزشکی...

پیام رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، به مناسبت روز جهانی غذا

https://pr.tums.ac.ir/معاونت-ها-و-مراکز-ستادی/پیام-رئیس-گروه-بهبود-تغذیه-جامعه-معاونت-بهداشت-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران،-به-مناسبت-روز-جهانی-غذا-

گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، به مناسبت روز جهانی غذا پیام رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، به مناسبت روز جهانی غذا رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، در پیامی به مناسبت روز جهانی...

برگزاری جلسه آموزشی، توجیهی به همت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت

https://pr.tums.ac.ir/معاونت-بهداشت/برگزاری-جلسه-آموزشی،-توجیهی-به-همت-گروه-بهبود-تغذیه-جامعه-معاونت-بهداشت

گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت برگزاری جلسه آموزشی، توجیهی به همت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه، اولین نشت آموزشی و توجیهی را در خصوص برنامه امنیت غذایی (باغ) برگزار کرد. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه...

برگزاری جلسه کمیته کنترل و پیشگیری اختلالات ناشی از کمبود ید در معاونت بهداشت

https://pr.tums.ac.ir/آرشیو-همه-اخبار/برگزاری-جلسه-کمیته-کنترل-و-پیشگیری-اختلالات-ناشی-از-کمبود-ید-در-معاونت-بهداشت

گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت در خصوص کنترل و پیشگیری اختلالات ناشی از کمبود ید بر ضرورت استمرار اجرای برنامه در سطوح مختلف، اطلاع‌رسانی و آگاهی جامعه، برگزاری کمیته‌های کشوری و پایش مستمر و منظم برنامه تاکید کرد. --> به گزارش روابط عمومی دانشگاه...

برگزاری جلسه بهبود تغذیه کارکنان در معاونت بهداشت

https://pr.tums.ac.ir/news/برگزاری-جلسه-بهبود-تغذیه-کارکنان-در-معاونت-بهداشت

گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت ضمن تشریح شیوه‌نامه و سند اجرایی برنامه، در مورد فرایند اجرایی برنامه تغذیه سالم در محیط کار، دستورالعمل‌ها و چک‌لیست‌های مرتبط آموزش‌های لازم را ارایه کرد.در پایان نیز رؤسا و کارشناسان مسئول و...