برگزاری جلسه آموزشی گروه بهداشت محیط با کارکنان آشپزخانه در راستای پیشگیری از بیماری کرونا در بیمارستان مرکز طبی کودکان- قطب علمی طب کودکان کشور

جلسه آموزشی گروه بهداشت محیط با پرسنل آشپزخانه در راستای پیشگیری از بیماری کرونا در بیمارستان مرکز طبی کودکان- قطب علمی طب کودکان کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، در راستای اقدامات پیشگیری از بیماری کرونا، جلسه آموزشی گروه بهداشت محیط ویژه کارکنان آشپزخانه بیمارستان روز سه شنبه 6 اسفندماه در سالن غذاخوری برگزار شد.
 صدیقه کریم پور و خدیجه میرزایی کارشناسان بهداشت محیط بیمارستان، اصول صحیح شستشوی منظم دست، رعایت دقیق بهداشت فردی و بهداشت محیط آشپزخانه، انجام مکرر گندزدایی محیط آشپزخانه و سطوح مختلف، استفاده از ماسک در زمان­های مختلف تهیه و توزیع غذا، انجام گندزدایی محیط طبق پروتکل های وزارت بهداشت را  به تمامی پرسنل آشپزخانه و توزیع غذا آموزش دادند.
در ادامه در خصوص رعایت جدی بهداشت فردی و عمومی در فرایندهای مختلف به خصوص زمان توزیع غذا در بخش­های مختلف بیمارستان تاکید شد.

کلمات کلیدی
لیلا  یوسفی
تهیه کننده:

لیلا یوسفی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *