• تاریخ انتشار : 1399/03/19 - 19:15
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 851
  • زمان مطالعه : 8 دقیقه

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه: اعمال شما تیتر پایان‌نامه آخرت شما است

حجت‌الاسلام میر مجید سید قریشی در مراسمی ضمن قدردانی از فعالان معاونت درمان دانشگاه در مقابله با بحران کووید 19 گفت: من یقین دارم این ماسک‌هایی که به‌صورت می‌زنید و لباس سفیدی که می‌پوشید آتش جهنم را بر شما حرام خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، حجت‌الاسلام میر مجید سید قریشی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری شنبه 19 خرداد 1399 به همراه حجت‌الاسلام ابوالفتح غفاری معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با حضور در سالن اجتماعات معاونت درمان دانشگاه از تلاش و زحمات دکتر سید فرشاد علامه و دکتر مهدی رضایی معاونان درمان فعلی و پیشین دانشگاه، مدیران و کارشناسان این معاونت در مدیریت بحران کووید 19 با اهدای یک جلد کلام‌الله قرآن مجید و لوح سپاسی قدردانی کرد.

اعمال شما تیتر پایان‌نامه آخرت شما است
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در جمع مدیران و کارشناسان معاونت درمان دانشگاه گفت: در نفس و دل خودم خدا را شاکرم که توفیق داد تا خدمت شما عزیزان بیایم و به خاطر تلاش‌های مخلصانه و بی‌وقفه‌تان در این مدت قدردانی کنم. ان‌شاءالله همه این‌ها جزو ذخایر آخرت شما باشد. ما در این دنیا هر کاری که می‌کنیم داریم پایان‌نامه خود را می‌نویسیم و روزی باید از آن دفاع کنیم. استاد راهنمای شما، رسول‌الله خواهد بود و غلط‌های شمارا اصلاح می‌کند، چانه می‌زند که نمره‌تان را بگیرید و هیچ‌کدام به‌اندازه عمل شما نیست؛ اعمال شما تیتر پایان‌نامه آخرت شما است. من یقین دارم این ماسک‌هایی که به‌صورت می‌زنید و لباس سفیدی که می‌پوشید آتش جهنم را بر شما حرام خواهد کرد.
وی در ادامه افزود: کمتر اتفاقی داریم در طول تاریخ که کل جهان را در مدت کوتاهی چنین درگیر و متلاطم کرده باشد و یا اگر بوده جایی ثبت‌نشده است. شاید ازاین‌جهت که آن زمان این ارتباطات نبود. اتفاق بی‌نظیری بود، لکن مشکلات فراوانی ایجاد کرد عزیزان زیادی از ما گرفت مشکلات اقتصادی زیادی به وجود آورد و هنوز هم هست و در آینده هم ادامه خواهد داشت.

گاهی باید اشکی ریخت تا سیل رحمت الهی جاری شود
حجت‌الاسلام قریشی با اشاره به درس‌های بزرگ بحران کرونا گفت: وقتی‌که انسان به جهان هستی نگاه می‌کند گویی خدا می‌خواهد دست این بشر را بگیرد، پابه‌پا ببرد و مثل دایه ای مهربان ما را همراهی کند و یادمان بدهد از سختی‌ها رد شویم زمین بخوریم بلند شویم گریه کنیم غذا بخواهیم و او هم به رزق و روزی ما برسد. رسمش این است که بهار و تابستان و پاییز و زمستان از پی هم می‌آیند، به‌گونه‌ای که انسان هم باید بهارش را ببیند و هم خزانش را تجربه کند. به این صورت که:  تا نگرید کودک حلوا فروش موج رحمت نمی‌آید به جوش» گاهی باید اشکی ریخت تا سیل رحمت الهی جاری شود. این درس‌ها را باید بیاموزیم.
ما درس‌های فراوانی از کرونا آموختیم که انشاء الله برای ملت ما و همه ملت‌های جهان آموزنده باشد. خوشا به حال ملت‌هایی که هشیارند و از این تجربه‌ها درس می‌آموزند. یکی از چیزهایی که از کرونا یا گرفتیم این بود که چقدر مرگ نزدیک است. در کرونا فقیه، نخست‌وزیر، وزیر، معاون وزیر، ثروتمند و فقیر فرقی نداشتند و همه را می‌تواند درگیر کند. در مطالعه آماری که اخیراً از وضعیت پندارهای مردم تهران در کرونا انجام‌ شد، 47 درصد گفته بودند الآن احساس توجه به خداوند دارند. پس باید درست رفتار کنیم همین فردا ممکن است تمام شود. این‌ها درس‌های بسیار آموزنده است که اگر خوب نگاه کنیم می‌بینیم باید خدا را شاکر باشیم. هم بیماری خوب است و هم سلامتی، هم آنچه می‌دهد خوب است و هم آنچه می‌گیرد. خدا از مادر مهربان‌تر است و هیچ مادری بد فرزندش را نمی‌خواهد. اگر این‌گونه ببینیم دیگر دلهره‌ای نداریم اینجاست که می‌گوییم  هرچه از دوست رسد نیکوست».

ان‌شاءالله رنج‌هایتان، گنج‌هایتان باد
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با اشاره به مشکلات کادر درمانی در این مدت گفت: در این حادثه اخیر شما خیلی زجر کشیدید. کسانی را در بیمارستان‌ها می‌دیدم که 60 روز به خانه نرفته و در خوابگاهی که برایشان در نظر گرفته بودند مانده بودند. حتی نتوانستند به پدر و مادر بیمارشان سری بزنند. انشاء الله این رنج‌ها گنج‌هایتان باد. ما در رنج آفریده شدیم ولی باید یاد بگیریم چگونه از این رنج‌ها به آرامش و گنج برسیم. یکی از دانشمندان اروپا در مورد بحران کرونا گفته بود: ما در این بحران فهمیدیم که نباید خدایی کنیم»، انسان اگر بنده خدا نشود بنده هوا و هوس می‌شود. مولانا می‌گوید: اینجا قمارخانه است شما هم قمارباز خوبی باشید. اگر انسان زیرکی شویم در این معامله باخدا می‌توانیم سود خوبی ببریم. در قرآن آمده است: إنّ اللّه اشترىٰ من المؤمنین أنفسهم وأموالهم بأنّ لهم الجنّة
ما یک‌بار متولد می‌شویم و تا ابد زنده‌ایم ما نمی‌میریم فقط منتقل می‌شویم توفی یعنی عبور از این عالم به عالم دیگر؛ قرار است ما به‌جای دیگری برویم.

نظارت هایمان را با نظارت خداوند آغشته کنیم
وی در خصوص نکات مثبت کرونا افزود: همدلی و محبتی میان کادر درمانی و افزایش اعتماد مردم به جامعه پزشکی و پرستاری کشور سرمایه بزرگی بود که کرونا ایجاد کرد. در جنگ مدافعان دفاع مقدس داشتیم این اواخر مدافعان حرم و حالا مدافعان سلامت؛ البته شما در جنگ هم بودید ولی الآن در صف مقدم هستید. آن زمان لباس خاکی می‌پوشیدند و الآن شما لباس سفید رزم می‌پوشیدید.
حجت الاسلام قریشی در پایان گفت: هدف من از این دیدار فقط قدردانی از شما بود. به قول مقام معظم رهبری کادر درمانی کشور خوش درخشیدند و شما هم به‌عنوان مرکز کنترل و مدیریت سهم بالایی در این حماسه داشتید. آن‌ها که درصحنه هستند دیده می‌شوند آن‌ها که پشت‌صحنه هستند مثل شماها دیده نمی‌شوند ولی ما و تمامی مسئولان به زحمات همه شما از آن نگهبان جلوی در تا آن خدمه‌ای که اینجا را جارو زده، چراغش را روشن کرده تا همه نیروهای ستادی، درمانی و پشتیبانی واقفیم؛ و اگر میسر بود جا داشت از یکایک شما تشکر کنیم. امیدوارم این همدلی‌ها ادامه یابد. باید هم دست‌هایمان را بشوییم هم دل‌هایمان را بشوییم و مال حرام به زندگی‌مان وارد نکنیم. نظارت هایمان را با نظارت خداوند آغشته کنیم. آنجا که نظارتش به ما سپرده شده خدا هم ناظر است فردا به مانگوید تو دیدی چرا برخورد نکردی.  
من هم از آقای دکتر رضایی که در ابتدای کار تلاش کردند تشکر می‌کنم و هم برای آقای دکتر علامه که در میانه راه به معاونت درمان آمدند همه شما آرزوی موفقیت و عاقبت خوش دارم. امیدوارم خداوند الهاماتش را نصیب شما کند چراکه خیلی از تصمیم‌ها ممکن است از علم ما سرچشمه نگیرد و ناشی از الهامات الهی است که خدا به دل ما می‌اندازد تا خیری را از دست ما جاری کند.

سخنان مسئولان معاونت درمان دانشگاه در این جلسه
دکتر علامه نیز در این جلسه ضمن تشکر از حضور مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری گفت: من از میانه راه بحران کرونا به معاونت درمان آمدم و پیش از آن در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) بودم و در تمام این مدت شاهد زحماتی که مدیران و کارشناسان ستاد معاونت درمان از ابتدای بحران تاکنون کشیدند، بوده و هستم. داستان کرونا همچنان ادامه دارد و امیدوارم روزی بالاخره تمام شود. هرچند عادت کردیم بگوییم باید با آن زندگی کنیم.
کرونا علاوه بر مصائب زیادش، برکاتی هم داشت که از آن می‌توان به همدلی آدم‌ها، تقویت روحیه همبستگی، مشارکت‌های مردمی، تعهد مذهبی، ملی و دانشگاهی در رفتار افراد در تمامی سطوح جامعه اشاره کرد که شاید از دلایل موفقیت کشور ما در مدیریت بحران کرونا نسبت به کشورهای پیشرفته دنیا است.
من در اینجا از همه کارکنان حوزه سلامت دانشگاه و کشور و به‌ویژه از دکتر رضایی، دکتر رحمانی، دکتر سعید پور و دکتر ورعی که زحمات زیادی را در این مرکز کشیدند و همین‌طور از مدیران و کارشناسان تمامی واحدهای معاونت درمان تشکر می‌کنم این تقدیر شایسته آن‌ها است و امیدوارم این بیماری موج دیگری در کشور نداشته باشد.
دکتر مصطفی امینی مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان‌ها نیز در این جلسه به خلاصه‌ای از اقدامات حوزه معاونت درمان از ابتدای بحران تاکنون اشاره و از زحمات تمامی همکاران این مرکز قدردانی کرد.
سیمین رنجبران مدیر پرستاری دانشگاه با اشاره به فداکاری گروه‌های مختلف ستادی و درمانی دانشگاه گفت: فرمایشات مقام معظم رهبری برای ما بسیار ارزشمند و حضور شما امروز قوت قلبی برای ادامه مسیر است. همچنین در این مدت حضور جهادی سایر اقشار مردم در کنار اعضای جامعه سلامت مثل هیئت امام رضایی‌ها و طلاب که مخلصانه هر کاری در توانشان بود برای کمک به کادر درمانی در بیمارستان‌ها انجام می‌دادند بسیار کمک‌کننده و قابل‌تقدیر است.

توضیح این‌که: به دلیل رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی امکان حضور همه اعضای معاونت درمان در این مراسم نبود و اهدای لوح‌ها به‌صورت نمادین انجام شد.

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS,اخبار
  • کد خبر : 157017
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *