آغاز ثبت ایده برای شرکت در ششمین جشنواره کشوری ایده نوآورانه

آغاز ثبت ایده برای شرکت در ششمین جشنواره کشوری ایده نوآورانه دانشجویان علاقمند می توانند از اول دی ماه تا پانزدهم بهمن ماه سال 1402 ایده های خود را در سایت بارگذاری کنند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز مطالعات و توسعه آموزش، ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی همزمان با بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و هفدهمین جشنواره کشوری شهید مطهری در روزهای 12و 13 اردیبهشت ماه سال 1403 در مرکز بین المللی همایش های رازی برگزار خواهد شد.
سایت همایش به نشانی ichpe.org راه اندازی شده و دانشجویان علاقمند به شرکت در این رقابت می توانند پس از مطالعه شیوه نامه، از اول دی ماه تا پانزدهم بهمن ماه سال 1402 ایده های خود را در سایت بارگذاری کنند.
محورهای جشنواره ایده: برنامه ریزی درسی، یاددهی و یادگیری، ارزشیابی آموزشی، مشاوره و حمایت دانشجویی، یادگیری الکترونیکی و مدیریت و رهبری آموزشی است.
توضیح اینکه دریافت ایده های نوآورانه همانند دوره های گذشته صرفا از طریق سامانه همایش انجام خواهد شد.

فاطمه  قربی

فاطمه قربی