انتخاب دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌عنوان دانشگاه برتر شرکت‌کننده در پنجمین کنگره بین‌المللی سلامت کشورهای اسلامی

دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌عنوان دانشگاه برتر شرکت‌کننده در پنجمین کنگره بین‌المللی سلامت کشورهای اسلامی انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، در پنجمین کنگره بین‌المللی سلامت کشورهای اسلامی دانشگاه علوم پزشکی تهران با محوریت دفتر گردشگری معاونت درمان به‌صورت فعال در سه روز میزبان مسئولان و معاونان دانشگاه، مدیران و روسای بیمارستان‌ها، نمایندگان کشورهای اسلامی و شرکت‌های تسهیل‌گر بود. در این کنگره لوح دانشگاه برتر شرکت‌کننده به دانشگاه علوم پزشکی تهران اهدا شد.

در این سه روز روسای بیمارستان‌ها، مدیران و معاونان دانشگاه با حضور در غرفه در جریان بسته‌های خدمات قابل‌ارائه و قیمت‌های تمام‌شده برای جذب گردشگران سلامت قرار گرفتند. شرکت‌های تسهیل گر و نمایندگان کشورهای اسلامی شرکت‌کننده در کنگره همچون رئیس اداره گردشگری عمان، نمایندگان عراق، بحرین، ترکیه، افغانستان، هندوستان و آذربایجان با حضور در غرفه دانشگاه در خصوص فرآیند و پتانسیل‌های برقراری ارتباط در زمینه‌های مختلف آموزشی و درمانی تبادل‌نظر کردند.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس