قدردانی رئیس بیمارستان فارابی از خدمات ارزشمند دکتر حمید ریاضی

انتصاب دکتر سید محسن رفیع زاده طبائی زواره به عنوان معاون درمان بیمارستان فارابی

رئیس بیمارستان فارابی در ابلاغی دکتر سید محسن رفیع زاده طبائی زواره را به عنوان معاون درمان این بیمارستان منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، متن این ابلاغ به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر سید محسن رفیع زاده طبائی زواره
استادیار و عضو محترم هیئت علمی گروه چشم پزشکی بیمارستان فارابی

با سلام و احترام
نظر به تعهد و سوابق ارزشمند جنابعالی، بموجب این ابلاغ بعنوان معاون درمان بیمارستان فارابی منصوب می شوید. انتظار می رود با استفاده از ظرفیتهای موجود در این مرکز آموزشی، درمانی و پژوهشی با بکارگیری و جلب مشارکت سایر اعضاء محترم هیئت علمی و کادر درمان در ادامه مسیر ارتقاء فرآیندهای درمانی، نسبت به برنامه ریزی جهت امور ذیل اهتمام ویژه مبذول فرمائید:
1. برنامه ریزی و نظارت با هدف ارتقاء خدمات تشخیصی، درمانی در تمام واحدهای سرپایی، بستری، اورژانس و پاراکلینیک
2. بستر سازی در کسب جایگاه برتر اعتباربخشی در دانشگاه مطابق با استانداردهای کشوری و بین المللی
3. بستر سازی و اجرای بهینه طرح تحول نظام سلامت
4. مشارکت در برگزاری کمیته های درمانی بیمارستان (از جمله کنترل عفونت بیمارستان، مرگ و میر مادران و نوزادان، دارو و تجهیزات و ...)
5. ساماندهی و نظارت بر  فعالیت های درمانی پزشکان متخصص شامل موارد زیر از طریق روسای بخش های مربوطه:
6. تهیه کارنامه عملکرد درمانی پزشکان
7. همکاری و هماهنگی با معاونت درمان دانشگاه و ارسال گزارشات بر اساس برنامه اعلام شده از طرف معاونت درمان
1-7. ویزیت صبحگاهی بیماران توسط متخصصین دربخش های بستری و تعیین و اتخاذ روش تشخیصی/ درمانی مناسب
2-7. حضور به موقع در درمانگاه و تعیین و اتخاذ روش تشخیصی/ درمانی مناسب
3-7. حضور به موقع در اورژانس جهت ویزیت و تعیین تکلیف بیماران
4-7. حضور در اعمال جراحی و سایر اقدامات تهاجمی تشخیصی و درمانی
5-7. ثبت دقیق و صحیح مستندات در پرونده بیماران بستری و سرپایی
6-7. رعایت شئون اخلاق پزشکی و تعهد حرفه ای در برخورد با بیماران و همکاران غیر پزشک
7-7. کنترل عفونت و ارتقای وضع موجود
8-7. شرکت در کمیته های درمانی
9-7. همکاری با برنامه های بهبود کیفیت و اعتباربخشی
10-7. همکاری در برنامه تحول نظام سلامت
8. تهیه گزارش فعالیتهای تشخیصی و درمانی بیمارستان برای مراجع بالاتر و تعریف و به روز رسانی مستمر بخش تشخیصی و درمانی در سایت بیمارستان
9. انجام سایر وظایف محوله از طرف رئیس بیمارستان
دکتر مهدی خداپرست
رئیس بیمارستان فارابی

دکتر خداپرست همچنین در نامه‌ای از خدمات دکتر حمید ریاضی در زمان تصدی معاونت درمان بیمارستان فارابی قدردانی کرد که به این شرح است:

استادیار و عضو محترم هیئت علمی بیمارستان فارابی

با سلام و احترام
بدینوسیله از زحمات جنابعالی در طول دوران تصدی مسئولیت معاونت درمان بیمارستان فارابی، تقدیر و تشکر می نمایم. امید است با تداوم همکاری حضرتعالی، همواره شاهد موفقیت و ارتقاء جایگاه این بیمارستان باشیم. توفیق روزافزون شما را از خداوند منان مسئلت دارم.
دکتر مهدی خداپرست
رئیس بیمارستان فارابی