بازدید مدیر گروه آموزشی بیماری های کودکان دانشکده پزشکی از مرکز آموزشی درمانی بهارلو

دکتر رئیس کرمی با حضور در بیمارستان بهارلو در جریان مشکلات گروه کودکان این مرکز قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان بهارلو، روز شنبه 23 اسفند 99، دکتر سعیدرضا رئیس کرمی،  مدیر گروه آموزشی بیماری های کودکان دانشکده پزشکی، با حضور در این مرکز از بخش های نوزادان و مراقبتهای ویژه نوزادان (NICU) بازدید کرد.
پس از  بازدید، که با هدف بررسی مسایل بخش و متخصصان گروه کودکان و نوزادان بیمارستان صورت گرفت، جلسه ای در سالن جلسات مرکز تشکیل شد.
در این جلسه دکتر ناطقی، رئیس، دکتر بهنام بهنوش، معاون درمان، داود پناهی، مدیر، دکتر مریم سرایی، معاون آموزشی و پژوهشی، دکتر منیرالسادات برکاتی، فوق تخصص نوزادان و رئیس بخش مراقبتهای ویژه نوزادان و دکتر ناصر افضلیان، متخصص کودکان و رئیس بخش نوزادان حضور داشتند.
اصلی ترین محور این بازدید، بررسی ظرفیتهای انسانی، تجهیزاتی و فیزیکی بیمارستان و کمبود نیروی تخصصی در گروه نوزادان بود که دکتر رئیس کرمی در خصوص مشکلات مطرح شده قول همکاری به مسئولان بیمارستان داد.

فهیمه  نجاری

فهیمه نجاری