برگزاری مراسم قرعه کشی مسابقات والیبال بانوان جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران

مراسم قرعه کشی مسابقات والیبال بانوان ویژه کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور نمایندگان تیم های شرکت کننده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مراسم قرعه کشی با حضور سرپرستان تیم های شرکت کننده طبق برنامه اعلام شده چهارشنبه 29 شهریورماه 1402 ساعت 13:00 در سالن شورای معاونت برگزار شد.
مسابقات والیبال بانوان با حضور 6 تیم در 2 گروه 3 تیمی از یک شنبه 16 مهرماه در مجموعه ورزشی شهید چمران آغاز خواهد شد و تیم هایی از معاونت ها، دانشکده ها، بیمارستان ها و شبکه های بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این دوره از جشنواره فرهنگی و ورزشی کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه در رشته های متنوع ورزشی حضور دارند.
جدول برگزاری مسابقات متعاقبا اعلام خواهد شد.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی