برگزاری مسابقه عکاسی شب یلدا در دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی، مسابقه عکاسی شب یلدا ویژه کارکنان و استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران را برگزار می کند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، شب یلدا یکی از مهم‌ترین جشن‌های ایرانیان است. این شب تاریخی طولانی دارد و قدمتش به سال‌ها پیش از میلاد مسیح برمی‌گردد. واژه «یلدا» به معنای «زایش زادروز» وش تولد است، ایرانیان باستان با این باور که فردای شب یلدا با دمیدن خورشید، روزها بلندتر می‌شوند و تابش نور ایزدی افزونی می‌یابد، آخر پاییز و اول زمستان را شب زایش مهر یا زایش خورشید می‌خواندند و جشن بزرگی برپا می‌کردند. در همین راستا مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی در نظر دارد مسابقه عکاسی با محوریت شب یلدا  ویژه استادان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کند.

شرایط شرکت در مسابقه یلدا
* تصاویر ارسالی باید مربوط به مراسم شب یلدای سال 1402باشد.
* هر فرد مجاز به ارسال دو اثر است.
* نام و نام خانوادگی، محل خدمت و شماره تماس به همراه عکس ارسال شود.
* عکسهای ارسالی می توانند با دوربین‌های دیجیتالی یا دوربین های تلفن همراه گرفته شوند.
* زمان ارسال آثار 1 تا 5 دی ماه 1402 است.
* آثار به شماره تماس 09354752333 در پیامرسان ایتا یا ایدی tumsvscapr@ در پیام‌رسان تلگرام و بله ارسال شود.

موضوعات مسابقه
یلدا
آیین ها، سنت های یلدا در اقوام ایرانی
سفره های یلدا (از تجملات خودداری شود و ترجیحا سفره ها ساده باشند)

جوایز
به 10 اثر برتر جایزه به همراه لوح تقدیر اهدا خواهد شد.
به 10 نفر از شرکت کنندگان نیز به قید قرعه جایزه و لوح تقدیر اهدا خواهد شد.

برای دریافت پوستر مسابقه، اینجا کلیک کنید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی