ثبت نام بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور تمدید شد

ثبت‌نام بیست و ششمین جشنواره قرآنی هدهد دانشگاهیان در ۶ بخش و ۵۵ رشته، ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، در پی ابلاغ آیین‌نامه «بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت» به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، ثبت‌نام بیست و ششمین دوره از جشنواره قرآنی هدهد تمدید شد.
این جشنواره ویژه دانشجویان، کارمندان و اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بوده و در ۶ بخش: ”آوایی“، ”ادبی“، ”پژوهشی“، ”تیمی“، ”فن آوری“، ”معارفی“ و ”هنری“، در ۵۵ رشته برگزار خواهد شد.
بیست و ششمین دوره از جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور (هدهد) مانند سنوات گذشته در دو مرحله دانشگاهی و سراسری برگزار خواهد شد و در گروه دانشجویان در تعدادی از رشته‌ها، مرحله ملی نیز اجرا می‌شود.

لینک ثبت‌نام [ورود]

لینک آیین‌نامه جشنواره، منابع آزمون و... [ورود]

برای کسب اطلاعات بیشتر با مرکز فرهنگی قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران تماس حاصل نمایید.

مرکز فرهنگی قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران

تلفن: ۶۶۵۸۱۶۶۴ - ۶۶۵۸۱۶۶۳

نشانی: انتهای بلوار کشاورز، مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، طبقه فوقانی مسجد المهدی(عج)

ابوالفضل علیزاده