سمینار یک روزه حفظ باروری در بیماران مبتلا به سرطان و پیوند سلولهای بنیادی خونساز در دانشگاه علوم پزشکی تهران

مرکز تحقیقات سرطان های سلول های خونساز پژوهشکده انکولوژی ، هماتولوژی و سل تراپی دانشگاه علوم پزشکی تهران سمینار یک روزه حفظ باروری در بیماران مبتلا به سرطان و پیوند سلولهای بنیادی را 6 مهر 1402 در ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران، سالن دارلفنون برگزار خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، معاونت تحقیقات و فناوری، در این سمینار یکروزه که در جلسات صبح و بعدازظهر برگزار خواهد شد، جدیدترین پژوهش ها و دستاوردهای علمی در این زمینه  مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت و بر اساس شواهد در مورد تنظیم راهنمای بالینی ملی اقدام خواهد شد.
این سمینار دارای 4 امتیاز بازآموزی مداوم برای گروه های پرتو درمانی، اورولوژی، زنان و زایمان، خون و سرطان اطفال و بالغین است و برای گروه های  جراحی عمومی، اطفال، داروسازی بالینی و بیولوژی تولید مثل نیز 3 امتیاز بازآموزی مداوم دارد.
علاقمندان به شرکت در این سمینار می توانند برای ثبت نام تا تاریخ شروع سمینار به سامانه جامع آموزش مداوم علوم پزشکی کشور به  اینجا مراجعه کنند. شناسه این سمینار در سامانه عدد 202089 است.

فاطمه تقی زاده

فاطمه تقی زاده