فراخوان برگزاری اردوی جهادی غربالگری و آموزش بهداشت مدرسه کودکان کار رهگذر

کانون جهادی دانشجویی حرکت دانشگاه علوم پزشکی تهران، اردوی غربالگری و آموزش بهداشت مدرسه کودکان کار رهگذر را برگزار می کند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، اردوی جهادی غربالگری و آموزش بهداشت مدرسه کودکان کار رهگذر 28 اردیبهشت 1403 در صالح آباد تهران برگزار می شود.
فعالیت های جهادی در زمینه های غربالگری دندانپزشکی (دهان و دندان)، غربالگری پزشکی، روانشناسی، بینایی سنجی، آموزش بهداشت، غربالگری بهداشت (شپش سر)، تغذیه (قد و وزن)، فرهنگی، پشتیبانی و رسانه برگزار خواهدشد.
از تمامی دواطلبان دعوت می شود، در صورت تمایل برای شرکت در این رویداد خیرخواهانه، مشخصات خود را به شناسه emetaf16@ ارسال کنند.
علاقه مندان به فعالیت های جهادی می توانند، برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق شناسه تلگرامی tums_ca@با کانون جهادی حرکت در ارتباط باشند.
برای دریافت پوستر فراخوان، اینجا کلیک کنید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی