نشست هم‌اندیشی استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران با موضوع معنای انتخابات برگزار می‌شود

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه هم‌اندیشی استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران را با موضوع معنای انتخابات برگزار می‌کند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران، جلسه هم‌اندیشی استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران با موضوع: معنای انتخابات سه‌شنبه 17 بهمن 1402 از ساعت 13/30 تا 15  در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در خیابان بلوار کشاورز نبش خیابان قدس ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران، طبقه هشتم سالن حکیم برگزار می‌شود.

توضیح اینکه، این کارگاه دارای امتیاز فرهنگی و مدرس آن دکتر عبدالله گنجی، مدیرمسئول روزنامه جوان است و علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاعات بیشتر به آدرس zood.link/Entekhabat   مراجعه و یا در ساعت اداری با شماره 09384240354 تماس حاصل کنند.

زهرا  حری

زهرا حری