پنل مجازی دو زبانه رازهای نیک زیستی نهفته در جشن یلدا برگزار می شود

مرکز مشاوره و راهنمایی معاونت دانشجویی فرهنگی به مناسبت جشن یلدا، در یک پنل دو زبانه فارسی و انگلیسی به صورت آنلاین در کنار دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، یلدا طولانی ترین شب سال و جشن باستانی ایرانیان، یادآور طلوع مهر از تاریکی هاست. این رویداد نمادی از امید، تاب آوری، خوش بینی و سایر عوامل مرتبط با سلامت روان است.
براین اساس، مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان به همین مناسبت روز سه شنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۰ از ساعت ۱۶ تا 17:30 با حضور دکتر نغمه تقوا، دکتر مرجان حسنی راد، دکتر عباس جواهری و مهندس امید علایی با موضوع «رازهای نیک زیستی در جشن یلدا»، در یک پنل دو زبانه (فارسی و انگلیسی) در کنار دانشجویان دانشگاه خواهد بود.
توضیح اینکه، شرکت برای عموم آزاد و رایگان بوده و علاقه مندان برای حضور در این جلسه می توانند در زمان اعلام شده به رسانه صوتی و تصویری دارالفنون معاونت دانشجویی فرهنگی به نشانی اینجا مراجعه و از طریق گزینه مهمان وارد شوند.
برای دریافت پوستر برنامه بالا، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان