کارگاه مجازی مقدماتی ADOBE PREMIERE PRO برگزار می شود

انجمن علمی دانشجویی فناوری اطلاعات سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری انجمن علمی دانشجویی هوشبری و معاونت دانشجویی فرهنگی، کارگاه مقدماتی ADOBE PREMIERE PRO را به صورت آنلاین در رسانه دانشجویی دارالفنون برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این کارگاه آموزشی روز شنبه 26 تیر 1400 از ساعت 17 تا 18:30 در رسانه دانشجویی دارالفنون برگزار می شود و تمام دانشجویان علاقه مند و فعالان تدوین و ساخت محتوا می توانند در آن شرکت کنند.
تدریس کارگاه بر عهده یاسین رحمانی بوده و در آن سرفصل های: آشنایی با فضای نرم افزار، ابزارهای تغییرات پروژه و ابزارهای ادیت ارائه خواهد شد.
توضیح اینکه، علاقه مندان می توانند در زمان اعلام شده به لینک رسانه دانشجویی دارالفنون به نشانی اینجا مراجعه و در این کارگاه آموزشی شرکت کنند.
برای دریافت پوستر کارگاه اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان