اناالله و انا الیه راجعون/ دکتر مهدی بیگدلی دار فانی را وداع گفت

دکتر مهدی بیگدلی، استاد پیشکسوت گروه روانپزشکی دانشگاه، روز جمعه بر اثر بیماری سرطان خون، دار فانی را وداع گفت.

دکتر مهدی بیگدلی، استاد پیشکسوت در حوزۀ اعصاب و روان دانشگاه علوم پزشکی تهران بود که درآمد و عمر شریف خود را به طور همه جانبه وقف خدمات علمی، اجتماعی و اجرایی در دانشگاه و جامعه نمود.
وی در حساسترین مقاطع صدر اول انقلاب، مسئولیت ریاست دانشکده پزشکی را بر عهده گرفت و با درایت این مجموعه و بیمارستانهای آموزشی تابعه را در شروع جنگ تحمیلی و در دوران انقلاب فرهنگی  اداره نمود.  در طول جنگ تحمیلی، بارها به جبهه های دفاع مقدس شتافت و در مناسبتها و مناطق مختلف و از جمله در «بیمارستان شهید کلانتری اندیمشک»، در کنار «شهید والا مقام دکتر محمدعلی رهنمون»، در خدمت رزمندگان اسلام و مجروحین عزیز جنگی،  به سلامت جسمی و روانی آنها پرداخت.
وی مسئولیت‌های متعددی از جمله مسئولیت‌ گروه پزشکی جهاد سازندگی قم را بر عهده داشت. هم‌چنین در جمعیت بهداشت روانی به درمان بیماران می‌پرداخت. این پزشک دلسوز جسم و جان 82 بهار از عمر شریفش را با عزت سپری نمود و در آستانه روز پزشک، روز جمعه 27 مرداد ماه 96 در اثر بیماری سرطان خون، جان به جان آفرین تسلیم کرد.
مجلس ترحیم استاد مهدی بیگدلی، روز جمعه 3 شهریور 1396 از ساعت 12 لغایت 13:30 در مسجد جامع شهرک غرب، واقع در شهرک قدس، ابتدای فاز 3، خ شهید سیف برگزار می گردد.
روحش شاد و یادش گرامی

گفتگوی تاریخ شفاهی دانشگاه با مرحوم استاد مهدی بیگدلی

آگهی ترحیم مرحوم دکتر بیگدلی

محمدعلی محققی