بازدید نوروزی کارشناسان دفتر ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی تهران از بیمارستان شریعتی

کارشناسان دفتر ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه، دوشنبه نهم فروردین 95 با مدیر درمان بیمارستان شریعتی دیدار و از بخش‌ها و واحدهای مختلف بیمارستان شریعتی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شریعتی،علیرضا حیدری و امیر شایگان از کارشناسان دفتر ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه، از بخش‌های اورژانس، تصویربرداری، آزمایشگاه، واحد رسیدگی به شکایات و درمانگاه شهید داستانی بازدید کردند. در ابتدای این بازدید که باهدف ارزیابی صیانت از حقوق شهروندی رضایتمندی و تکریم مراجعه‌کنندگان و بیماران انجام شد، دکتر جعفری مدیر درمان بیمارستان شریعتی درباره خدمات بیمارستان در ایام نوروز به کارشناسان توضیحاتی ارائه کرد. همچنین علی کریمی سوپروایزر ارشد بیمارستان کارشناسان را همراهی و درباره خدمات ارائه‌شده به بیماران توضیح داد.
عکس وخبر: معصومی فرد

فرانک  معصومی فرد