با حضور اعضای فدراسیون جهانی آموزش پزشکی، جلسه گزارش خود ارزیابی دوره پزشکی عمومی برگزار شد

اعضاي فدراسيون جهاني آموزش پزشكي که براي بازديد دوره پزشكي عمومي دانشگاه به تهران آمده اند در نشستي با رييس، هيئت رئيسه، مديران گروه‌هاي آموزشي و نماينده دانشجويان دانشكده پزشكي شرکت کردند.

گالري عکس
به گزارش روابط عمومي دانشكده پزشكي، در جلسه اي که روز سه شنبه 27 مهر 95 در طبقه نهم ساختمان مرکزي دانشگاه برگزار شد، دكترامامي رييس دانشكده پزشكي با خير مقدم به ميهمانان حاضر در جلسه بويژه اعضاي فدراسيون جهاني آموزش پزشكي WFME ابراز اميدواري كرد: نتايج اين نشست باعث روشن تر شدن نقشه راه آينده دانشكده پزشكي باشد.
در ادامه دكتر ميرزازاده رييس مركز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشكي دانشگاه و مدير گروه‌آموزش پزشكي گفت: تا كنون در دانشكده پزشكي اعتبار بخشي صورت نگرفته بود و اولين بار است كه در اين سطح از اعضاي WFME براي اعتبار بخشي به ايران مي آيند.
وي خاطر نشان كرد: عمده هدف ما از تشكيل اين جلسه و دعوت از اعضاي WFME اين است كه بدون سياه نمايي يا صرفا ديدن نقاط مثبت و از نگاه كارشناسان بين المللي خودارزيابي كنيم.
دكتر ميرزازاده ادامه داد: در اين خود ارزيابي ما هيچ تلاشي براي مخفي كردن نقاط منفي نداريم و سعي داريم اين تيم با واقعيت هاي آموزش پزشكي و دانشكده پزشكي آشنا شوند.
مدير گروه‌آموزش پزشكي خاطر نشان كرد: اين تيم پس از نشست امروز صبح و نشست بعد از ظهر با دانشجويان پزشكي و پس از بازديد از بيمارستان هاي امام، بهارلو، ضيائيان و شريعتي در روز 28 مهرماه و نشست با اعضاي هيات علمي روز 5 شنبه پس از بازديد از دانشكده پزشكي نظر و جمع بندي نهايي خود را در نشست با رياست دانشگاه اعلام خواهند كرد.
توضيح اينکه در نشست امروز خانم ها دكتر گندم كار، رجايي و خيل تاش و آقايان دكتر حسن زاده، ميرزازاده، عكاظي، عميدي، گلستاني در رابطه با زواياي مختلف بازنگري پزشكي 90 و ارزيابي دوره پزشكي عمومي مطرح كردند.
در پايان نيز دكتر امامي با تشكر از دقت نظر و توجه حاضران، ابراز اميدواري كرد: با گزارش كاملي كه امروز در اين جلسه ارائه شد، اميدوارم اعضاي فدراسيون اشراف كامل پيدا كنند و در نهايت نتايج مثبت و نظرات ارزنده اعضاي فدراسيون جهاني آموزش پزشكي منجر به روشن تر شدن راه آينده 10 سال آينده دانشكده پزشكي شود.

مینا  محمدی

مینا محمدی